Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çiziklere karşı tedbirleriniz, önerileriniz...

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #16
    Orjinal yazı sahibi: hakkan View Post

    Eşyalarını hatta klavyesini bile hala kaplama ile kullananlar var, onlardan biri hiç değilim hatta herkesin her yanını kapladığı cep telefonumu bile kılıfsız, filmsiz kullanırım.

    Aracım beyaz ya da metalik gri olsa ben de kaplatmak istemezdim ama araç metalik siyah, o kadar ki kıyafetteki bazı aksesuarlar yüzünden bile kılcal çizikler oluşuyor. Araç beyaz olsa hiç birisi görünmez ama siyah araçta çok göze batıyor o yüzden de çözüm arıyorum. Kucak dolusu para yatırdığın, her gün işe gidip gelirken kullanılan aracın da her hafta orasında burasında çizik görmek hiç hoş olmuyor.

    Siyah aracı olan pek yok sanırım o yüzden sıkıntımı anlayabilen pek çıkmadı..
    Sıkıntınızı anlayabiliyorum.Aracımın detail işlerini kendim yapmaya çalışıyorum.Yani sizin kadar hassas olduğumu söyleyebilirim.Ancak nihayetinde birgün bu araçları başkasına devrediyoruz ve sizin plastikle sardığınız meta başkasının oluyor.
    Kılcal çizikler için nano ürünler veya wax ile koruma sağlarsınız.Diğer çizikler için gerek duyulduğunda polisaja başvurursunuz.Polisajında alamadığı çizikleri de kürdan ile boya doldurup zımpara polisajla yok edersiniz.Kafaya takılacak dert değil artık bu tip olaylar.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

    Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

    5.25 Xdrive ///M(azot) Power

    Yorum

    İşleniyor...
    X