Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel ATM Açıldı...

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Opel ATM Açıldı...

    22 yılı aşkın süredir otomotiv sektöründe hizmet veren ATM Grubu 09 Ağustos tarihinden itibaren Opel markasının bayiliğini üstlendi.
    Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Soysal, modern bir tesis açılışı ve Opel bayiliğini almalarından dolayı gurur duyduklarını söyledi.

    Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik “Ürünlerimiz ve sunduğumuz hizmet kalitesi geleceğimizdir. Yeni otomobiller serimiz, başarımız için büyük bir temel oluşturmaktadır. Müşterilerimiz, çalışanlarımız, bayilerimiz ve tedarikçilerimiz için işimize her zamankinden daha fazla odaklanmış durumdayız… Ve Opel olarak, her gün daha da gelişerek ve büyüyerek işimize devam etmek üzere buradayız” dedi.

    Opel bayilik ağının büyümeye devam ettiğini belirten Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik “İnanıyoruz ki ATM Opel markasını temsil ederken, yeni ve müşteri odaklı tesislerinde temiz, güvenilir, hızlı, verimli ve modern ekipmanları ile sektörde liderlik yapacak servis standartları oluşturacak ve Opel Türkiye’nin İstanbul’daki Pazar payının büyümesine önemli ölçüde katkı sağlayacaktır” dedi.



    Yüksek çözünürlük için fotoğrafın üzerine tıklayınız









    Kaynak: GMMediaTürkiye
    InsigniaTEAM

  • #2
    Ynt: Opel ATM Açıldı...

    bize en yakın Opel bayisi orayı tercih ederiz galiba.İnşallah iyi bir servisdir.
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

    Yorum


    • #3
      Ynt: Opel ATM Açıldı...

      İnşallah bu kadar yatırımın sonucunda müşteriler bir Opel Servisinden memnun kalır...
      Soner

      Yorum

      İşleniyor...
      X