Duyuru

Collapse
No announcement yet.

CarPlay ile Tüm Uygulamaları Araç Ekranında Açabilmek ( Jailbreak Gerekir!)

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #16
    Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
    eşinizin telefonunun yazılım sürümü ios 11 ve 12.2 arasında olmalı. son güncellemeler olmamalı. exploitler bu yazılım serisi için mevcut şuanlık. Jailbreakin nasıl yapılacağı videosu elbet vardır lakin, bunu yapmadan önce bolca yazı okuyup forum gezmek gerekir ki telefonu çökertmeyin. iyice anlayıp neyi nasıl yükleyeceğinizi Cydia mantığını kavradıktan sonra Unc0ver denen hacker ın yazılımı ile JB işlemi yapabilirsiniz. aslında çok kolay ama ince detayları var. ssh uzak erişim portunun defaulttan özel sadece sizin bileceğiniz bir kullanıcı adı ve şifre ile değiştirilmesi en muhim iştir. sonrası kolaylıkla yapılır el alışınca, ama aksi takdirde telefonunuz yabancılar tarafından uzak erişime açık şekilde kalır. Jailbreaktr gibi siteleri forumları bol bol okuyun sonra kafanıza takılan birşey olursa buradan ya da oradan sorun yardım etmeye çalışırız.
    Teşekkür ederim .Bir arkadaştan deneme amaçlı ip5 aldım .10.3.3 sürüm .H3lix yükleyip jb yaptım ve programı kurdum. Sonuç aldım .Ama telefon epey ısınıyor . Bazen de kitkeniyor. Neticede başardım tam ekran sıkıntıları oluyor . Android auto ya ihtiyaç kalmayabilir bu gidişle. Biraz daha çalışmam lazım .kendi telefonumda bankacılık işlemleri yapıyorum .jb li telefonda risk olur diye korkuyorum açıkçası.

    Yorum


    • #17
      iphone 5s yani A7-A8 chipset bu iş için yetersiz kalır. ayrıca 10.3 sürümü oldukça eski 12 ye görede yavaş kalıyor. ama yinede iş görmez mi? görür. donmalar ısınmalar çok olur eski iphone modellerinde evet. a12 de yağ gibi akar ama.
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

      Yorum


      • #18
        Evet android auto ya ihtiyaç kalmadı gibi. Ama güvenlik konusu kafamı kurcalıyor .

        Yorum

        İşleniyor...
        X