Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel Meriva 2010 Altın Direksiyon 'Golden Steering Wheel 2010' Ödülünü Kazandı

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Opel Meriva 2010 Altın Direksiyon 'Golden Steering Wheel 2010' Ödülünü Kazandı

    Opel, Astra ve Insignia modellerinden sonra ödül alma alışkanlığını Ekim ayında pazara sunulan Yeni Meriva modeliyle de sürdürmeye devam ediyor. Fonksiyonellik şampiyonu Opel Meriva minivan segmentinde “2010 Altın Direksiyon” Ödülünü kazandı.

    35 yıllık geçmişe sahip altın direksiyon ödülünü, Opel yeni Meriva ile 14. defa kazanmış oldu.

    Auto Bild ve Bild am Sonntag dergilerinin Avrupa çapındaki 40 milyon okuyucusu Meriva’yı 42 aday arasından en iyi 20 arasında seçti. Daha sonra, 40 jüri, aday araçları Balocco, İtalya’da Pirelli parkurlarında oldukça zor bir teste tabi tutu. Meriva 32 kriterin yarısından fazlasını kazandı. Meriva jüri tarafından en favori otomobil seçildi. Dört grubun üçünde (teknisyenler, editörler ve VIP'ler) birinci oldu. Yarış sürücüleri de onu ikinciliğe yükseltti. Final derecelendirmelerinde, Meriva rakiplerinin önüne geçti.

    Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik “Bu ödülü kazanmak bir onurdur – Bu, araçlarımızın en iyi olduğunun güzel ve somut bir kanıtıdır” dedi.

    Bugüne dek, Meriva üç uluslararası ödül kazandı. Auto Bild Almanya bu ödülü bir tasarım ödülü ile birlikte sundu. Allianz da onu Plux X teknolojisi ile ödüllendirdi. Ve Hollanda’daki Autoweek Meriva yeniliklerine övgü yağdırdı. Tüm bunlara ilaveten, Meriva Yılın Aracı olmaya da aday gösterildi.

    Müşteriler de, Meriva’yı birinci ilan ettiler. Fonksiyonel minivan Meriva için Avrupa genelinde, şimdiye dek 80,000'den fazla sipariş alındı.




    Kaynak: GMMediaTürkiye
    InsigniaTEAM
İşleniyor...
X