Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ortak İş Yapabilir miyiz ?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

    Tüm iş yapma fikirleri gerçekleşse de gerçekleşmese de ben kendi işi ile uğraşan üyelere hukuki danışmanlık ve avukatlık yapabilirim. bilgi ve görüşmeler için pm atabilirsiniz.
    Gözlerinin Dokunduğu Her Mekan Memleketim. Bakıverde Uzamasın Gurbetim Esaretim..

    Yorum


    • Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

      kendi bürom var tüccarrlıkla ugraşıyorum fabrikalara narenciye ve yaz mevyeleri satışını yapıyorum ihraca yönelik yıllık 20 bin ton kadar satış yapmakdayım.ortak olarak kimsem yok baba meslegini devam ettiriyorum babamda basımızda zaten.1 2 yıl içeresinde inşallah paketleme ve kasa imalatı fabrikası açmayı düşünüyorum.meyve ile ugraşan arkadaşlar varsa yardımcı olurum.
      siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
      siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
      uçan teneke fiorino

      Yorum


      • Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

        Orjinal yazı sahibi: YuSuFKeNaN
        kendi bürom var tüccarrlıkla ugraşıyorum fabrikalara narenciye ve yaz mevyeleri satışını yapıyorum ihraca yönelik yıllık 20 bin ton kadar satış yapmakdayım.ortak olarak kimsem yok baba meslegini devam ettiriyorum babamda basımızda zaten.1 2 yıl içeresinde inşallah paketleme ve kasa imalatı fabrikası açmayı düşünüyorum.meyve ile ugraşan arkadaşlar varsa yardımcı olurum.
        senetli alacaklarınızın icra takiplerini ve diğer hukuki işlemlerinizin takibini yapabilirim. ofisim adanadadır. ayrıca hukuki danışmanlık ve yeminli mali müşavirlik hizmetlerimizde vardır. eğer düşünürseniz özel mesaj ile bana dönüş yapabilirsiniz.
        Gözlerinin Dokunduğu Her Mekan Memleketim. Bakıverde Uzamasın Gurbetim Esaretim..

        Yorum


        • Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

          1978 yılında OYAK'ın iştiraki olarak kurulan OMSAN Lojistik, 1250 personeli ile kurumlara ulusal ve uluslararası ölçekte kapıdan kapıya kara, hava, deniz, demiryolu, intermodal, milk run taşımacılığı, depo ve antrepo yönetimi, bitmiş araç lojistiği, tehlikeli madde ve dökme yük taşımacılığı, ev-ofis lojistiği, gümrükleme, sigorta ve lojistik danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. İstanbul'da Genel Müdürlüğü, İzmir, Ankara, Mersin ve Samsun'da Bölge Müdürlükleri, Fransa, Rusya ve Romanya'da şirketleri, İtalya ve Almanya'da irtibat büroları, İspanya'da OMFESA adıyla ortaklığı bulunmaktadır.

          Lojistik sektörünün en güvenilir ve en itibarlı şirketlerinden biri olan OMSAN Lojistik'in Türkiye'nin en köklü ve en büyük kurumlarından biri olan OYAK'ın iştiraki olması, bilişim teknolojileri altyapısı ve uygulamaları, güçlü finansal yapısı ve ortaklıkları, hizmet çeşitliliği, alternatif çözümleri, sahip olduğu taşımacılık belgeleri, IATA ve FIATA üyelikleri, ve Türkiye'nin ilk, düzenli Avrupa demiryolu hattını işletmesi rekabet avantajları olarak öne çıkmaktadır.

          OMSAN Lojistik, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, ISO 10002:2004 Müşteri Memnuniyeti ve Müşteri Şikayetleri Yönetim Sistemi Belgesi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi'ne sahiptir.

          OMSAN Lojistik'in faaliyetlerinde gösterdiği başarıları çeşitli kurumlardan ve basından alınan ödüller ve derecelerle tescil edilmiştir. 2007 yılında Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı tarafından karayolu ve demiryolunda en fazla ihracat gerçekleştiren “Lojistik Şirketi Ödülüne”, 2008 yılında müşterisi olan bir dünya otomotiv devine sunduğu hizmetlerden ötürü “Araç Lojistiği İş Ortağı Ödülüne” layık görülmüştür. Capital Dergisi tarafından “Türkiye'nin En Değerli 100 markası 2011” araştırması sonuçlarına göre 58. sırada yer alarak lojistik sektörünün en değerli markası olmanın gururuna ulaşmıştır. Logitrans 2010 Lojistik Ödülleri'nde Yurtiçi Taşıma Organizatörleri kategorisinde Takdir Ödülü, Logitrans 2010 ve 2011 Lojistik Ödülleri'nde Uluslararası Lojistik İşletmecileri kategorisinde Birincilik Ödülü almıştır. 2011 yılında Capital Dergisi tarafından lojistik sektörünün marka değeri en yüksek firması seçilmiştir. Alanında ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi alan İLK Türk şirketi olmuştur. İnovasyon Konferansı kapsamında, Türk İhracatçılar Meclisi ve Turkish Time tarafından hazırlanan En İnovatif Şirketler listesine Arabam Tatilde hizmetiyle girmiştir ve listeye giren tek lojistik şirketidir.

          OMSAN Lojistik, uluslararası lojistikçileri bünyesinde barındıran ve dünyanın en etkin küresel ağlarından biri olan WCA (World Cargo Alliance) Family of Logistics Network üyesidir.

          2012 yılında Fortune Türkiye 500 sonuçlarına göre 211. sırada yer almıştır. Yine 2012 yılında Capital Türkiye 500 sonuçlarına göre 264. olmuştur.

          Payment System Magazine'in düzenlediği Yılın Starları yarışmasında Yılın Lojistik Şirketi dalında Yılın Starı seçilmiştir. OMSAN Lojistik, 2012 yılında gerçekleştirilen Dünya Lojistik Ödülleri'nde "Karayolu Yük Taşımacılığı" kategorisinde ödüle layık görülmüştür. 2012 yılında LODER ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği 2. Ulusal Lojistik Proje Yarışması'nda Arabam Tatilde hizmeti ile Birincilik Ödülü almıştır. Logitrans Fuarı kapsamında verilen 2012 Lojistik Ödülleri'nde En İyi Uluslararası Taşıma İşleri Organizatörü ödülü almıştır. Yine 2012 yılında, TOFAş tarafından verilen 2011 Performans Ödülü'ne layık görülmüştür.

          2013 yılında Total Oil Türkiye'den Emniyet Performansı En Yüksek Nakliye Müteahhidi Ödülü almıştır. Turkcell'den Teşekkür Plaketi'ne layık görülmüştür.


          1978 yılından bu yana Türkiye’nin lojistik lideri konumuna gelen OMSAN Lojistik, kurduğu havacılık şirketi ile müşterilerine Avrupa standartlarında Sikorsky S 76C serisi helikopterleri ile hava taksi hizmeti sunmaktadır.

          Türk sivil havacılık sektörüne deneyimli uçuş ekibi ile yeni bir güç katan OMSAN Havacılık; üstün güven, güç, hız ve VIP standartlarında konfor imkanlarıyla müşterilerine en ayrıcalıklı hizmeti vermektedir. Bu hizmet kapsamında iş dünyasına zaman ve esneklik kazandıran kurumsal taşımacılığın yanı sıra özel turlar ve çevre gezileri de düzenlemektedir.

          OMSAN Havacılık ekibinde yer alan pilot ve teknisyenler, yurt içi ve dışı eğitimlerini başarıyla tamamlamış, sivil havacılık alanında deneyimli, seçkin havacılardan oluşmaktadır.

          OMSAN Havacılık Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan Sikorsky S-76 Serisi helikopterler için Tip İntibak Eğitim Organizasyonu yetkisi, (TR TRTO (H) - 25, aldı.

          Omsan Lojistik A.Ş
          Omsan Havacılık A.Ş
          Arabam Tatilde
          OMSAN’dan tatilcilere ayrıcalıklı hizmet...




          Bu yıl da aracınızı tatile götürüyoruz. Siz uçak konforuyla seyahatinizi gerçekleştirirken aracınız yine OMSAN güvencesiyle taşınıyor. Bodrum, Antalya, İzmir ve Dalaman’da Arabam Tatilde 2 Mayıs –11 Kasım tarihleri arasında hizmetinizde...

          Arabam Tatilde Hizmetinden Faydalanmak için

          0216 458 54 44 no’lu Çağrı Merkezimizi arayarak rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

          Aracınızı dilerseniz Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bulunan OMSAN teslimat noktalarında, uçağınıza binmeden hemen önce bagajınızda bulunan yüklerle birlikte OMSAN yetkilisine teslim edebilirsiniz.
          Yolculuğunuzu uçak konforuyla yaparken, aracınızı OMSAN güvencesiyle taşıtabilirsiniz.
          Aracınızı dilerseniz uçaktan iner inmez, dilerseniz ertesi gün Havalimanı’ndan veya OMSAN teslimat noktasından teslim alabilirsiniz.
          Tatiliniz boyunca kendi otomobilinizi kullanmanın keyfini sürebilirsiniz.

          Kimler Arabam Tatilde Hizmetindan Faydalanabilir?

          Bodrum, Antalya, İzmir ve Dalaman çevresine tatil yapmaya gidenler,
          Kiralık araç yerine kendi aracının sağladığı konforla tatil yapmak isteyenler,
          Uzun süren yol boyunca kendi aracını kullanmak istemeyenler,
          Uzun yolda çocuğuyla araba kullanmaktan kaçınan aileler,
          Yoldaki risklerden kaçınmak isteyenler, (Kaza riskini azaltmak isteyenler, yolda hız limit aşımı cezası almak istemeyenler)
          Tatil süresi boyunca toplam araç kullanım maliyetini düşürmek isteyenler,
          Tatil dönemi araç kiralamaya olan yoğun talep nedeniyle yüksek araç kiralama fiyatlarından ya da araç bulamama riskinden etkilenmek istemeyenler.


          OMSAN Lojistik; 35 yıllık deneyimi, Avrupa ve Türkiye’deki geniş coğrafi yayılımı, 1.250 kişilik nitelikli insan kaynağı, 1300 araçlık modern araç filosu ve hizmet altyapısı ile lojistik sektörünün lideri konumundadır.

          OMSAN, Fortune Dergisi’nin 2012 yılında yaptığı “Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi” araştırmasında 211. sırada ve Capital Dergisi’nin aynı adlı araştırmasında 264. sırada yer alarak sektördeki öncü firmalardan biri olmaya devam etmiştir. Yine 2011 yılında Capital Dergisi’nin yapmış olduğu “Türkiye’nin En Değerli Markaları” araştırmasında 58. Sırada yer alarak sektörünün en değerli markası olmuştur. Yılda 670 bin adet bitmiş otomobilin ithalat, ihracat ve yurtiçi dağıtımını yapma kapasitesine sahip OMSAN, birçok otomobil üreticisi ve dağıtıcısına hizmet vermektedir.

          OMSAN, vermekte olduğu lojistik hizmetlerin yanı sıra 2010 yılından beri, her yıl büyüyen Arabam Tatilde hizmetini de sunmaktadır ve bu hizmetiyle 2011 yılında Turkish Time dergisi tarafından En İnovatif Lojistik Şirketi seçilmiştir. Arabam Tatilde hizmeti ile OMSAN, 2012 yılında düzenlenen II. Ulusal Lojistik Proje Yarışması’nda kurumsal kategoride ödül alan tek firma olmuştur. OMSAN Lojistik, 2012 yılında Dünya Gazetesi’nin verdiği Dünya Lojistik Ödülleri’nde Karayolu Yük Taşımacılığı ödülü ve Logitrans Fuarı’nda düzenlenen törenle verilen Atlas Lojistik Ödülleri’nde Uluslararası Taşıma İşleri Organizatörü ödülü almıştır.

          Detaylı bilgi için: www.omsan.com.tr
          İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance paket + Gri (Hakim)+Navi +17"jant 34 YC 4700
          Audi A3 1,6 Attraction (Siyah)

          Yorum


          • Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

            uğur bey,

            omsan lojistiğin sahibi misiniz?
            2012-insignia sports tourer 1.6t 180bg

            Yorum


            • Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

              Orjinal yazı sahibi: cngerol
              uğur bey,

              omsan lojistiğin sahibi misiniz?





              2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

              Yorum


              • Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

                Adım Nedim Mekanın Sahibiyim...

                Yorum


                • Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

                  Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
                  Adım Nedim Mekanın Sahibiyim...
                  Hahaahha
                  2012 İnsignia 1.4 Turbo

                  Yorum


                  • Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

                    Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Orjinal yazı sahibi: cngerol
                    uğur bey,

                    omsan lojistiğin sahibi misiniz?


                    rolleyes

                    2012-insignia sports tourer 1.6t 180bg

                    Yorum


                    • Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

                      Orjinal yazı sahibi: cngerol
                      Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Orjinal yazı sahibi: cngerol
                      uğur bey,

                      omsan lojistiğin sahibi misiniz?


                      rolleyes


                      Yok üstat Bir garip çalışanım sadece ihihi

                      Fatih abinin izinden gidiyoruz
                      İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance paket + Gri (Hakim)+Navi +17"jant 34 YC 4700
                      Audi A3 1,6 Attraction (Siyah)

                      Yorum


                      • Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

                        eyvallah ugur



                        2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

                        Yorum


                        • Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

                          Daha önce yazmadım sanırım,makina mühendisiyim komatsu iş makinaları ve mtb kaya kırıcıları yetkili servisliği ile uğraşmaktayım.
                          www.diyarmakina.com
                          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

                          Ellere yar oldu
                          2.0 CDTI
                          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

                          5.25 Xdrive ///M(azot) Power

                          Yorum


                          • Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

                            Arkadaşlar Selamlar.

                            Aramızda firması Şirketi olup firmasına bayii ağı eklemek isteyen arkadaşlarımız varmıdır insigniateamden arkadaşlara bayilik vermek isteyen olabilir herhangi bir sektör olabilir bayilik verebilecek konumda olan arkadaşlarımız yanıtlarsalar bende değerlendirmek isterim. veya yurtdışı distribütörlük vermek isteyen şirketi olan üretici arkadaşlar varsa değerlendirilebilir bir İnsigniateam ortaklığı oluşturulabilir.

                            Saygılar...
                            '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                            '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

                            Yorum


                            • Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

                              Saygılar istanbul içi bayilik fabrika satış mağzası gibi veya yurtdışı bulgaristan için toptan satış yapıyorsanız görüşmek isterim yazarsanız sevinirim. teşekkürler şimdiden

                              Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                              Ben ıthalat ıhracat ve pazarlama yapan bır teksıl ve hazır gıyım fırmasının ıkı ortagından bırıyım(dıgerı babam ihihi) Corap,camasır,mayo,bıkını,eldıven,atkı,bere,şal,pı jama gıbı...

                              www.azimsocks.com
                              '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                              '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

                              Yorum


                              • Ynt: Ortak İş Yapabilir miyiz ?

                                Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                                Ayruca burda cok onemli bir nuans var. Nerdeyse her is dalinda profesyonele yakin calisma yetenegine sahip uyelerimiz var. Bunlar cok gzel bir sekilde bir sepette toplanabilir. Araba konuunda yeterince zmanimuz var. Saglik da var. Bilsim de var. Fotografcilik ve reklam pazarinda var. Ticarette var. Eeeee ne kaldi... Nerdeyse hicbir eksigimz yok... Tek eksik birliktelik ve yonetim becerisi....yani bu isin planamasi ve gercekten hayal edip yeterince inanmak.... Burda siyasi gorus ve hayata bakis faklilikari olabilir . Ancak bunlar dogru amac ugruna onemsz seyler diye dusunuyorum.... Yanlis miyim?....
                                sitede kaç avukat var bilemiyorum ama ben varım ve bu fikir çok hoş değerlendirilmesi gerekir diye düşünüyorum.. ve hukuk işlerinizde biz avukat üyelerin olur.
                                Gözlerinin Dokunduğu Her Mekan Memleketim. Bakıverde Uzamasın Gurbetim Esaretim..

                                Yorum

                                İşleniyor...
                                X