Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Oto Koltuğu Tavsiyesi

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #16
    Ynt: Oto Koltuğu Tavsiyesi

    ben uzun araştırmalar sonucu RECARO Young Profi Plus almıştım. Güvenlik testlerinden iyi puan almış, isofix i olan bir araç koltuğu. Ayrıca araçtan söküp çocuk puseti olarak da kullanabiliyorsunuz. Bana göre tek dez avantajı max 15 ay ve 13kg a kadar kullanılmasıydı.

    Raccaro nun ayrıca Priva diye bir modeli de var. ISOFIX benzeri kendi sabitleme ürünü olan Recaro Fıx Base ile kullanıldığı testlerde (ADAC, Sitifung vb) lider koltuk olarak seçilmiş

    Yorum


    • #17
      Ynt: Oto Koltuğu Tavsiyesi

      Besafe kullanıyoruz.
      Bir bakın.

      Allah bağışlasın
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

      Yorum


      • #18
        Konuyu pörtleteyim. zeytin 'in dediği besafe combi izi x4 almıştım araştırmalarım sonucu. Allah'tan sağlamlık testi etme imkanım olmadı. Ancak hem köpüğünün 7 yıl dayanıklı olması hem oturma yerininde köpükten yapılmış olması gibi bir çok sebepten dolayı almıştım. Çok pahalıydı. Fiyatından biraz pişman olmuştum aldıktan sonra. Ancak yine de en güvenlisi gibi geliyordu. İlk çocukta daha takıntılı olunuyor. Şimdi ikinciyi bekliyoruz onda bu kadar masraf yapar mıyım emin değilim. Daha orta ayar ama güvenlik testi vs olan birşey alabilirim. Alıraken kanaatim en iyisinin aldığım ürün olduğu yönündeydi. Çift yön olması iyiydi. Ancak yana dönmüyor idi. Bir de çocuk rahat etti içinde.

        Yorum

        İşleniyor...
        X