Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Flextreme GT/E Gelecek Burada...

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Flextreme GT/E Gelecek Burada...


    Opel Cenevre Otomobil Fuar’ında heyecanla beklenen ve basından sır gibi saklanan Flextreme GT/E’nin örtüsünü kaldıracak. Opel bu aracıyla otomobil camiasına büyük bir sürpriz yapacak.
    Opel’in bu yeni elektrikli aracı Ampera’nın geliştirilmiş bir versiyonu. Platformunu Ampera ile paylaşan Flextreme GT/E yeni elektrikli motoruyla 9 saniyenin altında 0-100 hızlanması ve 200km/s üstü hızlar sunacak. Motorun beygir gücü sır gibi saklanırken tek şarjla elektrik motorunun 370NM tork sağladığı açıklananlar arasında...
    Akülerin şarjı ile 60km yol yapabilen araç depolanan enerji bitince jeneratör görevi gören dizel motoru sayesinde ürettiği elektrik ile yoluna devam ediyor hemde bunu yaparken 100kmde 1.6lt mazot tüketerek... Tabii ki bunu sağlayan sadece motoru değil 0.22 cw’lik rekor sürtünme katsayısıda etken.
    1.3 metrelik yüksekliğine rağmen 4.7 metrelik boyu sayesinde eşsiz bir iç mekan sunan Flextreme GT/E mükemmel bir aerodinamiye ve kusursuz bir dizayna sahip.
    Kanat biçimli ışıkları , Corvette tarzı ön ızgarası yeni nesil Opel’lerde alternatif bir dizayn akımı oluşturabilir nitelikte , 21 inçlik jantları ile bir üst sınıfa adım atan Opel Flextreme GT/E’i piyasaya 21 inçlik özel jantlarıyla sürecek.
    Flextreme GT/E Opel’den beklenen araçların habercisi olacak nitelikte... açıklamada bulunan Frank Weber şu şekilde sözlerini tamamladı. "Cesur , manalı ve yüksek ölçüde verimli , olan Flextreme GT/E bizim bütün gelecekte üreteceğimiz araçlarımıza uygulayacak olduğumuz ürün stratejisini temsil eder. Büyük ve küçük bütün pazarların karşısında"



    Yüksek çözünürlüklü görsel için resmin üzerine tıklayınız.




























    Yüksek çözünürlüklü görsel için resmin üzerine tıklayınız.

    Kaynak: WorldCarFans & Opelim.net



    InsigniaTEAM

  • #2
    Ynt: Flextreme GT/E Gelecek Burada...

    Opel eski cıvıl cıvıl günlerine geri dönebilecek mi sizce?
    InsigniaTEAM

    Yorum

    İşleniyor...
    X