Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Alma Arefesindeyim Fikirleriniz Önemli

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #16
    2015 Cosmo+Kış Paketi 80.000 Km'de 128.000 TL'ye anlaştık. Bugün aracın kaporasını verdim arkadaşlar. Haftaiçi salı günü satışını alacağım. Otoraporda (Gold Paket) Expertiz yaptırdım. Araçta değişen yok.Sol ön kapı (sökme takma boyalı),arka bagaj kapağı lokal boyalı. Ön-Arka tampon plastik boyalı.Harici orjinal.

    Yorum


    • #17
      Öncelikle hayırlı olsun. araç linki resimleri var ise görelim, dediğiniz gibiyse expertizde dürüst ise (ki gold paket diye servis veren exp. beni düşündürüyor hep, düşük pakette hizmet alanların rapor haricinde sorun çıktığında gold almadınız alsaydınız söylerdik demek oluyor bu) siz zaten gold almışsınız, mantıklı görünüyor fiyatına göre. hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah. araç servis bakımlı mı ?

      Edit: aracı gördüm ufak detaylar haricinde içinize sinmiş zaten sizin, hayırlı olsun.

      edit 2: aracın 24 bin hasar kaydı olduğunu hatırladım. hayırlısı olsun.
      Son düzenleme: selcuktuncer; 14.02.2020, 17:48.
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

      Yorum


      • #18
        Orjinal yazı sahibi: CihanSahin View Post
        2015 Cosmo+Kış Paketi 80.000 Km'de 128.000 TL'ye anlaştık. Bugün aracın kaporasını verdim arkadaşlar. Haftaiçi salı günü satışını alacağım. Otoraporda (Gold Paket) Expertiz yaptırdım. Araçta değişen yok.Sol ön kapı (sökme takma boyalı),arka bagaj kapağı lokal boyalı. Ön-Arka tampon plastik boyalı.Harici orjinal.
        HAyırlı olsun güle güle kullanın, piyasayı bu ara iyi takip eden biri olarak söylüyorum bu fiyat BEDAVA...

        2015-16 Polo'ya 110.000 TL istenen bir pazarda bu rakamlara Insignia'da bedava.

        Yorum


        • #19
          Hayırlı olsun.
          Geçen yıl aynı paraya 2017 model 10.000km de hatasız GS Enjoy Kış pk. alabilmiştim.
          Piyasa çok kötü malesef.

          Yorum


          • #20
            Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
            konuyu şu şekilde ele aldığımı tekrar belirtiyorum, gözden çıkartılan 130k var ise, bu parayı 130bin km de 25bin hasar kaydı olan hor kullanılmış araçlara vermektense,
            10-15 daha üste koyulup düşük km li araçlar alınabiliyor durumdayken, yukarıda bahsi geçen araçlara 130k para vermek yazıktır diyorum, bu tamamen tercih meselesi, fiyatlar düşer artar orasını konuşmuyorum, piyasa ortada, diğer arkadaşlar gibi bende diyorum 130k için o iki araç çöptür. 100 bine giderleri var. şahsi görüşümdür.
            Katılıyorum. 10-15.000 lira için böyle sıkıntılı araçlar alınmaz düşüncesindeyim.

            Eğer yıllık kullanımınız çok yüksek değilse, o paraya 30-40.000 km'de 1.6 SIDI benzinli Insignia alabilirsiniz. Evet 100 km'de 1 ile 3 litre arası fazla yakar ama en azından sıfır gibi bir araç alabilir, huzurla ve keyifle binersiniz.

            Yorum


            • #21
              Bu arada ben 2. el piyasasında düşüş beklemiyorum çünkü bana göre 2. el piyasasında haksız bir fiyatlandırma yok; 0 araç fiyatları uçtuğu için 2. el piyasası da uçmaya başladı. İnsanlar 0 araç almakta giderek daha da zorlanacak, o zaman 2.ele rağbet ve dolayısıyla da fiyatlar daha da artacak. "Sıfır"ı 300.000 lira olan 3-4 senelik araca 100.000 lira istenmesini beklemek bana pek mantıklı gelmiyor.

              NOT : Bizi kıskanan Avrupa'da 2. el fiyatlarının çok düşük olmasının başlıca nedeni talebin düşük olması. Çünkü 0 araçlar alım gücüne kıyasla neredeyse bizdekinin 1/10'u - 1/15'i fiyatına satıldığı için; 2. elde yüksek para talep etmek mümkün değil; alıcının 0 alma seçeneği her zaman var.

              Yorum


              • #22
                Bence bu ortamı gören firmalar da planladıklarından daha fazla sayıda sıfır araç getirerek piyasayı biraz besleyecekler. Tamam 2. eller çok düşmeyecek ama kesinlikle bir müktar düşecek. Zira bugün sıfır araç kalmadığı için herkes 2. ele saldırdı orada da araç kalmadığı için fiyatlar fahiş arttı. Nisan'da sıfır araçlar gelecekmiş, bu patri gelince 2 .eller bir nebze olsun normalize olur muhtemelen ancak elbette fiyatlar ciddi düşmez, bundan sonra hiç düşmez...

                Yorum

                İşleniyor...
                X