Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bakım yağ

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #16
    Orjinal yazı sahibi: serdarmete View Post
    İstanbul Avcılar tarafında insignia yağ değşimi yaptıracağım güvenilir bir yer arıyorum bilen varmıdır ? Birde bu yağ filtre vs bu kez parçaları kendim almak istiyorum , yine güvenilir bir yağ bayisi vs biliyormusunuz ?Bugün haramidere sanayide Motosiklet ile uğradım , hangi parçacıya girsem Motul yok ..
    Ben LiquiMoly kullanıyorum, bu zamana kadar bakım yaptırdığım servisten kullanıyorduk ama son bakımda yağ fiyatını %50 fazla kitledi, bundan sonra yağı Egemot'tan kendim alıp dışarıda değiştirteceğim, kalan filtreleri kendim de değiştiririm. aslında yağı da değiştirebilirim ama alet takımı almam lazım. yetkili servis pahalı ama sanayidekiler de kaldırmış bekliyor çok farklı değil....

    https://shop.egemot.com.tr/Motor%20YA%C4%9ELARI
    InsigniaTEAM

    Yorum


    • #17
      Orjinal yazı sahibi: MelikErennnn View Post

      Ses azaltma konusunda ciddi bir yol katedebilir mi? Yoksa arada ki fiyat farki cok yuksek degmez mi
      Zinciri erken denilebilecek bir kilometrede değiştirdiğim ve genel olarak hiç bir zaman ses ve performans şikayetim olmadığı için objektif bir değerlendirme yapamayabilirim. Ama ses şikayeti olan çok sayıda insan bu yağı kullanmaya başladıktan sonra memnun kaldıklarını söylüyorlar. Diğer dexos2 özellikli yağlarla da fiyat olarak arasında uçurum olmadığı için kullanmak mantıklı geliyor. Sonuç olarak motorun içinde olan biten her şeyi anlık olarak fark edemeyebiliriz, kötü yağ kullanımı ya da bakımsızlık sonucu motor bir süre sonra tepki verebilir, bu da daha masraflı olur.. O nedenle risk almamak adına kalitesi yüksek yağ kullanmaktan yanayım.

      Yorum

      İşleniyor...
      X