Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2017 Yeni Insignia Test yorumları

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • 2017 Yeni Insignia Test yorumları

    Evet arkadaşlar;

    Hepimizin merakla beklediği yeni insigniayı bu gün test ettim.Test modelimiz Ful+Full 1.6 Dizel Flexi,deri koltuk,otomatik park özelliği vs... bir araçtı konfor ve sessizlik gayet başarılı olmuş görüş acışı çok güzel iç mekan sadeleşmiş ve premium özelikler ön plana çıkmış arkakaltuk ta oturduğunuzda ön tarafa dizleriniz değimiyor 183 cm olarak ben bile çok rahat ettim ,araçtaki farları test edemedik gümdüz olduğu için ön sinyaller ve görüntü çok başarılı araka stoplardaki sinyaller çok küçük kalmış arçta kullanılan direksiyon çok hassas ve başarılı olmuş araç sport moda geçtiğinde direksiyonda bariz sertleşme hissediliyor ses sistemi başarılı dış güzelliği ayrı bir konu çok farklı ve güzel olmuş inci beyazı bir araç kullandık genel olarak ben beğendim sizlerde test edin sizlerde yorumuzu bu sayfada yapın keyifli paylaşımlar.








    2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

  • #2
    Aracı bende çok beğendim. Bu araba kesinlikle objektif değil gidip görmek lazım.
    her yönden çok hoşuma gitti onun için sadece eksilerii yazayım ben
    - farlar, ön sinyaller,arka stoplar muhteşemken arka sinyal hala eski usul kalmış
    - büyük bagaj kapağı var ama otomatik açma kapatma yok
    -ön kapılarda ambiyans aydınlatma var ama arkalarda yok
    -bizim kullandığımız 20 jant hariç bütün özellikler alınmış haliydi ve fiyatı 195 bin tl imişiişşşşşş
    F30 Sport+

    Yorum


    • #3
      Abi araç güzel de fiyatlar uçtu gitti bu paralara alınabilecek araç çok fazla.. o yüzden artık insignia f/p aracı olmaktan çıkmıştır..

      1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

      Yorum


      • #4
        Aracın fiyatı dışında herşeyi çok güzel
        2013 opel insignia cosmo 1.6 sidi manuel
        http://i.hizliresim.com/R1Jnda.jpg

        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, lütfen tekrar düzenleyiniz

        Yorum


        • #5
          Diğer konuda ki yorumlarımı buraya da aktarayım.

          Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
          Bugün şans eseri bayiinin önünden geçerken gördüm Yeni İnsignia GS'i hemen girdim içeriye, test sürüşü ve incelemek istediğimi ilettim. Sorunsuzca teste çıktık. Araç daha yeni olduğu için benimle ilgilenen arkadaşında pek bilgisi yoktu fakat sağolsun rotayı biraz uzatmama müsade etti. Güzel bir inceleme oldu benim için.


          Test aracımızda 1.6 136hp Dizel motor Active Select şanzımanlı, Excellence donanım, Flexride, Sunroof ve OPC Line mevcuttu.

          Aracın sürüş dinamikleri baya iyileşmiş, sport modda direksiyon hareketlerine anında tepki veriyor araç. Süspansiyon normal modda iken biraz sert geldi. Tour modunda çok konforlu. Sport modounda gaz tepkileri, direksiyon tepkileri daha atik oluyor. Viraja biraz sert girdim, makyajsız kasa gibi bir güven vermedi.(Kendi aracıma kıyasla).

          Koltuklar beni çok şaşırttı. Deri koltuk opsiyonu almadığınızda aracınız tam donanım olsa dahi koltuklar manuel kontrol ediliyor. Sadece yükseklik ve bel desteği ayarı elektrikli.

          Konsol hatları sertleşmiş. Bu sefer oval, yumuşak geçişlerden ise sert köşeli bir tasarım yapılmış. Orta konsol duruşu sürücü odaklı olmuş. Malzeme kalitesi artmış, sert plastiklerden kaçınılmış. Önceki modellerde yaşadığımız çıtırtılar azalacaktır. Fakat yine de gösterge grubunun üzerinden ses gelecek gibi duruyor.

          Flexride, ESP tuşlarının konumu değişmiş, vitesin önüne alınmış. Önceki kasalarda hiç görmediğimiz HUD eklenmiş. Gözünüzü yoldan ayırmadan hayalet ekranda ki tüm bilgileri oradan görebiliyorsunuz.

          Bagaj düğmesi artık yok. Bagajdaki Opel logosunun alt-ortasına bastığımızda bagaj açılıyor.

          Anahtar tasarımı değişmiş. Astra K anahtarı ile aynı. Daha kaliteli bir algı yaratıyor.

          Araçta F1 kulakçıklar mevcut. D konumunda bile olsa kulakçıktan vitese anında müdahale edebiliyoruz. Manuel moda otomatik geçiş yapıyor. Önceki kasalardaki P-R-N-D arası geçişlerde vites kolunu biraz daha fazla çekmek-itmek gerekiyordu. Yeni model ile birlikte vitesler arası geçiş daha yumuşak ve daha kısa olmuş. Küçük bir çekme-itme ile diğer vites konumuna geçebiliyoruz.


          Kısa zaman diliminde bu kadar inceleyebildim. Önümüzdeki haftalarda farklı renklerde araçlar gelecekmiş. İlginen arkadaş yeni renkler geldiğinde haber verecek.

          Okuduğunuz için teşekkürler..



          IMG_0336_zpse323hrk5.jpg

          IMG_0337_zpsyjbkx1yt.jpg

          IMG_0339_zps7obntmdr.jpg

          IMG_0343_zpsalplrsqx.jpg

          IMG_0340_zpsjmmg7j7i.jpg

          Yorum


          • #6
            Bir arkadaşım test etmiş insignia yi ve C sınıfında yalıtım olduğunu söyledi lastik sesi fazla diyordu aracın ki benim en takıntılı olduğum nokta lastik sesi. D sınıfı araç Ağlıyorsam ve 160 bin lira para veriyorsam yol sesi almayacak. Szlerin bu konudaki görüşleri nedir. Bende en kısa zamanda test için gideceğim ama yol sesi varsa benden büyük bir eksi alır insignia malsef.
            İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

            Yorum


            • #7
              dün haramidere erdemir opel plaza da bu aracı inceledim ve test sürüşü yaptım fiyat bilgisi aldım. açıkca sı araç dış görünüm olarak real de daha iyi görünüyor. ilk gördüğümde fotolarını beğenmemişti çünkü. direksiyona oturdum ve kaliteli hissi uyandırdı bende. araç ful dolunun bir altı idi anladığım kadarı ile çünkü koltuklar manuel ayarlanıyordu. elektrikli olması için deri koltuk opsiyonu gerekli imiş. sürüşe geçecek olursam eğer direksiyon hafif geldi bana. yalıtım daha da artmış bendeki araç 2016 dizel otomatik sport ile kıyasladımı. hafiflikten mi dir şanzımandan mıdır bilemicem ama şanzıman tepkileri çok hoşuma gitti. halbuki aynı şanzıman ve motor var malum mevcut kasa ile. ekran göstergeleri aslında aynı ekran galiba ama biraz güncellik var diye daha güzel olmuş. umarım şanzıman ve ekrana güncelleme gelirde bizim araçlarda aynı olur. ama fiyatlar dudak uçuklatıcı ve öyle indirim de ciddi manada yok. 1 gün içinde 7 tane araç satıldığını söylediler. plaza da araçların birkaçı kitli sahibini bekiyodu. en fulunü 191 binten indiirimle 186 bine bırakıyorlar. sport donanıma denk olan araçta 171binden 168e bırakıyolar. ben insignia yı fiyat fayda oranı iyi diye almıştım. bu fiyatlara artık alınmaz yerine gider ikinci el C serisi mercedes alırım en azından yıldıza binerim. yani algıdan dolayı diyorum mercedes. yoksa bu yeni insignia mercedesten farkı yok. ama şu var bilgisayarda mercedes sitesine girip en ful insignia donanımında c200d yapmaya çalıştım 270bin tl tuttu. Sıfır almak mercedes te de akıl karı değil yani. işin özeti bu insignia Passatın önünü keser gibime geliyor. Liderlik koltuğu D segmentinde ilerliyen zamanda satış adetleri ile İnsignia olur diye düşünüyorum.

              Yorum


              • #8
                talismanın en dolusu ile başabaş aynı fiyata geliyor demek ki renaultda indirim yapılmamış hali ile, ki kesin indirim yaparlar, o zaman benim gözümde talisman daha avantajlı ve mantıklı hale gelir. Hiç olmazsa dış tasarımı yeni insigniaya oranla çok daha güzel.
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

                Yorum


                • #9
                  yanlız 1.6 cdti otomatik yeni kasa ile eski kasa arasında 0-100 değeri aynı,bu beni şaşırttı
                  insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

                  Yorum


                  • #10
                    Ya herşeye tamam da bu fiyat nedir ya?? Birde onuda geçtim bu "Mandal" jantlar hiç ama hiç olmamış

                    Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

                    Yorum


                    • #11
                      Hakkatten o jantlar ne öyle ya....

                      Yorum


                      • #12
                        jantlar çok kötü, fiyat çok yüksek.
                        1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

                        Yorum


                        • #13
                          Arka bagaj bölümü tasarımı sanki aceleye gelmiş gibi birde fiyatlar son ÖTV zammı vs ile cok uçuk rakamlara çıkmış

                          Yorum


                          • #14
                            Aracın gerçekten premium havası var ve derdin yoksa opel al algısı kırılırsa passatı tahtından edebilir. Benim simdilik en büyük elestirim aracı özgün bulmadım, kasa tasarımı olarak Audi BMW CC esintileri var özgün tasarım sevenler için rahatsız edici ama benim için sorun değil. Test sürüşü yapamadım ancak hafiflemesinden dolayı kalkışlarda daha atik olacağını düşünüyorum. Ancak fiyatları benim butcemi çok aşıyor. Test sürüşüde iyi olursa kullanıcı yakıt tüketimlerine bakarak ben bu aracın ancak njoy benzinlisini almayı düşünebilirim. Yani İnsignia artık üst orta gelir grubuna oynuyor...
                            Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo AT + Kış Paketi
                            Who needs an SUV when I've got the Insignia sedan

                            Yorum


                            • #15
                              Paylaşım için teşekkürler

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X