Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Turbo ve devir saati??

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Turbo ve devir saati??

    Merhaba arkadaşlar, aracımla ilgili birkaç sorunumu sizlere danısmak istiyorum.1.viteste yaklaşık 5000 devire çıkıp vitesi boşa aldığımda devir aşağıya direk inmiyor araç bağırmaya başlıyor ve yavaş yavaş iniyor devir.Yani,amacım yuksek devire çıkıp birden debriyaja basıp turbonun senini duyabilmek ihihi Diğeri ise, kapı altı aydınlatmalarının neden tavan aydınlatmalarına bağlı olduğunu anlamış değilim.Genelde tavan lambasını hep kapalı konumdat utarım kapılar açık olsa bile ancak bu seferde dediğim gibi kapı altı aydınlatmalar yanmıyor Onları bağımsız hale nasıl getirebilirim? Son olarak kapı içi cep aydınlatmaları(kırmızı) çok zayıf hatta söyle zayıf ki bir hafta sonra ancak farkettim oda kutu peçeteliği koyduğum için yansıdı da anladım.Sorum, bunun şiddetini artırma gibi bir ihtimal var mı?Bu üçünü istiyorum ihihi
    Insignia 1.4 Turbo Elegance

  • #2
    Ynt: Turbo ve devir saati??

    motor devrinin çabuk düşmemesinin sebebi nedir bilmiyorum ama bazı arabalarda bende zaman zaman denk geliyorum, Insignia'ya özgü birşey değil. zaten turbo sesi normalde de duyuluyor, blowofflu araçlar gibi çuflamaz zayıf bir ses var.

    tavan aydınlatmasını neden kapatıyorsun ki? ihihi

    kapı içi cep aydınlatması yok, sadece ambiyans olması için ufak bir kırmızı led var (diye biliyorum)
    InsigniaTEAM

    Yorum


    • #3
      Ynt: Turbo ve devir saati??

      Özellikle araçtan bayan inerken ışıgın kapalı olması işe yarıyor malum insanlarımız (!)..Farklı bir nedeni yok ihihi Cep aydınlatması derken ambiyansı kasdetmiştim.
      Insignia 1.4 Turbo Elegance

      Yorum


      • #4
        Ynt: Turbo ve devir saati??

        Pass valf ile alakalı devir direk düşmüyor araç ara gaz alıyor böylece turbo direk olarak zarar görmüyor o hava boşluğunu kullanıyor bunu 3500 devirden itibaren hissedilir şekilde fark edebiliyorum. Zaten debriyaja bas üst devirde vitesi atma anlık tüketimde yakıt seyir eder.
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

        Yorum

        İşleniyor...
        X