Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia team reklam filmi

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #16
    Ynt: insignia team reklam filmi

    vallahi cok yaratıcıymışın nurettin bey ihihi
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

    Yorum


    • #17
      Ynt: insignia team reklam filmi

      opelin logosu şeklinde araçlar dizilse daha uygun olmazmı...

      Yorum


      • #18
        Ynt: insignia team reklam filmi

        sitemizde ne cevherler var özellikle Nurettin abi, fikrine bayıldım, ve Mustafa abinin fikri de çok güzel opel logosu da güzel olur ama daha basit şekilde insignia logosu yaparsak hem az araba kullanmış, hem de sitemizin reklamını yapmış oluruz, opel logosu için en az 15 araba gerekir diye düşünüyorum

        Yorum


        • #19
          Ynt: insignia team reklam filmi

          önceden tarih belirleyip Türkiye genel buluşması yaparsak 15 arabayı çok geçeriz...

          Yorum


          • #20
            Ynt: insignia team reklam filmi

            flimin en sonundada seyahat halinde çoçuk koltuğunda oturan bir çoçuk camda insignia team logosu tam bir aile aracı istenildiğinde tam bir canavar ve insignia team
            2015 leon fr

            Yorum


            • #21
              Ynt: insignia team reklam filmi

              Serdar abi iyi güzel de , Forumun biraz daha geliştirilmesi gerekebilir (Tema Olarak da olabilir. Mesela biraz daha çekici olmalı [albenili falan ihihi] , şaka bi yana mesela bu forum şu hallere düşmemeli..) Bkz.:

              -Her tıkladığında ekrana farklı bir reklam gelen (ekranın %15 ini kaplayan veya 250x150 veya 100x70 boyutlardaki ekranın farklı farklı köşelerini kaplayan reklamlar.

              -Reklamlar yüzünden konuların aslı okunmayan karmakarışık bir forum. (Özellikle VBulletinin Eski Versiyon Tarzındaki Forumlarda Bu Durum Çok Yaygın.)

              -Ben şahsen açıkça söyleyim yavaş işleyen forumlardan nefret ederim. Bİlemiyorum örnek forum adresi verebilir miyim ama (ben Metin2 oynuyorum forumu da takip etmeye çalışıyorum ama çok yavaş o yüzden girmiyorum foruma) http://board.metin2.org [eğer örnek vermek reklam yapmak gibi oluyorsa gerçekten çok özür dilerim. Mesaj editlenip gerekli cezai işlem uygulanabilir.] , verdiğim forum sitesine girerseniz (sadece hızını görmek babında, oturup incelemenize gerek yok) çok yavaş olduğunu göreceksiniz. Çok yavaş veri yolluyor. 9 Kb/S upload hızı var çünki forumun geekli alt yapısı yok. Anlık olarak 7400 Online 'a ulaşabiliyor.Ben bir keresinde 5381 Online görmüştüm sonra forum 1 saatlik bakıma girmişti. Ayrıca forumun da çok kasan bir teması var. Bu yüzden ağırlaşıyor.

              Bence forumun alt yapısı güçlendirildikten sonra bir reklam uygulaması yapılabilir. Tabiki bunu televizyonda yayınlamak/yayınlatmak çok masraflı ve farklı bir dünya. Ayrıca çok masraflı ve zor bir iş.
              Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

              Yorum

              İşleniyor...
              X