Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel İnsignia Corvin Android İnterface

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #91
    Ynt: Opel İnsignia Corvin Android İnterface

    teşekkür ederim...

    bu dash command ve obd wifi olayını anlatabilir misiniz? yani tork performans değerlerini falan aracın ekranında mı görüntülüyoruz? dataları nasıl alıyor sistemden?

    Yorum


    • #92
      Ynt: Opel İnsignia Corvin Android İnterface

      Aracın obd portuna taktığımız cihazla aracın tüm bilgilerine erişmek mümkün.hemde çok detaylı ve kapsamlı bir şekilde.
      2013 opel insignia cosmo 1.6 sidi manuel
      http://i.hizliresim.com/R1Jnda.jpg

      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, lütfen tekrar düzenleyiniz

      Yorum


      • #93
        Ynt: Opel İnsignia Corvin Android İnterface

        Orjinal yazı sahibi: tourgood433
        Arkadaşlar yazılanları okudum. Internettede de baya araştırma yaptım ve sonunda almaya karar verdim. Dün montajı yapıldı. Bugün gün boyunca kurcaladım. Arabada dururken, hareket halinde sürekli kullandım. Size elimden geldiğimce, benim de başta merak ettiğim soruları cevaplamak da dahil olmak üzere, corvin deneyimimi detaylı anlatacağım.

        Bana satışda Ersan Bey yardımcı oldu. Ersan bey anladığım kadarıyla bayiler gibi kurumsal satışlarla ilgileniyor. Bireysel satış için Mehmet bey var, o da iyi niyetli ama siz yine tercihinizi Ersan Beyden yana yapın. Telefonla aradım, kendisi o an bir toplantıdaymış. Bu da benim şansımdı herhalde: "şu an kampanya yaptık. Dolar/Euro çok yükseldi, önümüzdeki haftaya kadar 1650 TL nakite bırakırım" diyince ben de aracımda geri görüş kamerası yok dedim. "Kamera dahil fiyatı bu" diyince, gününü netleştirip Torium Beylikdüzü'nün arkasında bulunan ofislerine gittim. Ulaşım çok kolay: E5'den Torium AVM'ye giriyorsunuz sanki en üstte açık otoparka park edicekmiş gibi yokuşu tırmanıp torium'un esenyurt çıkışına geliyorsunuz. Sola dönüp 200m ilerden ilk sola giriyorsunuz (ufak bir iskenderci var adını hatırlayamadığım onun karşısındaki ara). Corvin tabelalı dükkanları hemen solda. Fiyat konusunda indirim olayı tamamen telefonda ya da yüzyüze pazarlık gücünüze bağlı gibi hissettim. Zira Lüleburgaz tarafından gelen Skoda Rapid sahibi bir arkadaşımıza aynı ürünü 1900 TL'ye satmışlar Bence InsigniaTeam forumdan geliyoruz, geçen bir arkadaşa şu fiyata takmışsınız cümlesiyle başlayıp başarılı olabilirsiniz

        Dipnot: Sağ dikiz aynasına takılan ve sağ sinyali açtığınızda aktif olan kör nokta kamerası da taktırmak isterseniz önce 400 tl fiyat verdiler. Sonra pazarlıkla 250tlye kadar düşürebildim ancak sırf onu takmak için, dikiz aynası, sağ kapı döşemesi ve sağ kapının neredeyse tamamını, ön göğüs gibi bileşenleri sökülceğini duyunca değmez dedim. Zira o kamera benim için çok elzem değil artı çok araba aldım sattım. Şunu bilir şunu söylerim, kapı sökme işine girdiniz mi araba ne olursa olsun o kapıdan sonra pek hayır gelmiyor. (Ses, paslanma, sızıntı, ... vs)

        Firmanın ismi Tümay Elektronik ve sahibi Gürkan Bey. Kendisi çok nazik ve müşteri odaklı çalışan biri. Bunu da orda iki çay çorba kurabiyeye kandığım için söylemiyorum. Zira bir gün önce sabaha kadar çalışmış ekibini haftasonu olmasına rağmen bizi mağdur etmemek adına iş başına çağırarak, kendisi de bizzat gelerek işimizi halletti. Sanırım Ersan Bey ile tam koordine edemediler bizim montaj gününü. Problem değil sonuçta iyi niyet önemliydi.

        2 tane montaj elemanı orda çalışıyordu. Diğer arkadaşın ismini hatırlamıyorum ama benim arabaya Volkan Bey yardımcı oldu. Genç bir arkadaşımız ancak çok kabiliyetli. Ön konsol (IntelliLink in ve klimanın olduğu yer), Ön konsol altı (çakmak ve küllük), Vites topuzu ve etrafı, sağ koltuk önündeki konsoldaki çıta olmak üzere bütün bu parçaları; sadece elini kullanarak 5dk içerisinde söktü. 2 şeye şok oldum. Birincisi bizim araba resmen lego gibiydi. Nasıl öyle kolay söküldü aletsiz şaşırdım. İkincisi Volkan Bey o kadar hızlı ve net yapıyorki eli alışmış, sökerken hiç gerilmiyorsunuz ula acaba kırılacakmı efendim çatırdıcakmı demiyorsunuz. İşinin ehli belli.

        Ürün ufak bir modeme benziyor. Montaj mantığı da şöyle; Intellilink'in bağlantılarına ara soketlerle bağlanıyor. Aracınızdan hiçbir şey kesmiyorlar, yapıştırmıyorlar. Tek yapılan soket aktarmalarıyla Corvin'i sisteme adapte etmek. Plakalığa takılan geri görüş kamerası bile plaka aydınlatma lambasını değiştirip yerine takılan bir ürün. Ürünü Intellilink in altına yerleştiriyorlar, tabi dışarıdan görünmüyor. Şimdi size artı ve eksilerinden bahsedeyim.
        • Çok hızlı. Intellilinkden Corvine ya da Corvinden IntelliLink'e geçişler tek bir dokunuşla 2 saniyede oluyor.
        • Birbirinden bağımsız çalışıyorlar. Yani IntelliLink'den radio dinlerken, Corvin'de yandex açıp navigasyon yapabilirsiniz. Sadece ses olayı tek yerden gelmek zorunda. Zira radio dinlerken, aynı anda Aux çıkışından ses alamayacağınız için aracımızın media tuşuna basarak ses kaynağını Aux'a almanız gerekir. Çok önemli mi, tabiki hayır. Sistemi anlatabilmek için söyledim. Zira hem radyo hem yandex için tamamen corvine geçersiniz. Corvin android tabanlı bir tablet gibi. Yani internetten radyo açarsınız o ekranı küçültür, yandex açarsınız. Al sana hem radyo hem yandex
        • Standart olarak üzerinde android tabanlı yazılımlar ile geliyor. Bunların içinde navigasyon programı, ofis programı, hesap makinesi, fotoğraf görüntüleyici, video oynatıcı, müzik çalar, email programı gibi şeyler. Ben montaj sonrası hemen telefonumdan interneti paylaştırdım. Gereksiz yazılımları sildim, zira üzerinde bir sd kart ile geliyor. Sistem yazılımı ve programların kurulması için. Sanırım içindeki sd 8GB, bana kalan kullanılabilir alan 2gb civarıydı. Bu biraz dezavantaj. Çünkü siz program yükledikçe ürün ağırlaşabilir veya ilerde update'ler gelicek. Telefonumda yaşadığım sorunu yaşamak istemiyorum arabamda. Bilirsiniz "Program güncellenemiyor. Lütfen yer açın" hatası. Keşke sd kartı biraz büyük tutsalardı. 32gb yeterli olurdu. Orada sordum değiştirebilirmiyiz diye ama sd karta ilgili sistem yazılımı kurulu olarak geliyormuş oynama yapamıyorlarmış. Bence çok zor olmasa gerek huh
        • Torpido gözüne uzatılmış bir usb kablosu oluyor. Buraya isterseniz çoklayıcı bağlayıp fazladan port alabilirsiniz. Ne işime yarıcak? derseniz mesela sürekli internet için Turkcell Vınn gibi usb dongle bağlayabilirsiniz. Bir diğer porta da klipleri filmleri müzikleri atabileceğiniz bir usb flash bellek. İşin aslı ben sadelikten yanayım. Hızlı bir 16gb usb bellek taktım. İçinde kliplerim var. Interneti de wifi ile, 4.5g mi paylaştırıyorum. Bana yeterli.
        • Corvin 1080p full hd video oynatabiliyor. Ancak bizim ekranımız o kadarını gösterme kabiliyeti olmadığı için tam bir full hd deneyimini teknik olarak alamazsınız.Yani video yu izleyebiliyorsunuz ancak tam ekran değil de sanki wide screenmiş gibi yukarıdan alan daralmaları oluyor. O yüzden ben, klipleri youtube'dan MediaHuman YouTube Downloader adlı programla indiriyorum. Çıktı ayarını da Xvid 720x576 High seçeneğinde ayarladık mı hem 720p görüntü hem de tam ekran bütün videoları izleyebiliyorum. urock
          PlayStore'dan MX playeri ücretsiz kuruyorsunuz arabanıza (arabam da ipad gibi oldu ya haha). Bütün video formatlarını, alt yazı desteğiyle beraber oynatabiliyor. Kendi içindeki video programını kaldırdım onun yerine mxplayer kullanıyorum, tavsiye ederim.
        • Digiturk DilediginYerde uygulamasını kurdum. Interneti kullanarak canlı tv izleyebiliyorsunuz. Ya da film kiralayabilirsiniz vs.. Şimdi 4.5G Turkcell ile Istanbul içinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Yani ne donma, ne kesilme. Ancak şehirlerarası yolculuk yaparken internet bağlantısındaki performansa bağlı olarak kesintiler olabilir. Yani üzerinde karasal yayın için aparat yok, tamamen interneti kullanıyor. Handikapı şu, yayınlar hd. Gün boyu kısa aralıklarla TV izledim. TV8, TRT, CNN Turk falan.. 2GB'a yakın internet kotam gitmiş Turkcell Platinum la 10GB internetim var. Dolayısıyla sürekli tv izlemek pek mantıklı gözükmüyor. Ya güçlü bir hesabınız olucak direk internet hesabı gibi, ya da benim gibi sadece trafik sıkışık olduğunda haber izlemek için kullanın derim
        • Yandex yandex yandex.. Olmazsa olmazımız. Şu alete 1650TL trink para vermemin ana sebebi. Corvinde gömülü GPS modülü var. Telefonunuzdan da azcık internetle, şahane çalışıyor arkadaşlar. Sırf bunun için bile alabilirsiniz. 8inc IntelliLink ekranımda kocaman kocaman Yandex, telefondan sonra ilaç gibi geldi. Telefon görüşmelerinde kesilme, telefonun ısınması ya da şarja bağlama dertleri bitti. Corvinde gömülü mikrofon donanımsal olarak olmadığı için ve IntelliLink'in mikrofon özelliğine bağlantısı olmadığı için; arabaya "Hey Yandex beni Atatürk Havalimanına götür" gibi komutları maalesef anlamıyor zira duyamıyor alet ihihi Benim için önemsiz, ama çok kullanan varsa sesli komut maalesef çalışmıyor. Yandex hesabımla giriş yaptım, tüm kısayollarım da geldi. Süper uygulama.
        • Madem konumuz navigasyon. İçinde gelen navigasyon yazılımı, güncel TR haritalarını içeren türkçe çalışan güzel bir uygulama. Hızlı ve detaylı özellikleri var. Ben iGo'ya benzettim biraz. Menüleri çok benziyor ancak iGo değil. Bu baya yer kaplıyor Sd kartta ama ben silmedim. Zira internetin olmadığı yerde Yandexi kullanamayacağımız için özellikle şehirdışı yolculuklarda çok işe yarar. Offline olarak GPS modülünü kullanarak navigasyon yaptırıyor. Performansı güzel. Bunun dışında Google Haritalar da kurmanızı tavsiye ederim.
        • Geri görüş kamerası gayet güzel. Geri vitese takdığınız anda devreye giriyor. Direksiyon manevrasını ekranda gösteriyor. Ben başarılı buldum, sıkıntısız.
        • Gmail uygulamasını kurdum. Mailleri direk aracımın ekranında görebiliyorum. Dokunmatiğin hassaslığının Corvin'le alakası yok. Aracın sistemini kullanıyor, dolayısıyla o da çok başarılı değil. Yani kalkıp burdan mail yazamazsınız. Ancak gelen mailleri büyük ekranda okuyabilmek, ya da maille gelen bir dosyayı o an açıp yanındaki arkadaşla beraber görüntüleyebilmek güzel.


        Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bugün ayrıntılı bir video hazırlayıp Youtube'a koyucam. Burdan da linki paylaşacağım. Umarım yararlı olabilmişimdir. Ben genel olarak memnun kaldım. Gün boyu yoğun kullandım bana bir sıkıntı çıkarmadı. Adamlar ürünlerinin arkasında duruyorlar. 2 sene boyunca garantiniz ve birebir değişim hakkınız var merak etmeyin dediler. Zaten tamir edemiyorlar anladığım kadarıyla. Direk değişim yolu. Bunun dışında aklıma gelmişken ürün Kore malı. Ayrıca aracı satacağınız zaman kolayca sökülüp, üzerindeki modül değiştirilerek yeni aracınıza ufak bir meblağ ile takabiliyorlarmış da..

        Sabırla okuduğunuz için teşekkürler clapclap
        Amacım sayfa kirliliği yapmamak, ama şu inceleme için ayrı konu açılmalı.

        Ürünün fiyatı bana halen fazla gelse de, sunduğu hizmet, montaj esnasındaki özenden dolayı bana mantıklı gelmeye başladı. Sonuçta sadece ürün almıyorsunuz. Hizmet de alıyorsunuz. Sağ aynaya takılan kamerada herkes korkmuş ama işinin ehli ustalar kapıyı sökerse aynı şekilde düzgün takar. Yani ses yapmasından falan korkmayın. Kırılan tırnakların tanesi 50 kuruş zaten. Yerine yenisi takılır, döşeme yerine oturtulur.

        inceleme için teşekkürler. Kafamdaki bir çok konuya açıklık getirdi.
        Fikrin kadar varsın!

        Yorum


        • #94
          Ynt: Opel İnsignia Corvin Android İnterface

          Ağzınıza dilinize sağlık...Verdiğiniz emekler için teşekkürler...

          Yorum


          • #95
            Ynt: Opel İnsignia Corvin Android İnterface

            Orjinal yazı sahibi: Yusufcik82
            elinize sağlık güzel bir anlatım olmuş güle güle kullanın.bende ağustos ayında taktırmıştım,anlattıklarınıza ilaveten bir bilgide ben vereyim.wifi li obd2 cihaz aldım dashcommand programıyla kullanıyorum çok işlevsel ve görselliğe büyük katkısı var.tavsiye olunur
            Sayın Yusuf Bey, ben de sizden esinlenerek WiFi lı OBD2 v1,5 protokol içeren cihaz aldım. WiFi yı Corvine bağlandı. Dashcommand programını çalıştırıp bağlantıyı gerçekleştirdim (connected). Ne yazık ki hiçbir bilgi galmedi. Torque programını da denedim. Ondan da sonuç alamadım. Bu sefer android telefonuma yazılımları yükleyerek denedim. Sonuç aynı. Cihazın sorunlu olduğuna karar verip iade ettim. Yeni bir cihaz almak üzere farklı bir satıcıyla görüştüm. Bana cihazın araçla uyumlu olmayabileceğini söyledi. Acaba sizin cihazının desteklediği protokol v1,5 mi acaba?

            Yorum


            • #96
              Ynt: Opel İnsignia Corvin Android İnterface

              Merhaba, "mini ELM327 with bluetooth" olarak geçen bir model var, case i mavi şeffaf renk plastik. (şimdilerde renk opsiyonları mevcut) Eskiden taklitleri olduğundan v1.5 olandan şaşmayın deniliyordu, şimdilerde v2.1 çıktı. Ben ikisinden de aldım, kullanıyorum. Aliexpress'de şu an $3.40 fiyatı var. Taklitlerden sakınmak için rating i ve sipariş adedi yüksek olan ürünü alabilirsiniz. Bir de WiFi dan bağlanan ELM327 modelleri var, ben denemedim hiç. Bluetooth hızı yeterli esasen.
              Ek olarak, v1.5 desteklediği protokol değil, ürün versiyonu. Desteklenen birden fazla OBD2 protokolü var, ürün sayfasında yazıyor genelde. Bir de şimdi baktığım bir v2.1 üründe ilginç bir şekilde "dizel araçlarda ve IOS ile çalışmaz" ibareleri var, alırken ürünün sayfasındaki kullanıcı yorumlarını okumak lazım.

              Yorum


              • #97
                Ynt: Opel İnsignia Corvin Android İnterface

                Teşekkürler HighLight

                Yorum


                • #98
                  Ynt: Opel İnsignia Corvin Android İnterface

                  Ana sayfaya yazdım. Buraya da yazayım dedim. Insignia 1.6 SIDI nin OBD2 portunun desteklediği protokol ISO 15765-4 CAN (11 bit ID, 500 kbaud) imiş.

                  Yorum


                  • #99
                    Merhaba arkadaşlar. Ben Avusturya'dan aranıza katılıyorum. Bu sistemi bu yaz istanbul'a geldiğimde yaptırmak istiyorum. Aracım 2014 Opcline. Bu sistemi Kullanan arkadaşlar memnunmu? Ben yaptırıp Avusturya'ya geri döndüğümde bu işin uzmanını bulamayacagım için sorun olsun istemiyorum. Arıza,donma vs. gibi. Bu bahsedilen firma banada 4 ay önce 2000tl civarı fiyat verdi. Hakkı neyse ödeyeyim ama kazık yemeyelim. Normalmidir şu andaki durumda? İnşallah faydalı bilgiler paylaşacagız. Bende yardımcı olmak isterim sizlere.
                    You do not have permission to view this gallery.
                    This gallery has 1 photos.

                    Yorum


                    • Selamlar, aranıza yeni katıldım. 6 Haziran'da Corvin Android Interface taktırdım gayet menunum fakat ufak bir sorun var sistemde. Diğer kullananlarda da bu sorunu yaşayan var mı, varsa bir çözümü olabilir mi diye danışmak istedim.

                      Sorun şu ki,

                      Biliyorsunuz otomatik far devreye girdiğinde göstergedeki ışıklandırma da zayıflıyor veya güçleniyor. orjinal ekrandayken bu geçiş sorunsuz yaşanıyor fakat eğer android arayüzde isem bu geçiş esnasında otomatik kararma veya güçlenme olmuyor. Tekrar sol üst köşeden orjinal ekrana dönüp yaklaşık 1 saniye de ekranın uygun olan ışıklandırma düzeyine gelmesini beklemek zorundayım. Yani manuel müdahale etmem gerekiyor her seferinde. Yetkilisine sorduğumda bunun yazılımsal bir sorun olduğunu sorunun videosun çekip onalara göndermemi ve onlarında yurt dışındaki yazılım üreticisiyle bunu paylaşacaklarını söyledi. (Bu arada hayalet ekranda bi sorun olmuyor sadece İntellink900 olan ekranda otomasyon gerçkleşmiyor)


                      Cevaplarınız için şimdiden herkese teşekkürler...





                      1.6 CDTI - A/T - OPC Line - 2CR 170hp - Summit White - Winter Package

                      Corvin Android Interface - Soundmagus VS90.4 Amplifier - Morel Maximus Ultra Components - Pioneer TS-WX710A Subwoofer

                      Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 245/40/19 ROF - Pirelli Sottozero 3 245/40/19 ROF

                      Wir leben Autos.

                      Yorum


                      • Selamlar, aranıza yeni katıldım. 6 Haziran'da Corvin Android Interface taktırdım gayet memnunum fakat ufak bir sorun var sistemde. Diğer kullananlarda da bu sorunu yaşayan var mı, varsa bir çözümü olabilir mi diye danışmak istedim.

                        Sorun şu ki,

                        Biliyorsunuz otomatik far devreye girdiğinde göstergedeki ışıklandırma da zayıflıyor veya güçleniyor. orjinal ekrandayken bu geçiş sorunsuz yaşanıyor fakat eğer android arayüzde isem bu geçiş esnasında otomatik kararma veya güçlenme olmuyor. Tekrar sol üst köşeden orjinal ekrana dönüp yaklaşık 1 saniye de ekranın uygun olan ışıklandırma düzeyine gelmesini beklemek zorundayım. Yani manuel müdahale etmem gerekiyor her seferinde. Yetkilisine sorduğumda bunun yazılımsal bir sorun olduğunu sorunun videosun çekip onlara göndermemi ve onlarında yurt dışındaki yazılım üreticisiyle bunu paylaşacaklarını söyledi. (Bu arada hayalet ekranda bi sorun olmuyor sadece İntellink900 olan ekranda otomasyon gerçkleşmiyor)


                        Cevaplarınız için şimdiden herkese teşekkürler...





                        1.6 CDTI - A/T - OPC Line - 2CR 170hp - Summit White - Winter Package

                        Corvin Android Interface - Soundmagus VS90.4 Amplifier - Morel Maximus Ultra Components - Pioneer TS-WX710A Subwoofer

                        Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 245/40/19 ROF - Pirelli Sottozero 3 245/40/19 ROF

                        Wir leben Autos.

                        Yorum


                        • sorun yazılımsal. Bunu düzelttirecek tek etken dedikleri gibi firmaya videoyu göndereceksiniz, onlarda yurt dışına gönderecekler ve oradaki cihaz üreticisi bu konuda çalışma yapacak. Umarım düzelir ama sanmıyorum yapacaklarını...
                          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

                          Yorum


                          • Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
                            sorun yazılımsal. Bunu düzelttirecek tek etken dedikleri gibi firmaya videoyu göndereceksiniz, onlarda yurt dışına gönderecekler ve oradaki cihaz üreticisi bu konuda çalışma yapacak. Umarım düzelir ama sanmıyorum yapacaklarını...
                            Anlıyorum ben de öyle tahmin etmiştim fakat kullananlardan birinin bulduğu bir kestirme çözüm var mı diye yine de sormak istedim.

                            Yazılım çözümüne gelince ben taktırırken sağ sol sinyal kör nokta kamerası ile ilgili de yazılımsal bir sorun vardı sanırım, ben taktırmadığım halde benim cihazı takarken yetkili kişi arızayı gösteren bir video çekti ingilizce olarak ve sonunda sorunun yazlılmsal olduğunu belirtti ve yazılımlarını kontrol etmelerini istedi. sorunlarla ilgili görünüyorlardı anlayacağınız. ama tabi emin olmak imkansız dediğniz gibi. sonucta aftermarket bi çözüm bizim araçlara uygulanan bu sistem.

                            teşekkürler.





                            1.6 CDTI - A/T - OPC Line - 2CR 170hp - Summit White - Winter Package

                            Corvin Android Interface - Soundmagus VS90.4 Amplifier - Morel Maximus Ultra Components - Pioneer TS-WX710A Subwoofer

                            Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 245/40/19 ROF - Pirelli Sottozero 3 245/40/19 ROF

                            Wir leben Autos.

                            Yorum


                            • Turgut beyin yazısına ve youtube videosuna bakılırsa oldukça kullanışlı bir ürün. Bir iki arkadaşımın aldıkları Megane ve Connect araçlara bayilerde 2000 liralar seviyesinde sonradan ekran taktırdıklarını ve bu ekranda zayıf çözünürlük ile navigasyon ve bir iki uygulama kullandıklarını görünce corvine verilecek paranın çok fazla olmadığına karar verdim.

                              Ersan beyi arayarak randevu aldım ve taktıracağım fakat yine de uygulama yapılmadan önce sitede taktıran arkadaşlardan bugüne dek kullandıkları dönem içerisinde herhangi bir sorun olup olmadığını teyit etmek istedim.

                              Ayrıca ürün ile torpido gözüne takılacak harici bellek, google play üzerinden indirilecek uygulamalara da kaynak olarak kullanılabilir mi? Denediniz mi?

                              Selamlar teşekkürler.
                              2015 Beyaz İnsignia 1.6 CDTI Cosmo + Kış Paketi

                              Yorum


                              • Direksiyondan kumandanın hemen hemen tüm fonksiyonlarının çalışması ve daha güncel ve modern kullanımı dolayısıyla navimex öneririm artık.

                                https://www.youtube.com/watch?v=pLiLfWwBbsU

                                inceleyin isterseniz. Direksiyondan kumanda fonksiyonları çalışıyor araçla en uyumlu olan ürün bu bence.

                                tercih sizin tabi. ben iphone için jailbreak bekleyenlerdenim, eğer bu sene de çıkmazsa navimex düşünüyorum.
                                1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                                Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

                                Yorum

                                İşleniyor...
                                X