Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opelden Haberler

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Opelden Haberler

    Fonksiyonellik şampiyonu Opel Zafira Tourer, üst üste dördüncü kez kendi sınıfının “En Çevreci Otomobil”i seçildi.



    Yedi koltuk kapasitesi ve 30’un üzerinde saklama yeri ile dikkat çeken Zafira Tourer, düşük emisyonlu 1.6 CNG ecoFLEX turbo motoru ile MPV sınıfında “En Çevreci Otomobil”i ödülünün sahibi oldu. Opel’in yenilikçi 150 beygirlik dört silindirli motoru 100 kilometrede ortalama 4,7 kg (7,2 m3) doğal gazdan oluşan yakıt tüketim ve 129 g/km CO2 salım değerine sahip. Alman A sınıfı enerji etiketini bu değerler ile almaya hak kazandı.



    Opel’in CNG ecoFLEX motorları doğalgaz, biyogaz ve benzin olarak optimize edildi.



    CNG (Sıkıştırılmış Doğal Gaz) ve biyogaz, benzin veya dizelden önemli ölçüde daha ucuz. Bununla birlikte doğal gazlı otomobiller yüzde 25’e kadar daha az CO2, yüzde 80’e kadar daha az azot salımı yapmaktadır. Yakıt olarak yüzde 100 biyogaz kullanılırsa, aracın karbon ayak izi neredeyse sıfır olmaktadır.



    2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

  • #2
    Ynt: Opelden Haberler

    Opel 2015 yılında, Avrupa genelinde 1,1 milyonun üzerinde otomobil sattı, Türkiye pazarında ise 47 bin adetlik satış rakamına ulaştı.
    Opel, 2015 yılında 1,1 milyonun üzerinde otomobil satışı ile son dört yılın Avrupa’da en yüksek satış rakamına ve pazar payına ulaştı. Bu artış 2014 yılına göre 35 bin otomobil ile yüzde 3,3’lük bir artış anlamına geliyor. Böylece Opel’in toplam Avrupa pazarındaki payı üst üste üç yıldır toplamda yüzde 5,8 civarında artış gösterdi. Opel, Türkiye’de ise 47 bin otomobil satışı ile 2014 yılına göre yüzde 19 ‘luk artış gerçekleştirdi.



    2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

    Yorum


    • #3
      Ynt: Opelden Haberler

      INSIGNIA TEAM, üyelerinin katılımıyla geleneksel hale gelen buluşmaların bir yenisini daha gerçekleşti. Bolu Dağı’nda yer alan Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri’nde gerçekleştirilen buluşmaya, 43 otomobil ile İstanbul, Ankara, Kocaeli, Bursa başta olmak üzere çeşitli illerden toplam 150 kişi katıldı.

      2009 yılında Opel Insignia markasına merak duyan ve bu ilgi noktasından hareket eden iki bilgisayar uzmanı ile bir mekatronik öğrencisinin bir araya gelerek kurmuş oldukları bilgi paylaşım platformu INSIGNIA TEAM, 13 Mayıs 2016 tarihinde yedinci yılını kutlayacak. Opel Insignia’nın Türkiye pazarına yeni girmesi, araç konusunda meraklı ve araştırmacı üç Opel Insignia tutkununu bir forum oluşturma fikrine yöneltti. Üç kişi ile başlanan yolculuk, yedi sene içinde inanılmaz boyuta ulaşarak sadece bir forum olmaktan çıkarak bir topluluk, bir bilgi paylaşım platformu noktasına dönüştü. Tüm Türkiye’den üyeleri bulunan INSIGNIA TEAM, geleneksel kış buluşmaları, yaz buluşmaları, her yıl Anıtkabir’de 10 Kasım Atatürk’ü anma ziyaretleri vb. organizasyonları yapan bir topluluk haline geldi.



      Gelinen son noktayı en iyi özetleyen ise INSIGNIA TEAM’e ait bazı rakamlar. Ocak 2016 itibari ile www.insigniateam.com, yaklaşık 4.240 aktif üye sayısına, 53 milyona yakın ziyaret sayısına, 334 bin mesaj sayısına ve 15 bin konu sayısına ulaşmıştır.



      2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

      Yorum


      • #4
        Ynt: Opelden Haberler

        Yavru Vatan'da Opel rüzgârı

        Opel Türkiye, Kıbrıs'taki Carage bayiliği ile daha güçlü konuma gelmeyi hedefliyor. Opel'in yavru vatandaki bayiliği Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, Opel Carage bayi sahibi Ömer Arhun tarafından açıldı.

        [img width=800]http://opelmedyaturkiye.com/assets/upload/asset/image_00006820_1_pojuqo6te5www.jpg[/img]

        [img width=800]http://opelmedyaturkiye.com/assets/upload/asset/image_00006821_1_h7nqs6fwgj2au.jpg[/img]

        [img width=800]http://opelmedyaturkiye.com/assets/upload/asset/image_00006822_1_lm4lrggym7gka.jpg[/img]



        2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

        Yorum


        • #5
          Ynt: Opelden Haberler

          Opel, 3-13 Mart tarihleri arasındaki 86'ncı Cenevre Motor Fuarı'nda tasarımı GT Konsept’in dünya prömiyerini kutlayacak. Spor otomobil GT, Monza Konsept'in neslini ve markanın yenilikçi gücünü ifade ediyor. Sıralı şanzıman, ön orta-motor ve arkadan çekiş özelliğine GT Konsept kapı kollarına, dış kapı aynalarına ve sileceklere sahip olmaması ile dikkat çekiyor.

          Opel Grup CEO'su Dr. Karl-Thomas Neumann "Sonraki adımımızı atarken daha cesur ve duygusal ruhu yakalıyoruz. Bu coupé, tasarım felsefemizin sürekli gelişimini etkili şekilde kanıtlamaktadır. Biz kendinden emin, iddialı ve yenilikçiyiz ve her yeni otomobil ile daha fazla farkındalık yaratmak ve müşteri kazanmak istiyoruz" dedi.

          Otomobil gövdesini yatay bir biçimde kesen kırmızı şerit Opel GT Konsept modeline farklı ve enerjik bir görüntü veriyor. Farklı ve alışılmışın dışında görünüm ve renge sahip kırmızı ön lastikler, 1928 yılında tasarımı gerçekleştirilen Opel motosiklet Motoclub 500'ü anımsatmakta. GT Konsept uzun kaputu, bagaj kapağına sahip olmayışı, merkezi çift egzozu ve GT adıyla geçmişle pek çok bağlantıya sahip.

          Opel GT Konsept modelimiz Adam, Corsa ve Astra'da kullanılan tamamı alüminyum 1,0-litre, üç silindirli turboşarjlı bir benzinli motora sahip. Motorumuz 107 kW/145 beygir güç ve sportif triminde maksimum 205 Nm tork üretiyor.

          0'dan 100 km/sa hızına 8 saniyeden daha kısa sürede ulaşmakta olup 215 km/sa maksimum hıza sahip.

          [img width=1024]http://www.opelmedyaturkiye.com/assets/upload/asset/image_00006823_1_st4z4rh7zmrjy.jpg[/img]



          2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

          Yorum


          • #6
            Ynt: Opelden Haberler

            Opel, birden fazla yılın 4X4 ödülüne sahip kompakt SUV modeli MOKKA ile Avrupa genelinde 500 bin adet üzerindeki satış rakamıyla segmentindeki en popüler modellerden biri olmayı başardı.

            Opel, Cenevre Otomobil Fuarı'nda dünya prömiyerini yapacağı Yeni MOKKA X ile bu başarıyı bir adım öteye taşımayı hedefliyor. Göze çarpan sportif dış tasarımı, yeni iç mekanı, yeni nesil bilgi-eğlence sistemleri ve 1.6 dizel motor seçeneklerinin yanında otomatik şanzıman ve dört çeker sistemiyle kombine edilecek yeni nesil 1.4 litrelik 150 beygir gücündeki doğrudan enjeksiyonlu turbo motoru ile segmentindeki güçlü konumunu sürdürmeyi hedefliyor.

            Opel'in gelecek nesil SUV ve crossover modellerinin habercisi olacak Yeni MOKKA X, maceraperest ve güçlü kişiliği vurgulayan "X" harfiyle tanıtılıyor. Opel'in yeni nesil segment kimliği olan X, müşterilerimizin klasik gövde tipi ile sportif, havalı, son moda SUV ve Crossover gövde tipi arasındaki geçişi belirtmektedir. Off-road tarzının modern görünüm ve hissinin; şehirdeki kullanım ve sürüş dinamikleri ile birleşmesini ifade eden X, Opel ürün gamında ilk kez Yeni MOKKA X ile geliyor.

            Yeni ön görünümü, kanat şekilli yatay ön ızgarası, LED gündüz farlarının belirgin duruşu ve keskin çift kanat formuyla Opel'in yeni tasarımını yansıtıyor. Yeni tasarımı, Yeni MOKKA X'i daha geniş, daha sağlam, daha atletik ve kaslı bir duruş kazandırıyor. 'Hot Burning Amber Orange' veya 'Absolute Red' gibi yeni canlı renkler de Yeni MOKKA X'in çekiciliğini artırıyor.

            Yeni Opel MOKKA X, iç mekânda ise Yeni Astra'dan esinlenilen yepyeni ön konsola sahip. Yeni nesil bilgi-eğlence sistemlerinin 7 ve 8 inçlik dokunmatik ekranları merkez alınarak tümüyle yeniden geliştirildi. Daha az düğmeyle daha sade tasarıma sahip.

            Adaptif dörtçeker sisteme sahip yeni altı vitesli otomatik şanzıman

            81 kW/110 beygir ve 100 kW/136 beygirlik yeni nesil 1.6 dizel ünitelerin yanı sıra yeni Opel MOKKA X'de ilk kez yeni Astra'da görücüye çıkan yeni nesil 112 kW/152 bg'lik 1.4 litre Doğrudan Enjeksiyonlu Turbo motor altı vitesli otomatik şanzıman ve adaptif dörtçeker sistemiyle birlikte sunulacak. Benzinli motora sahip MOKKA X'in CO2 emisyon değeri 154 gr/km, yakıt tüketimi ise 100 km'de 6.6 litre.

            LED AFL farlar ve yeni nesil Opel Eye ön kamera güvenliği artırıyor

            Opel, Adaptif Dört Çeker sistemine ek olarak LED Adaptif İleri Aydınlatma teknolojisini Yeni Opel MOKKA X'de sunuyor.Yeni LED AFL sistemi farların aydınlatma düzenlerini, diğer sürücülerin gözlerini kamaştırmadan mümkün olan en iyi aydınlatma performansı sağlayacak şekilde otomatik olarak sürüş koşullarına adapte ediyor. BiXenon AFL sisteminin yerini alan sistemde dokuz farklı aydınlatma düzeni mevcut; şehir içi aydınlatma, şehir dışı aydınlatması, turist modu, viraj aydınlatması gibi.

            Yeni MOKKA X'de Trafik İşareti Tespit Sistemi, Şerit İhlali Uyarı Sistemi, Gelişmiş park pilotu ve Kör Nokta Uyarı Sistemi, Ön Çarpışma İkazı gibi sürücü destek sistemleriyle sunuluyor. Ön Çarpışma Uyarı Sisteminde LED Uyarı Ekranı daha da geliştirildi. Önünde seyreden otomobil arasındaki mesafe aşırı hızlı kapandığında kırmızı LED'ler ön cama yansıyor. Ayrıca sesli bir ikaz da sürücüye frenleme yapması gerektiği uyarısını veriyor. Şeritten Ayrılma Uyarısı 60 km/sa ve üzeri hızlarda otomatik olarak etkinleştiriliyor ve otomobilin istem dışı şeridinden ayrılması durumunda gösterge panelinde bir işaret ve sesli bir ikazla sürücüyü uyarıyor.

            IntelliLink bilgi-eğlence sisteminin yeni nesil 2 sürümü Yeni Opel Mokka X ile sunulacak. IntelliLink sistemi hem Apple CarPlay hem de Android Auto telefon uygulamaları üzerinden akıllı telefon dünyasını otomobilin içine taşıyacak ve myOpel uygulama mağazasına da erişilebilecek.

            AGR onaylı ergonomik koltukları ile uzun yolculuklarını ve engebeli arazideki gezintileri keyifli hale getiriyor. MOKKA X ayrıca yeni ve ilave özellik daha sunuyor: Pasif Giriş Pasif Çalıştırma (PEPS) sistemi. Bu sistemle sürücünün aracın kapısını kilitlemek veya kilidini açmak için anahtardaki düğmeye basması gerekmiyor. Yalnızca anahtarı cebinde veya çantasında bulundurup herhangi bir kapı tutamağındaki küçük düğmeye basması, aracın yolcu ve yük bölmelerine erişimi etkinleştirmesi veya devre dışı bırakması için yeterli oluyor.

            Güçlü yeni motor şanzıman seçenekleri, off-road'un havalı dış tasarımı, ergonomik yeni iç tasarımı, sürücü destek sistemleri ve son teknoloji aydınlatmaları ile Yeni Mokka X segmetinde ses getirecek!



            2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

            Yorum


            • #7
              Ynt: Opelden Haberler

              Şubat Kampanyası

              Opel, Şubat ayı boyunca “Autobest 2007 ve 2015” ödüllerinin sahibi Yeni Corsa modelini 490 TL’den başlayan taksitlerle sunuyor. Kampanya kapsamında 15 bin liraya 36 ay vadeli yüzde 1.29 faizli kredi imkânı mevcut. Yeni Corsa 44.950 TL’den başlayan fiyatlarla satışta.




              Opel, diğer modellerinde düşük faiz kredi avantajını güvenlik özellikleri, tasarımı ve düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken tüm modellerinde sunuyor.

              Astra Sedan 55 bin 400 TL, Mokka 69 bin 500 TL, Insignia 99 bin 400 TL’den başlayan fiyatlar ile Opel müşterilerinin beğenisine sunuluyor. Yeni Astra’nın başlangıç fiyatı ise 68 bin TL.


              Led-Matrix far teknolojisi ile “Safetybest 2015” ödüllünü alan Yeni Astra, pazara sunulduktan kısa bir süre sonra 6 farklı Avrupa ülkesinde “Altın Direksiyon”, 4 farklı Avrupa ülkesinde “Yılın Otomobili” ödülüne layık görüldü.


              Üst segment otomobillerde sunulan teknolojik özelliklere sahip, 1.6 litre 136 beygirlik dizel motor ve otomatik şanzıman seçenekli Yeni Astra’nın başlangıç fiyatı ise 86 bin TL. 1.6 litre 136 beygirlik motor 320 Nm maksimum tork üretiyor, ortalama 4.5 litre /100km (otomatik şanzıman) yakıt tüketimi, 119 g/km CO2 salımı elde ediyor.

              “Sınıfının en sessiz” 1.6 DİZEL OTOMATİK motoruna sahip Insignia, 109 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışta. Insignia müşterileri Şubat ayı boyunca “Şimdi Al 1 Yıl Sonra Öde” finansman kampanyasından da faydalanabilecek. Kampanya kapsamında otomobil bedelinin yüzde 50’si kredilendirilebilecek olup 50 bin liraya 36 ay vadeli yüzde 1.29 faizli kredi imkânı sunulmakla beraber müşteriler ilk taksitlerini tam 1 yıl sonra ödemeye başlayacak!



              2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

              Yorum


              • #8


                OPEL’DE DÖRT DÖRTLÜK KAMPANYA.

                Lastiklerinizi Opel Yetkili Servisleri’nde değiştirin, yıl sonuna kadar yapılacak periyodik bakımda yağ, yakıt, polen ve hava filtreleri için ücret ödemeyin. Opel Yetkili Servisleri’ni tercih ederek hem aracınıza iyi bakın, hem masraflarınızı azaltın.*

                * Kampanyaya katılan yetkili servislerde, tüm Opeller için Mayıs ayı sonuna kadar geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır. İşçilik ücreti kampanya kapsamı dışındadır.



                2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

                Yorum

                İşleniyor...
                X