Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia için corvin interface kullananlar

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • insignia için corvin interface kullananlar

    insignia da CORVIN INTERFACE uygulaması kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylabilir mi?

  • #2
    insignia da CORVIN INTERFACE uygulaması kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

    Yorum


    • #3
      Öncelikle hoşgeldiniz, sizi önce bir tanısaydık fena olmazdı. Forum içerisinde geniş kapsamlı konu mevcut. Kullanıcı deneyimleri de konu içeriğini oluşturuyor. Oradan bilgi edinebilirsiniz.

      http://www.insigniateam.com/forum/te...roid-interface

      Yorum


      • #4
        arkadaşım tanımaktan kastın nedir anlamadım ama, ismim alperen, ankaradan katılıyorum, bir inşaat şirketinde yöneticiyim, aracım opel insignia 2.0 cosmo biturbo flexride bose. yeterlimidir, başka öğrenmek istediğin bir şey var mı?

        Yorum


        • #5
          Tanıtmaktan kastım verdiğiniz bilgiler, teşekkürler. Benim öğrenmek istediğim yok, sizin öğrenmek istediğiniz bilgide yukarıda ki linkte mevcut.

          Yorum


          • #6
            motevo ile corvin farklı iki ayrı sistem mi? yoksa ikiside aynı uygulama mı? bazı videolarda corvin bazılarında motevo diye tanıtımlar var? Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?

            Yorum


            • #7
              Orjinal yazı sahibi: sunset06 View Post
              arkadaşım tanımaktan kastın nedir anlamadım ama, ismim alperen, ankaradan katılıyorum, bir inşaat şirketinde yöneticiyim, aracım opel insignia 2.0 cosmo biturbo flexride bose. yeterlimidir, başka öğrenmek istediğin bir şey var mı?
              Hoş geldiniz. Arkadaşımızın istediği anormal birşey değil, hangi foruma gitseniz bu taleple karşılaşırsınız. Forumların amacı bilgi paylaşımıdır, tek taraflı olarak alacağını alıp öğrendiği bilgiyle kaçıp gidenlerden ziyade forumdan faydalandığı gibi kendi bilgisiyle katkı da sağlayan kişiler kazanmak isteriz. Otomobilinizi güle güle kullanın, motor/donanım güzel

              Interface olarak da ben Necvox öneririm.
              InsigniaTEAM

              Yorum


              • #8
                cagri arkadaşım teşekkür ederim.
                5 nisan ctesi günü tumay elektronikte corvin interface uygulamasını aracıma taktırdım. uygulamayı bi sıkıntı olmasın diye İstanbul a gelip yerinde taktırdım. o gün öğlene kadar çalışıyorlarmış. bende saat 12:00 gibi gidebildim ama önceden de haber vermiştim. şehir dışından geldiğim için beklediler. zaten 12:30 a kadar orada olduklarını söylemişlerdi. tabi geç olunca biraz alel acele hemen montaja giriştiler. doğru düzgün konuşma olmadı, ne yaptılar nasıl yaptılar anlamadım bile. montajı yapan arkadaş hızlıca bir kaç cümle ile uygulama hakkında bilgi verdi bende parayı verdim tamam hadi güle güle gibi bir durum oldu. baya bi oldu bitti gibi oldu, yani tam bir acemiliğime geldi
                Neyse cihazı anlamaya çalıştım biraz kurcaladım, önce bir miktar güncelleme yapması gerektiği söylenmişti, internet bağladım ve güncellemeleri yaptım.
                ilk izlenimlerim hayal kırıklığı; google üzerinden yaptığım işlemler sürekli kesiliyor, işlem durduruldu mesajı veriyor yeniden deneyin mesajı veriyor vb. you tube de aynı durum oldu. aradım durumu anlattım güncellemeler bitmemiştir düzelir dediler. sonraki bir iki gün içinde aracı kullanırken uygulama kendi kendine kapanıyor ekran kararıyor sonra yeniden açılıyor bu beş altı kere farklı zamanlarda tekrar etti.
                dün sabah araca bindim ekran hiç açılmadı, aracın kendi normal ekranı da açılmadı. aracın kendi radyosu ses olarak çalışıyor ama ekran açık değil siyah ekran. bunun üzerine tekrar aradım bana bir sorun yok gibi yine güncellemelerle ilgilidir dediler. ne yapılacak dedim bi bakmak lazım dediler ama istanbul da olmadığım için nasıl olacak dedim. biz bi bakalım bulunduğunuz yerde yardım sağlayacak birilerini buluruz gün içinde arayalım dediler. akü kutup başını çıkarıp bir süre sonra takarsak düzelir olmazsa sonra ne yapacağımıza bakarız dediler. bekledim akşama kadar arayan olmadı. sonra ben kendi tanıdığım bir elektronikçiye gittim akü kutup başını çıkardık bekleyip tekrar taktık. ekran açıldı ama aracımın tüm ayarları sıfırlandı. neyse uygulamayı açtım güncelleme bekleyen bir şey var mı yok mu kontrol ettim. akşama kadar bir sıkıntı olmadı. ama bu sabah araca bindim çalıştırdım bi baktım ekran kırmızı siyah çizgiler şeklinde yani ekran kartınız yanar da çizgi çizgi olur ya aynen öyle. hiçbir işlem yapmıyor. aracı kapattım biraz bekledim tekrar açtım. ekran yine aynı bir süre sonra tekrar gitti ve yine siyah ekran oldu aracın kendi ekranına da geçmiyor radyo arka planda çalışıyor başka hiçbir işlem yapmıyor.
                birazdan tekrar arayacağım bakalım ne söylenecek.....

                Yorum


                • #9
                  İyigünler sunset06. Benim aracım 2013 Kasım çıkışlı 1.6 SIDI. Ankara'da ikamet ediyorum. Ben de 1,5 yıl önce Corvin interface taktırdım. Ankara'da bana bir elektronik firması adı verdiler. Orada montaj yapıldı. Ancak daha sonra bazı sıkıntılar yaşadım. Örneğin video oynatırken bir süre sonra ses devrinin düşmesi , bir türlü corvine geçmemesi gibi. Daha sonra şirketle görüştüm. Yazılım güncellediler. Fakat sıkıntılar devam edince yeni bir cihazla değiştirdiler. O günden beri corvinle doğrudan ilgili sıkıntım yok. Ancak arada sırada sizin söylediğinize benzer sıkıntı yaşıyorum. Tam olarak olay şu şekilde: Arabayı çalıştırdığımda 1-2 ay aralıklarla ekran siyah kalıyor açılmıyor (bu sırada multimedya kendi orjinal platformunu kullanıyor ama ekran siyah) geri planda usb den müzik çalıyor. Bu esnada corvine de geçmek mümkün olmuyor. Bazen de ekran başlangıçta açılıyor ama kısa aralıklarla kapanıp açılıyor bu durumda da hiçbir şeye komuta edemiyorum. Dediğim gibi bunlar arabanın normal multimedya sisteminde meydana geliyor. Servise gittiğimde multimedyanın yazılımını güncelleyeceklerdi. Sistemde interface olduğunu söyleyince onu çıkartın sonra güncelleyelim dediler. Ben de bir daha uğraşmadım. Peki ne yapıyorum. Böyle durumlarda akü kutup başını çıkarıp yeniden takıyorum. Böyle kullanmaya devam ediyorum. Eğer siz bir çözüm bulursanız ben de denemek isterim. Lütfen gelişmeleri buraya aktarır mısınız?

                  Yorum


                  • #10
                    cuma günü en son görüştüğümde, yeni bir cihazla değiştirelim dediler, yenisinin ayarlarını yapıp gönderelim bulunduğunuz yerde değişimi yapacak birini buluruz dediler. cihazı bana kargoyla göndereceklermiş. çok içime sinmiyor ama şu an başka seçenek yok. ben bu sorunlar olmasın diye kalkıp istanbul a giderek cihazı satın almıştım, montajı da kendileri yapsın bir sorun olmasın dedik birde üstüne istanbula gidiş dönüş yakıt masrafına girdik ama anlaşılan yine bu işi kendilerinin yönlendirmesiyle burada birilerine yaptırmaya çalışacaklar. şimdi beklliyorum cihazın gelmesini. şu an cihaz çalışmıyor.kutup başı sökme işini bana da yaptırdılar. bunu yapınca düzeliyor ama aracı kapatıp bir süre sonra yeniden bindiğimde yine aynı oluyor. aracın kendi sistemi arka planda çalışıyor. ekran siyah hiçbir işleme cevap vermiyor kamerada açılmıyor corvin ile ilgili hiç bir şey çalışmıyor.

                    Yorum


                    • #11
                      Geçmiş olsun, çok can sıkıcı durumlar. Orijinal sisteme zarar vermesi bence en büyük risk, umarım sorunlarınız çözülür. Corvin neredeyse 2-3 yıldır var ancak android sürümü bile güncellenmedi yanılmıyorsam, yani cihazlar 1-2 parti üretildi ve piyasaya sürüldü, bitti diye düşünüyorum. Diğer OEM multimedya'larda şu anda Android sürümleri çok daha güncel ve ram standart olarak 2gb olmuş durumda.

                      Yorum


                      • #12
                        corvin için android güncellemesi ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. yani ufukkk kardeşin dediği gibi 2-3 yıl içinde onca ondroid güncellemesi oldu, corvinde android bir sistem olduğuna göre onunda bu güncellemeleri alması gerekir, belkide sistem bu yüzden bu sorunları veriyor. corvin üzerinde kullanılan programlar güncelleniyor ama android sürümü güncellenmediği için sistem tıkanıyor ve bu hataları veriyor olabilir mi?

                        Yorum


                        • #13
                          bu gün yani bir cihaz gönderdiler. dediklerine göre bu cihaz yeni ve ayarları yapılmış. buradan birini bulacaklar önceki takılan cihazla değiştirilecek. bakalım sorunlar giderilmiş olacakmış !!!
                          şimdi cihazı değiştirecek kişiyi bulmalarını bekliyorum. bu arada önce taktıkları cihazda aynı şekilde sorun devam ediyor. her gün aracın kutup başını çıkarıyorum sonra düzeliyor ama ertesi gün yine aynı, aracına sistemi çalışıyor, corvin çalışmıyor ve ekran açılmıyor...

                          Yorum


                          • #14
                            Yakın bir zamanda bende corvin taktırmayı düşünüyorum ancak sizin yazılarınızı görünce tereddütte kaldım. Gelişmelerden bizleri haberdar ederseniz çok sevinirim. Acaba corvin yerine direk cihaz mı almak mantıklı düşünmeye başladım
                            2013 İnsignia Cosmo 1.6T

                            Yorum


                            • #15
                              kullanıp memnun olan bir kaç kişi biliyorum ama, bu tip sorunları görmek can sıkıcı. bu ay corvin alacaktım,.. ( başka bir yatırım öne çıkınca vaz geçtim )

                              Firma yeni cihaz göndermiş yardımcı oluyor fakat akü kutup başı oyuncak değil arkadaşlar. Ha bire sökülüp takılamaz. yok öyle bir dünya...


                              Corvin eski bir sistem, android 5.0 kullanıyor. Ram 1 GB. günümüz programlarını akıcı şekilde kaldıramaz, Ben neden corvin düşündüm ? geri görüş kamerası ve stabil çalışabilecek navigasyon yazılımı sebebiyle. yoksa video oynatma-youtube falan hiç gerek yok... Ama bu sorunlar "-ki aracın kendi sistemini iptal etmekte" çok büyük sorunlar.
                              Fikrin kadar varsın!

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X