Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.6T Sidi 170 HP Bujiler

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #46
    Champion bujileri dün kapı önünde taktım . Henüz gezip test edemedim ama durduğu yerde çalıştırdığımda falan daha sarsıntısız marş aldı ve gazdan ani ayağımı çektiğimde rölentiye düştüğünde hafif bi titretiyordu. Onu falan hissetmedim. Psikolojikte olabilir. Bu akşam denerim biraz.

    Çıkan bujilerde düzgün görünüyorlar, bir sorunu yok gibi ve taktıklarımla aynı boyutlarda parça numarası 97 ile biten kod buji vardı üzerinde.30bin km önce serviste değiştirilmiş.

    Yorum


    • #47
      Merhaba herkese . Ankaradan , 2013 1.6t 170bg cosmo kullanicisiyim. Tekleme , sallanti, 2000deviri gecmeme yokus cikamama sorunlari vardi. Sanayide ustama baktirdim. Atesleme sistemi arizasi veriyordu. Buji takim olarak degisiminden sonra basladi sorun. Bujiler sanayi ortaminda alinan orjjnal gm urunuydu. Takildi sorun cok kisa sureligine gitti. 2km sonra ayni sorun. Bobin degisecek dendi. Bende ankarada yetkili servise goturdum. Bujinin cok buyuk ihtimalle catlak ve merdiven alti orjinal gorunumlu oldugunu soyledi.servis faturali lisansli gm buji takimi degisti testleri yapildi . Sorunum titremem cekis sorunum hepsi duzeldi. Orjinal diye aldginiz bujiler yan sanayi yada catlak vb sorunlu olabilir. Belki ayni sorunu yasayan arkadaslara yardimim dokunur.. herkese sorunsuz gunler ..

      Yorum


      • #48
        Paylaşım için teşekkürler.
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

        Yorum

        İşleniyor...
        X