Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tünel algılama özelliği çalışan varmı

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #61
    Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View Post
    merhaba
    serviste deneme yaparlarken düzgün çalışıyor (sensöre ışık tutulunca gayet düzgün çalışıyor) araç hareket halindeyken sorun var ama; çözüm yok, kendi tahminim ise aracımda kış paketi var ısı yalıtımlı ön Cam olduğu için ışığın geliş açısından kaynaklı olabilir camın yansıtıcı bir yüzeyi var ondan kaynaklı olabilir.
    Sensörde problem olabilir, servisteki ustalar direk isik tutunca calisabilir; bende söyle bir problem oldu yagmur yagarken yagmur sensörü cok az tepki veriyordu ufak ciselemelerde felan hak getire hassasiyet sonuna kadar acik olmasina ragmen ,yetkili servise gittim adam aldi eline sipreyi direk sensöre sikti sistem calisiyor dedi bende inandim ciktim yola hafif ciseleme hatta yagmur var gene zor calisiyor önümü göremiyorum devreye girmiyor , hatta arabayi yikarken hortumla su tutuyorum sorun yok süper calisiyor yagmurda hic tepki vermiyor bende söktüm sensöru ayni modeli internetten buldum ucuza riske girdim aldim montaji kendim yaptim 2 dakkikalik is hersey normale döndü..bence sensörünüzü kontrol edin icersin bircok led seklinde bayagi bir sensör var isik ve yagmur olmak üzere sadece birtane degil, opel astra H lerdeki gibi. Varsa sansiniz servis gecici takarsa birtane iyi niyetine bence test edin derim.

                               Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

    Yorum


    • #62
      Orjinal yazı sahibi: KafamRahat View Post

      Benim araç bu kadar hızlı algılamıyor yada farları açmıyor bir güncellemesi v.s mi var acaba, servise yol düşer ise bir sorayim bakalım.
      Hocam şahsen bir güncelleme yapmadım. Aldığımdan beri öyle. Yağmur sensörünü de %50 de tutuyorum çiselemelerde bile tam da ihtiyaç anında devreye giriyor.

      Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

      Yorum

      İşleniyor...
      X