Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.6 cdti 2cr yazılım hakkında

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #16
    1,5 sene önce 2CR firmasına yazılım yaptırdı. Araç gerçekten kişilik değiştirdi ,şehir içi 0,5 0,7 lt arası tüketimi düştü uzun yolda bu oran 1 lt ye kadar düştü. Yazılım sonrası hiç bir sıkıntı yaşamadım, Ümit bey çok ilgili bir şahıs ,her zaman telefon açıp soru sorabiliyorum, yazılımı her araca özel yapılıyor ,aynı motora sahip bile olsa önce aracın orijinal yazılımını alıp aracın durumuna göre o oraca özel harita hazırlayıp onu yüklüyor.
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

    Yorum


    • #17
      Evet sizin tecrübeleriniz beni bu işi düşünmeye sevk etti. Şu an askıya aldım ama tekrar düşüneceğim bu işi ve sizinle irtibata geçeceğim inşaallah. Teşekkür ederim.

      Yorum


      • #18
        Ben de 2016 1.6 cdti aracıma 40bin km civari 2cr Ankara'da Serhat Beye yazılım uygulaması yaptırdım. Araç resmen karakter değiştirdi, sürüşü çok keyifli ve atak hale geldi, 0-100 2 saniye civari iyilesti, gaz tepkileri pedal commander uygulanmış gibi oldu. Yakit tüketimim ayni kaldı. 100bin kmyi devirdikten sonra aracımı sattım. Bu esnada yazılım kaynaklı hiçbir sorun yaşamadım. Tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırdım, araç garantisini etkileyen bir durum da olmadı. Açıkçası 2cr firmasi işini düzgün yapıyor. Daha önce farkli araclarda farkli firmalarda 3 kez olumsuz deneyimlerim olmuştu ,bu nedenle yazilima karşı onyargiliydim. Fakat yerli yabancı forumlarda bu motorun ve şanzımanın kapasitesinin yuksek olduğu yaziyordu, bu nedenle cesaretlenip yatırmıştım ve cok şükür dogru yerde yatırmışım dedim kullandığım süre boyunca . Sonrasinda yeni insignia aldım, ona da ilk firsatta yaptıracağım.

        Yorum

        İşleniyor...
        X