Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ortak İş Yapabilir miyiz ?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #46
    Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

    Beyler bayanlar bu is benim aklima fazlasiyla yatmaya basladi...Bunu prosedurlerini bir arastiracagim....Belki belli konularda tesviksel yaklasimlar bile dusunulebilir....Neyse ayaklarimiz yere basar sekilde neler yapabilecegimizi bir dusunelim...Fikirler ucsussun ki firtinalar kopsun ki dogruyu ve guzeli bulalim....belki bu hayallaer bir gun gercek olacak. Burda unutulmamasi gereken bir realite var...Dunya uzerindeki bircok buyuk sirketin olusumunda boyle hayaller ve suprizler var....

    Yorum


    • #47
      Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

      Selamlar, özellikle Fatih Bey'e. Çünkü muhtemelen Denim Village'yi tanıyordur yada duymuştur. Tekirdağ Sarayda tekstil ihracat yapan firmamızda bende müşteri temsilcisiyim

      Yorum


      • #48
        Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

        Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        Ayruca burda cok onemli bir nuans var. Nerdeyse her is dalinda profesyonele yakin calisma yetenegine sahip uyelerimiz var. Bunlar cok gzel bir sekilde bir sepette toplanabilir. Araba konuunda yeterince zmanimuz var. Saglik da var. Bilsim de var. Fotografcilik ve reklam pazarinda var. Ticarette var. Eeeee ne kaldi... Nerdeyse hicbir eksigimz yok... Tek eksik birliktelik ve yonetim becerisi....yani bu isin planamasi ve gercekten hayal edip yeterince inanmak.... Burda siyasi gorus ve hayata bakis faklilikari olabilir . Ancak bunlar dogru amac ugruna onemsz seyler diye dusunuyorum.... Yanlis miyim?....

        Yorum


        • #49
          Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

          Detailing üzerine ürünlerin temsilciliği ile ilgili işler olabilir, internet üzerinden satışlar vs. Hedef kitle de belirlemek gerek. Ancak oto yıkama-detailing ve ufak çaplı aksesuar vs. bence harika olurdu. 3-4 şehirde temsilcilikler kalite zaten ortada. Bu iş çok büyük bir yatırımda istemiyor diye biliyorum tabiki yer çok önemli... Ayrıca üniversitelerin olduğu bölgelerde ki Eskişehir bu konuda önemli; apart ve 1+1 sektörü. 4-5 ayda 4 katlı bir apartı yapmak mümkün arsa olduktan sonra olay bitiyor...

          Yorum


          • #50
            Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

            Arkadaşlar öncelikle çok güzel bir fikir Fatih Bey'i tebrik ederim Ben yaklaşık 10 sene İstanbul'da özel bir hastane de üst düzey yönetici olarak çalıştım. Eşimin durumu nedeniyle İstanbul'dan ayrıldık. Önce İzmir, sonra Mardin ve nihayet Bursa'ya yerleştik. Bursa'ya geldikten sonra 3 farklı iş ile ilgili detaylı ön çalışmamız oldu. Fakat sözleşme aşamasında sonuçlandıramadık. Farklı sebeplerden. Bu işlerin 2 tanesi İstanbul'da yapılıyor, fakat Bursa'da yok. Diğeri ise Alman bir firma Türkiye merkezi Ankara. İstanbul ve Bursa'da yapılmıyor. İşlerin ne olduğunu buraya yazmıyorum... Fakat düşünceniz sadece İstanbul ile sınırlı değil ise Bursa'da iş yapmayı düşünen arkadaşlarla görüşebiliriz.

            Ayrıca iş fikri olup Bursa'da şube açmayı ya da ortak iş yapmak isteyen arkadaşlarla da bir araya gelebiliriz. Her türlü teklife açığım...
            İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

            Yorum


            • #51
              Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

              bir fransız firmasında teknik servis bölüm sorumlusu olarak çalışıyorum.
              çalıştığım şirketin ana işi kesintisiz güç kaynağı üretimi (ups) bilmeyenler için kısa bir açıklama yapayım.
              evinizde,şirketlerde ve kamu dairelerinde kullanılan bilgisayar ve bilişim sistemlerini elektrik kesildiği zaman kesintisiz olarak sistemleri besleyen elektronik bir cihazdır.
              çalıştığım firma ismi:İNFORM ELEKTRONİK / LEGRAND

              http://www.inform.com.tr/

              ortak iş olarak sitemiz insignia sevdası üzerine kurulmuş bir site bu yüzden otomobil sektörü üzerine bir iş kolu üzerine gitmek daha iyi olacağını düşünüyorum..
              2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

              Yorum


              • #52
                Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

                Kaya Holding A.ş. firmasının ankara bürosunda muhasebe , ön muhasebe, finansman, ön büro , bazen satın alma ve şoförlük dahil her işi yapıyorum. Ankara Büroda müdürden sonraki tek yetkili kişiyim. Zaten ofiste toplam çalışan 2 elin parmağı kadar bile yok. 3 yıldan uzun bir dönemdir, ilk ve tek işyerim burası idi. Askerlik nedeni ile önümüzdeki ay sonu ayrılacağım inşallah. Askerlik dönüşü ankarada iyi bir firma olursa itina ve titizlikle çeşitli işlerde çalışabilirim. Normalde Turizm ve Otel işletmeciliği bölümü mezunu ve 4 yıllık işletme mezunuyum... Sitemiz için de gerekli koşul ve şartlarda yapılabilecek veya kurulması düşünülen faaliyetlerde elimden gelen desteği sağlamaya çalışırım.

                Yorum


                • #53
                  Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

                  istanbul kapalıçarşı da kendi işim gümüş takı toptancılığı yapmaktayım güzel bir konu açmışsın fatih abi oto yıkama ve benzeri iş kolları mantıklı sanki sonuçta herkez haftada bir kere aracını yıkatıyor bu nedenle buluşmalarda yapılabilir istanbulda açılırsa diğer ildeki arkadaşlarda istanbulu takip edecektir bence büyük bir yer tutup hem kafe ve oto yıkama olabilir
                  Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

                  Yorum


                  • #54
                    Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

                    ınsıgnıa oto kuafor ve cafe cok kısı gelır valla

                    Yorum


                    • #55
                      Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

                      Bursada, İnşaa Edildikleri Dönemler İtibarı İle En Büyük ve Prestije Sahip Olan Projelerde, Kontrolör-Koordinatör Olarak Çalıştım.
                      Bursa Tic. San Odası,
                      Uluslar Arası Bursa Kongre ve Fuar Merkezi,
                      Arıtma Tesisleri,
                      Bursa Modern vs...
                      Ancak Fazla İdealistliğin ve Şantiyeci Mimar Olmanın Malesef Parasal Yönde Rezil Etmemekle Birlikte Vezir de Etmediğini Bilen Biri Olarak Ben de Hep, Konforlu ve Süratli Bir VIP Taşımacılığı (Ütopik Olabilir) veya Detailing İşinin Olabilirliğine Sıcak Bakıyorum Bu Günlerde.
                      Ancak Bunun İçin Anlık Şişmeleri Karşılayacak En Az 10-15 Araçlık Otopark, Yıkama Ayrı Dedailing Ayrı Bölümlerde Yapılacak, Cafesinde Bilardo, Langırt, PlayStation Gibi Oyunların Oynanabileceği Bir Kapalı Alan ve Zonlama Olarak da Yeni Yerleşim Merkezlerinde Daha Çok 25-45 Yaş Arası Beyaz Yakalıların ve Orta-Üst Düzey Yöneticilerin İkamet Ettiği Bir Yere İhtiyaç Duyulur Diye Düşünüyorum.
                      Ancak Hiç Fizibilite Yaptın mı Diyen Olursa; Hayır Rakamlar Aklımdan Geçerken Bile Ürkütücü Oluyor...
                                                                            

                      Yorum


                      • #56
                        Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

                        içinde otomobil olan bir işte eleman olarak +1 olurum
                        InsigniaTEAM

                        Yorum


                        • #57
                          Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

                          Orjinal yazı sahibi: FacomX
                          Evet Arkadaşlar;

                          Ortak İş Yapabilir miyiz ?

                          Hepimiz bir yerlerde çalışıyoruz yada sahibiyiz öyle yada böyle kesiştiğimiz noktalar mutlaka vardır.

                          Örnek ve başlangıç olması için

                          Ben Uluslararası Lojistik işi yapan bir Firmada Çalışıyorum ;

                          MARS LOGISTICS

                          Mars Logistics, kara, hava, deniz, fuar ve etkinlik lojistiği, demiryolu nakliyesi, gümrükleme, sigorta ve lojistik hizmetlerinin kusursuz olarak sunulduğu, sektöre sayısız yenilikler getirmiş olan kurumsal bir lojistik firmasıdır.Çatısı altında topladığı şirketleri, 700’ün üzerinde profesyonel çalışanı, tam donanımlı altyapısı ve kusursuz iletişim ağıyla, tam hizmet politikası güden organize bir kurum olarak yapılanmaktadır.

                          Mars Lojistik Uluslararası Taşımacılık Depolama Dağıtım, Mars Hava ve Deniz Kargo ve Mars Sigorta şirketlerinden oluşan Mars Logistics'in, merkezi İstanbul Yenibosna'da olmak üzere Bursa, İzmir,Adana, Ankara,Tuzla,Ambarlı, Atatürk Havalimanı, Adnan Menderes Havalimanı ve Esenboğa Havalimanı’nda şubeleri bulunmaktadır.

                          Mars Logistics 1998 yılında kalite yolculuğuna çıkarak modern lojistik hizmetlerini kalite standartları ile belgelemeye önem verdiğini göstermiş, aynı yıl antreposuyla birlikte ISO 9002 Kalite Güvence Belgesi’ni sektörde alan ilk firma olmuştur.Daha sonra 2003 yılında ISO 9001:2000 ve 2009 yılında da ISO 9001:2008 revizyonuna geçmiştir. 2000 yılında Toplam Kalite Yönetimi çalışmalarına başlamış ve bu felsefenin şirkette benimsenmesine önem vermiştir. Ulusal Kalite Hareketi üyeliği bulunan Mars Logistics; ISO 14001 / OHSAS 18001 çalışmalarına 2008 yılında başlamış olup, 2009 yılı başında SGS firması tarafından ISO 14001 Çevre / OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri standardına göre sertifikalandırılmıştır.

                          www.marslogistics.com

                          Yardımcı oluruz



                          Sıtedekı en ıyı ıs ortagın benım bılıyosun degılmı abı,ben hatırlamıyorum valla kac yıl oldu calısmaya baslayalı Mars ıle.

                          Yorum


                          • #58
                            Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

                            GERÇEK İŞLER HAYALLE BAŞLAR
                            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

                            Yorum


                            • #59
                              Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

                              Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                              ...
                              ...
                              en ıyı ıs ortagın benım bılıyosun degılmı abı,ben hatırlamıyorum valla kac yıl oldu calısmaya baslayalı Mars ıle.
                              Evet Ali ben sonradan öğrendim Bizim için yerin farklı olduğunu bilmeni isterim



                              2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

                              Yorum


                              • #60
                                Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

                                Orjinal yazı sahibi: FacomX
                                Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                                ...
                                ...
                                en ıyı ıs ortagın benım bılıyosun degılmı abı,ben hatırlamıyorum valla kac yıl oldu calısmaya baslayalı Mars ıle.
                                Evet Ali ben sonradan öğrendim Bizim için yerin farklı olduğunu bilmeni isterim
                                sagol abı bol bol konusuruz

                                Yorum

                                İşleniyor...
                                X