Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÜRGÜP BULUŞMASI HAKKINDA HERŞEY

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • ÜRGÜP BULUŞMASI HAKKINDA HERŞEY

    Buluşmanın ayrıntılarına geçmeden önce, katılacak herkes için önemli olan bir hatırlatma yapmam gerekiyor:


    BULUŞMAYA GELEN ARKADAŞLARIN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR:

    1-) Paintball savaşı, ATV (4 tekerlekli motorsikletler) ile yapılacak doğa gezisi ve balon turu, go-kart yarışması gibi yüksek bedensel kondisyon sergileyeceğiniz aktiviteler için SPOR AYAKKABI VE KIYAFETlLER giymenizi, (çıt kırıldım kıyafetler, aktivitelere katılamamanıza neden olabilir)

    2-) Olası bir kirlenme, yırtılma yada terleme durumunda gerekli olacak bir takım da YEDEK KIYAFETi yanınıza almanızı, (özellikle ATV gezisinde toz toprak içinde kalacağınıza emin olun. Bugün bir kafiledeki herkesi, kompresörle temizlemek için yarım saat uğraştılar

    3-) Çoğunlukla açık alanlarda zaman geçireceğimiz için GÜNEŞ GÖZLÜĞÜNÜZÜ de yanınızda getirmeniz,

    4-) Bu eşsiz manzara ve güzellikleri, aynı zamanda bu güzel aktiviteyi ebedileştirmek için VİDEO KAMERA YADA FOTOĞRAF MAKİNENİZİ yanınızda bulundurmanız (yoksa çok yanarsınız),

    5-) Bölgede hakim olan sert karasal iklimi (özellikle gece ayazlarını) hesaba katarak MONT, HIRKA, KABAN gibi en az 1 kışlık giyeceği yanınızda bulundurmanız,

    6-) Bölgede sayısız kültür varlığı olduğundan, bunları elimizden geldiği kadar gezeceğimizden ve bu yerlerin birçoğunda giriş ücretli olduğundan, (tüm mekanları ücretsiz gezmemizi sağlayacak) MÜZE KARTLARINIZI yanınıza almanızı, (müze kartı olmayanlar 25 lira karşılığında burada çıkartabilir)

    7-) Müze kart çıkartacak Öğrenci ve öğretmenlerin, ilgili kimliklerini yanlarında bulundurmalarını,

    8-) Son olarak da Cumartesi sabahı saat 9:00'da Nevşehir merkezde yapılacak, organizasyonun ilk adımı olan kahvaltıya zamanında yetişmeniz için kendinize UYGUN BİR SAATTE yola çıkmanızı,

    özellikle önerir ve hatırlatırım.




    *********



    Evet arkadaşlar. Sonunda buluşma ile ilgili tüm detaylar belli oldu. Aşağıda sırası ile yapılacak aktiviteleri ve fiyatlarını vereceğim. Aktivitelere katılma zorunluluğu diye birşey yoktur. İsteyen istediği etkinliğe katılır yada katılmaz, kendisi karar verir. Ama genel itibari ile biri yer biri bakar modunun oluşmaması için, bütçe ve sağlık durumunuza uygun ne kadar aktiviteye katılırsanız, herkes için o kadar iyi olur.


    AKTİVİTELER ve FİYATLARI:


    1-) Sabah Kahvaltısı: (cumartesi saat 09:00)
    Fiyat: Kişi başı 10 lira.
    İçerik: Nevşehirin kaliteli mekanlarından Bey Konağı'nda, 14 çeşit serpe kahvaltı ve sınırsız çay. (O sabah terası bizim için ayarlayacaklar) İsteyen açık havada, isteyen de balkonda yapabilir kahvaltısını.



    2-) ATV'lerle Doğa Gezintisi: (cumartesi saat 11:00)
    Fiyat: ATV başına 1 saatlik tur için (indirimli) 25 lira. (Normalde fiyatı 60-70 Lira arasıdır) İsterseniz bir motora 2 kişi de binebilirsiniz.

    İçerik: 4 tekerlekli arazi motorsikletleriyle, rehber eşliğinde, özellikle doğal güzelliklerin olduğu ve önceden belirlenmiş bir ATV parkurunda doğa turu yapılacak. Yukarıdaki fiyata yakıt, rehber, kask, parkur ücreti, ATV ve geri kalan herşey dahildir.

    Uyarı: Eğer bu motorlar ile akrobasi gösterisi yapmaya kalkarak aracı deviren yada çarpan olursa, açılan masrafı karşılamakla mükelleftir. Araçları ona göre kullanın derim Bunun haricinde araçtaki hiçbir mekanik hasar yada arıza bizi bağlamıyor. Geziye doymaz da 1 saat daha gezmek istersek (ki bu 2 saatlik tur demek oluyor) fiyat motor başına 25 lira daha çıkıyor.




    3-) Çevre Gezisi: (cumartesi 12:30)
    Fiyat: Aracınız ne kadar yakıyorsa
    İçerik: Konvoy halinde Zelve, Göreme, Uchisar, Ürgüp, (yetişirse) Derinkuyu, Soğanlı bölgelerinin en güzel yerlerini araçlı ve araçsız gezi.




    4-) Paintball Savaşı: (cumartesi 18:00)
    Fiyat: 25 lira
    İçerik: Kask, üniforma, paintball silahı, silahın tüp dolumu, 100 adet mermi (boya topu), savaş sahası, bir adet federasyondan kokartlı paintball hakemi ve aydınlatma. (merminiz biterse ekstra 50 mermi 5 lira)
    Daha önce oynamayanlar için söylüyorum, bu güne dek oynayacağınız en zevkli oyunlardan biri. Resmen bir çatışma ortamı oluyor

    uyarı: Bugün silahları test ettim. Tüfekleri kaliteli getirttikleri için çok etkililer. Bu nedenle 5m'den yakın ateş etmek, karşınızdaki için riskli olduğundan yasak. çıplak ete denk gelirse fena haşlıyor.




    5-) Bir peribacasının içinde canlı müzik dinletisi. 22:00 (mekan aile mekanıdır)
    Fiyat: Mekanın alkollü ve alkolsüz bölümü var. Fiyatlar size bağlı.
    İçerik: Alkolsüz bölümde meşrubatler 5 lira. Alkollü bölüm için bize özel bir tarife olacak. 2 adet yerli içki (rakı, votka, bira vs.) meyve tabağı ve çerezden oluşan menü 25 lira. Ben menü almam diyen olursa biranın fiyatı 8 lira. Güzel bir grup müzik yapıyor. Müşteriler tamamen yerli ve yabancı (özellikle japon) ailelerden oluşuyor.





    6-) Otellere Dağılma: 24:00
    Fiyat: Otel konusunda herkes bütçesine göre hareket etsin diye 3 seçenek oluşturduk. En uzak oteller arasında 6 km uzaklık var. Bu nedenle isteyen istediği otelden yerini ayırtabilir.

    1. Seçenek: Nevşehir Turizm Otelcilik Lisesi Uygulama Oteli: Kişi Başı 27 lira.
    İçerik: Açık büfe sabah kahvaltısı, sınırsız internet, sıcak su, kablolu tv,
    Devlet oteli olduğu için fiyatı uygundur. Temiz, nezih ve ciddi bir oteldir. Aillenizle rahat bir şekilde kalabilirsiniz. (ben daha önce ailemle kalmıştım) Genel olarak çevre illerden aileleleri ile tatil için gelen devlet memurları ana müşterileridir.
    Otele bir çuval para vereceğime, o parayla aktivitelere katılır, stres atarım diyenler için iyi bir tercihtir.

    Otelin web sitesi: http://okulweb.meb.gov.tr/50/01/2791...rkish/home.htm
    Tel: 0 (384) 213 45 43



    2. Seçenek: Kaya yada Oyma Butik Oteller. Fiyatları 2 kişilik oda için 180 lirayla 270 lira arasında. Kişi başı 90-135 lira arasında değişiyor. Tamemen kayadan oyma 50-60m2 suit oda fiyatları bunlar. Hepsinde serpme yada açık büfe sabah kahvaltısı, sınırsız internet, 24 saat sıcak su, LCD tv ve teras var.
    "Kalacağım yer ayrıcalıklı olsun, mesela bir peribacasının içinde uyumak istiyorum" diyenler bu tercihte bulunabilir.

    Önereceğim oteller:
    a- Miras Hotel. (Gerçek bir butik otel) duvarlarda kabartmalar var. Kaya oyma odalar. 2 kişllik oda fiyatı: 110€ (266 lira) Yanlız son 2 odası kaldı haberiniz olsun.
    Web: http://www.mirashotel.com/index.asp?clang=tr
    Tel: 0 532 568 13 75

    b- Nostalji Cave Suit Hotel: Tüm odalar hem suit hem de oyma oda. Otelin tüm odaları peribacaları içinde ve tüm odalar birbirinden farklı. Odaları çok büyük, hatta bazı odalar 2 yada 3 odadan oluşuyor. Eşyaları yeni. Fiyat performans bakımından tavsiye edeceğim oteldir. Sağlam pazarlıklarla 2-3 kişilik odaların fiyatlarını 180 liraya indirdim. kişi başı 90-60 lira gibi fiyatlara iniyor.
    Web: http://www.nostaljicavesuithotel.com/
    İlgilenecek Arkadaş Emin Sucu. Tel: 0532 602 92 62

    c- Legand Cave Hotel: Yine oyma odalar ve yine butik bir otel. Yukarıdaki ikisinden pek farkı yok. 6 farklı oda seçeneği var. Bütçenize göre istediğinizi ayırtabilirsiniz ama bu guruptan bir otelde kalacaksanız benim tercihim NCS ve Miras Hotel olurdu.
    web: http://www.legendcavehotel.com/


    3. Seçenek: CCR Hotels. Bölgenin en lüks oteli.
    Fiyat: 2 kişilik Suit oda fiyatı 500 lira (normal fiyatı 450€ = 1120 liradır) 2 Kişilik Deluxe Oda Fiyatı 500 lira. (Normal fiyatı 320€ = 720 lira) Yani anlaşma üzerine tüm odaları aynı fiyata verecekler.
    İçerik: Odalar tek kelimeyle saray. Her odanın balkonu var ve kendi balkonunuzdan bölgenin en güzel manzarasını seyrediyorsunuz. Servis, yemek ve hizmet mükemmel. Suit odalarda Sauna ve jakuzi mevcut. her odada 106 ekran LCD ve sınırsız internetten bahsetmiyorum bile. Ayrıca bu güzel manzaraya sahip bir de yüzme havuzu bulunmakta.
    Ayrıca (asıl bomba bu) otelin yeni hizmete girmiş S.P.A'sı var. S.P.A.'nın içinde türk hamamı, sauna, jakuzi, tuz odası, kar odası, masaj salonu, tropikal terapi salonu bulunmakta. Otelde kaldığınızda S.P.A'dan ücretsiz faydalanabiliyorsunuz. (masaj ve terapi ekstra ücretli tabiki)
    Kısaca ben en iyisinde kalırım. Para pul köpeğim olsun, "en pahasından koy yeğenim" modundaysanız, bu otel sizin için biçilmiş kaftan.
    web adresi: http://www.ccr-hotels.com/
    Sizinle ilgilenecek arkadaş Ali Haydar BEKTAŞ. İsmimi verin ve opel aktivitesi için aradığınızı söyleyin yeterli.
    Tel: 0533 928 95 87


    Otel konusunda herkes istediği tercihi seçebilir. CCR dahil tüm otelleri gözümle gördüm ve odalarını gezdim. Ailenizle güvenle kalabilirsiniz. Aklınız rahat olsun.

    Cumartesi gününü bu şekilde noktalamış oluruz, aktiviteler pazar günü de son hızıyle devam eder:




    7-) Balon Turu: (Pazar 07:15)
    Fiyat: Kişi başı 150 lira (normal fiyatı 175€ = 425 lira)
    İçerik: Oteli uzakta olanlar balon firmasının araçlarıyla otellerinden alınacak ve arazideki kalkış noktasına götürülecek. Tamemen bize tahsil edilmiş balon bir (yada sayıya göre 2 de olabilir) balon ve özel kaptanımızla havalanacağız.
    5 ile 500 metre arasında değişen yüksekliklerde, kimi zaman bir vadinin içine dalarak kimi zaman yükseklerde süzülerek 45 dk ile 1 saat 15 dakika arasında süren (uçuş süresi tamamen hava durumuyla alakalı) güzel bir tur atacağız. Aynı anda çevremizde 30-50 balonun daha uçtuğunu ve görsel olarak dünyanın en eşsiz manzaralarıdan birinde olduğumuzu düşünürseniz atmosfer az da olsa aklınızda canlanır. En son olarak tekrar arazi araçları bizi alıp araçlarımızın yanına getirecek. İsterseniz balon tururnun sonunda şampanya patlatabiliyoruz ama fuzuli diye fiyatını sormadım

    Benim fikrimce en katılınması gereken aktivitelerden biridir. Çünkü fiyatının yüksek olması dolayısıyla başka bir daha yaşama şansınız oldukça az. Çok az kişi normal şartlarda 1 saatlik eğlence için 450 lira verir. Oysa şu an herşey dahil 150 liraya (ayrıca iddia ediyorum hangi tur acentesi ile katılırsanız katılın bu fiyata uçamazsınız) bunu gerçekleştirmiş olacaksınız. Bu bile gözünüze çok gelebilir ama inanın değer.
    Balon Firmasının web adresi: http://www.kapadokyaballoons.com/en/index.html
    Balon turu ile ilgili her türlü bilgiyi Göknur EREN hanımdan ismimi vererek alabilirsiniz. Tel: 0533 220 87 02



    8-) Go-kart Yarışması. (Pazar 10:00)
    Fiyat: Kişi başı 10 lira
    İçerik: Hızı sevmeyen biri insignia almaz diye düşünüyorum. Bu hızı tutkusunu yaşamak için binlerce lira vermemize rağmen hem araçlarımıza zarar verme korkusu, hem yakıt sarfiyatı, hem de trafikteki tehlike ve kurallar yüzünden bu tutkuyu doyasıya yaşayamıyoruz.

    Bu yarışma ile birbirinin tamamen aynısı olan 250 cc'lik yarış arabalarıyla hangi insignia sahibinin daha hızlı olduğunu göreceğiz. Hem de hiç bir risk almadan.




    9-) Ihlara Vadisi Gezisi: (pazar 13:00)
    Fiyat: Aracınızın 80 km'lik yakıtı masrafı ve dere üzerinde yenecek alabalık için 10 lira.
    İçerik: Ihlara Vadisi, Selime Katedrali ve Belisırma Köyü gibi doğal güzellik bakımından eşsiz yerlerin gezimi, daha önce koyduğum resimlerde bulunan dere üstünde alabalık restorantlarında, fırında alabalık yeme faslı.



    10-) Vedalaşma: Bolca muhabbetten sonra akşamüstü hava kararırken vedalaşma. Ankara istikametine dönecek arkadaşlarla Ihlara'da vedalaşmamız, onlara en az 80 km avantaj sağlayacağından Organizasyonun bitişini burada yapma fikri mantıklı geldi.



    Son not: Bu aktivite için yukarıda sağlanmış olan fiyatlar, 3 günlük pazarlık, şahsi pazarlık kabiliyetim, yoğun fiyat taraması ve toplu siparişin avantajlarıyla sağlanmıştır.

    İlerideki bir tarihte, eğer olur da aynı etkinlileri tek başınıza yapmaya kalkarsanız, benim şu an verdiğim fiyatların 3 katıyla işin içinden çıktığınızda, kendiniz şanslı sayın derim.

    Bu gün yoruldum ve artık eve gidiyorum








    1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
    Mazide güzel bir anı şimdi..

  • #2
    Ynt: ÜRGÜP BULUŞMASI HAKKINDA HERŞEY

    Yimaz kardesime hem kendi adima hem de temsilini gerceklestirmeye calistigim ankara grubi adina sonsuz tesekkurler ediyorum. Kendisiyle bugun yaptigim telefon konusmasinda bile hala oralarda birseyleri ayarlamaya calisiyordu.Bu caba bosa gitmemeli bence.elimizden geldigince ugrasilan bu kadar organizasyonlarin sonuna kadar hakkin vercegiz nsalllah. Bu guzel organizasyonun duzenli seyri icin lutfen gelecek arkdaslarin artik son ayarlamalrini yapmalari ve bizi bilgilendirmelrini rica ediyorum.saygilar sevgiler

    Yorum


    • #3
      Ynt: ÜRGÜP BULUŞMASI HAKKINDA HERŞEY

      Yılmaz kardeşim,seni rezervasyon organizatörü yapmak lazım.Maşaallah vallahi tur acentesi gibi çalışmışsın.Ellerine,emeğine sağlık. clapclap clapclap
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

      Yorum


      • #4
        Ynt: ÜRGÜP BULUŞMASI HAKKINDA HERŞEY

        Eeeee istanbul uyuma ekibine sahip cik ..........bir supruz bekliyoruz hala İstanbuldan.... haha urock oleyy oleyy hiho yourock muhaha

        Yorum


        • #5
          Ynt: ÜRGÜP BULUŞMASI HAKKINDA HERŞEY

          Babamin bir lafı vardı: "isin tuvalet temizlemek bile olsa, elinden gelen en iyi sekilde temizle" derdi. O zamandan beri hastalık seviyesindedir bu bende. Her zaman elindem gelenin en iyisini yapmak.

          Bu organizasyonu begenmeyenler mutlak olacaktır. Biliyorum. Ama benim icim çok rahat. Çünkü elimden gelenin en iyisini yaptım.
          1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
          Mazide güzel bir anı şimdi..

          Yorum


          • #6
            Ynt: ÜRGÜP BULUŞMASI HAKKINDA HERŞEY

            Yılmaz kardeşimize teşekkürler. Çok emek vermiş.

            cumartesi öğleden sonra gelebilecek olmam cok kötü. atv gezisi önemli değil ama bizim araçlarla çevre gezisini kaçırıyoruz

            Yorum


            • #7
              Ynt: ÜRGÜP BULUŞMASI HAKKINDA HERŞEY

              Yilmaz kardesim senin babanin soylediginin aynisini 75 yasindaki babam taaaa kucuklugumden 35 yasima kadar surekli soyledi.zaten kendimdeki mantigin aynisi sende de gordugum icin daha telefon acar acmaz anlasabildik.sen sakin dert etme seven de cikar sevmyende ancak sen bizim icin cok vakit ve emek harcadin.biz de elimizden geldigince mutlu olarak seni mutlu etmeye calisacagiz. Goreceksin hersey cok guzel olacak......

              Yorum


              • #8
                Ynt: ÜRGÜP BULUŞMASI HAKKINDA HERŞEY

                Muhteşem bir program Yılmaz kardeşim tebrikler. Çok özel bir buluşma olacağa benziyor. İnşallah fırsat bulup katılabiliriz..

                Yorum


                • #9
                  Ynt: ÜRGÜP BULUŞMASI HAKKINDA HERŞEY

                  bu arada ben Nostalji Cave Suit Hotel i aradım. Emin Beyle görüştüm. Yılmaz Beye indirim yaptık dediler fakat bu fiyatlar en az 7 oda tutulunca geçerli olacak dendi. Bİr kısmımız başka otelde kalırsak bu fiyatları alamıyacağız gibi görünüyor.

                  Yorum


                  • #10
                    Ynt: ÜRGÜP BULUŞMASI HAKKINDA HERŞEY

                    Okkes kardesim merak etme muhtemelen bir cogumuz orda kalacagiz.otelde gecirilecek czaman az olacagi icin muhtemelen ben suat ve diger arkadaslar o butikleri tercih edecegiz

                    Yorum


                    • #11
                      Ynt: ÜRGÜP BULUŞMASI HAKKINDA HERŞEY

                      Ya murat hadi be kardesim ben sizden hala umitliyim.cumadan ogleden sonra cikin ankarada bulusuruz ordan da urgupe gçeriz.....

                      Yorum


                      • #12
                        Ynt: ÜRGÜP BULUŞMASI HAKKINDA HERŞEY

                        Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                        Ya murat hadi be kardesim ben sizden hala umitliyim.cumadan ogleden sonra cikin ankarada bulusuruz ordan da urgupe gçeriz.....
                        Utku cum inanki çok istiyorum benim içinde büyük değişiklik olur ama benim durumları biliyorsun...

                        Yorum


                        • #13
                          Ynt: ÜRGÜP BULUŞMASI HAKKINDA HERŞEY

                          Vallahi bu organizasyon kacmaz.mevsim olarak da hava olark da sagolsun yilmaz kardesim nedeiyle de super bir zamanlama oldu.....Umarim birseyler degisir de İstanbuldan birkac arkadasi aramizda goruruz....

                          Yorum


                          • #14
                            Ynt: ÜRGÜP BULUŞMASI HAKKINDA HERŞEY

                            Arkadaslar zaten dediğim gibi, normal şartlarda kayadan oyma bir butik otelde, hem de suit bir odayı bu fiyatlarda tutmanız imkansız. Oteli beğendiğim için adamla 3 saat pazarlık ettim. Bu fiyatlar öyle ortaya çıktı.

                            Nostalji Cave Suit Hotel, fiyat performans bakimindan tavsiye edeceğim oteldir. Bir peribacasi icinde kalacaksınız. Emin Bey'i de şimdi aradım. Herhangi bir sorun yok. Elinde 7 tane oda vardı. Birini bana (Nevşehir'de evim olmasına rağmen bu deneyimi yasamak için odayı tuttum) birini Okkes Bey'e ayırdı. Kalan 5 odayı da ilk arayan 5 kisiye verecek. Yer ayirtmak isteyenlerin ecele etmelerini tavsiye ederim.

                            İsteyenler su an arayabilir.
                            1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
                            Mazide güzel bir anı şimdi..

                            Yorum


                            • #15
                              Ynt: ÜRGÜP BULUŞMASI HAKKINDA HERŞEY

                              Yılmaz bey iletişim uzmanı olduğunuz belli açıklayıcı bilgi için teşekkürler.



                              2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X