Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2013 İnsignia 1.6 T 170 HP için LPG

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Orjinal yazı sahibi: ceyas View Post

    Karar vermek zor. Benim size önerim LPG takılmamış bir İnsignia alıp sizin LPG montajını yaptırmanız ve marka olarak da Prins i tercih etmeniz. Ben karma sistem yakıt tüketen Prins marka kiti 1,5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Şu ana kadar 27 bin km yol yaptım. Sonrasında sorun çıkarır mı bilmem ama bu araçların Almanya'da LPG li versiyonları var. Araç kitapçığında LPG li bölümleri görmüşsünüzdür. Ayrıca benim araçta ekrana dikkatli bakınca LPG yazısını görebiliyorsun. Sonuç olarak doğru marka kit ve iyi montaj sonrasında ya nasip demek lazım)
    İkinci el piyasası zaten aşırı şişirildi, araçlar aşırı fiyatlandı. Bir araç alıp kendim LPG işine girersem bu bana ek en az 8-10 bin TL ek maliyet demek. Bir de sorun çıkarsa araçla git-gel uğraşmam anlamına geliyor ki buna hiç zamanım yok. Bu yüzden hazır LPG'li bir araç tercih ediyorum ama onda da sorunlu bir araç riski var bu konuda haklısınız.

    Yorum


    • Orjinal yazı sahibi: arel2434 View Post
      Benim araçta VSI 2 sistemi var. Aracım 2011 model. Ben 3,200 TL ye taktırmıştım zamanında. Şimdi aynı sisteme 8.000 TL den bahsediyor candan mühendislik. Ahmet Nalbantoğlu var orada, kendisi eski insignia cı yani aracı tanıyor. Candan' da AFR ayarı yapıyor iletişime geçebilirsiniz bilgi için. Benim şehir içi 40, 41,42 kuruş gibi değişken çıkıyor ortalamam. Pendik- Mlatepe arası hergün gitgel yapıyorum.
      Maaşallah, bu değerler harika, şehir içi tüketim için, böyle bir araç için bu rakamlar çok cazip.

      Yorum

      İşleniyor...
      X