Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Heyecan Verici Yeni Bir Opel Dönemi Başlıyor (18 Aralık 2009)

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Heyecan Verici Yeni Bir Opel Dönemi Başlıyor (18 Aralık 2009)

    • Opel çağ açan tasarımı ve öncü teknolojisi ile büyülemeye devam ediyor
    • Opel Ampera, Fransız L’Automobile Dergisi tarafından “Yenilikçi Araç Ödülü” ile ödüllendirilmiş bulunuyor
    • Yeni Opel Astra ve Insignia Avrupa genelinde 40’ın üzerinde ödüle sahip


    İlk olarak Insignia, ardından yeni Astra ve şimdi ise Ampera: Yeni Opel modelleri ve ön modelleri son 12 ayda toplam 40 uluslararası ödül alarak ödül toplamayı artık bir alışkanlık haline getirmiş bulunuyor.

    En son ödül alan model ise Opel Ampera. 2011 yılı sonunda piyasaya sürülecek olan uzun menzilli elektrikli araç Ampera, Fransızların ünlü otomobil dergisi L’Automobile’in emisyonsuz araçların yenilikçi ve çevre dostu tahrik mekanizması konsepti noktasında yaptığı değerlendirmeler sonucunda “Yenilikçi Araç Ödülü” ile onurlandırılmış bulunuyor. Günlük kullanım için son derece uygun olan Ampera, lityum-iyon aküsü ile elektrik gücü kullanarak 60 km'ye kadar mesafe kat edebiliyor. Daha uzun mesafeli seyahatlerde küçük bir yanmalı motor tarafından elektrikle beslenen elektrik motoru sayesinde Ampera’nın menzili 500 kilometreye kadar çıkarılabiliyor.

    Opel Genel Müdürü Özcan Keklik bu ödül hakkındaki düşünceleri: “Ampera’nın almış olduğu bu ödül, Opel markasının sahip olduğu ve yönlendirdiği yenilikçi gücün ne kadar büyük olduğunu gösteren en son örnektir. Böylece, elektrikli aracımız Ampera da ödül kazanan araçlarımız olan Astra ve Insignia arasına katılmış bulunmaktadır. Bu üç model, en yeni teknolojilerin geniş ölçeklerle ve makul fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunulduğu yeni Opel dönemine geçişimizi somutlaştırmaktadır"

    Insignia ile başlayan ve Astra ile devam eden Opel'in yeni tasarım yaklaşımı, almış olduğu ödüllere neredeyse her geçen gün bir yenisini daha eklemektedir: Insignia, DESIGNBEST 2009, kırmızı noktalı tasarım ödülü ve Auto Bild Tasarım Ödülü'ne layık görülmüştür. Bu başarı araç satışlarına da yansımış ve Insignia şu ana kadar elde ettiği 166,000’in üzerinde satış rakamı ile beklentilerin çok daha ötesine geçmiştir. Ayrıca Almanya’da piyasaya sürülmesinden kısa bir sure sonra, Astra siparişleri 50,000 rakamını bulmuştur.

    Opel’in 2010 yılı model çalışmaları

    Opel ürün portföyünü geliştirmeye 2010 yılında da devam edecektir. Opel 2010 yılındaki çalışmalarını en uygun hale getirilmiş bir şasi, daha da geliştirilmiş direksiyon özellikleri ve tümüyle yenilenmiş bir motor sınıfına sahip bir Corsa ile başlatacaktır. Dünya galası Geneva Motor Show’da gerçekleştirilecek olan Opel Meriva, yenilikçi kapı sistemi ve esnek iç mekan saklama bölmeleri konsepti ile pazara yeni standartlar getirecektir. Ayrıca önümüzdeki yıl çıkış takozlarındaki yerlerini alacak olan heyecan verici yeni Opel modelleriyle de daha birçok yeni özellik sunulacaktır.



    Kaynak - GM Media Türkiye
    InsigniaTEAM

  • #2
    Ynt: Heyecan Verici Yeni Bir Opel Dönemi Başlıyor (18 Aralık 2009)

    bu araba çok çirkin yav
    F30 Sport+

    Yorum


    • #3
      Ynt: Heyecan Verici Yeni Bir Opel Dönemi Başlıyor (18 Aralık 2009)

      Insignia'nın prototipinde de öyle aşağıya uzanan farlar yapmışlardı. OPC'nin ızgaralarının farla birleştiğini düşün abi,
      belki görmüşsündür,
      seri üretimde oralar düzeltildi.
      bununda üretimine geçilirse o bölgeleri ayırırlar ve bence çok güzel olur
      biraz Accord'a benzemiş olacak ama olsun
      InsigniaTEAM

      Yorum

      İşleniyor...
      X