Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Alarm tavsiyesi

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #16
    Ynt: Alarm tavsiyesi

    Geçmiş olsun kardeşim,bırak memlekete kendisine bile faydası olmayan insanlar bir de başkasının malına zarar veriyorlar.
    Bizde de benzer bir durum vardı,sonra site olarak karar aldık köşe bucağa güvenlik kamerası koyduk.Belki olaydan sonra görüntüyü izlesem kimin yaptığını anlayamam ama oldukça caydırıcı.Şimdi kimse yaklaşamıyor arabalara.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

    Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

    5.25 Xdrive ///M(azot) Power

    Yorum


    • #17
      Ynt: Alarm tavsiyesi

      Nail abi, Koray abi, Umut, çok teşekkürler ilginiz için abicim.. gerçekten insanda huzur bırakmıyolar.. evi satıp borç harç edip garajlı yeni bi eve geçmeyi düşünüyoduk geçen gün.. ama çekeceğimiz kredi ve ödeyeceğimiz faiz .. gücümüzü aştı.. o kadar ki huzursuzuz artık.. aslında babam huzursuz benden çok.. geçenlerde mahallede o son çiziği gördüğümde sinirle yüksek sesle konuştum etrafa.. kimisi camını açtı kimisi balkona çıktı sese.. bu mahallede büyüdük çocuklarınızla birlikte.. kimse kimsenin huzurunu bozmadı kimse kimseye saygısızlık yapmadı bugüne kadar.. ölümüz oldu birlikte gittik düğünümüz oldu birlikte sevindik ya. komşuluk gördü diğer mahalleler.. şimdi üç beş çakal gelip huzur bozuyo nedir bu ya. cana mala kasıt bu kadar mı kolaylaştı artık. akşam izledikleri filmlerden haberlerdende mi bu kadar etkileniyolar. birdaha bu mahallede öyle serseri gibi arabaların arasında oturan olursa şu tanıdıktı bunun çocuğuydu dinlemeyecem kimse kusura bakmasın dedim. onlar bizim huzurumuzu bozuyolarsa ben hepsinin huzurunu bozarım dedim.
      bu arabayı annem babam 20-25 sene çalışıp aldı. şimdi üç beş köpeğin yüzünden huzurumuz mu kaçacak. türüyolar abi ya. türüyolar seyiplenmiş gibi geziyolar ortalarda. bi yakalasam birini bi görsem bi yere zarar verirken vermek isterken .. yazık ya. gidin evinizde oturun be gidin arkadaşlarınızda zaman geçirin gezecek dolaşacak yer mi yok. ne anlıyolar elelrinde telefon seerseri gibi arabaların arasında oturup gelene geçene kendilerini bayrak etmekten.

      Umut, abi bende en son ya kamera takacam kendim, apartmanla konuşup ortak bi kararla.. ya da kaliteli bi alarm sisemi taktıracam, en azından onunda bi caydırıcılığı olur diye düşünüyorum..
      ha alarm - kamera olsa yinemi bu durum yaşanmayacak, yaşanacak tabi.. yapanın içinde hainlik varsa içinde kötülük varsa yine yapar. ama en azından önlemimi almış olurum bakarsın kaçarken maçarken görürüm mörürüm bilirim nebileyim.. çok moralim bozuldu be. mahallenin eskileri evlerini taşıyıp yerlerine kiracılar geldikçe, birde mahallenin başına park yapıldı daha neler oluyo bu çizikler haricinde onları demiyorum bile... insanda huzur bırakmıyolar. türüyolar resmen. ama bi yakalarsam sağlam bi türetecem onları.

      alarmla ilgili tavsiyeniz var mı? :/ ne gibi bişey yapabilirim.. garanti bozulur mu..? yukarıdaki topikte Cyclone nin ürünü var.. sizce özellikleri falan nasıl..? uyar mı bizim araçlara?

      INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

      Yorum


      • #18
        Ynt: Alarm tavsiyesi

        bence alarm yerine eger maddi durumunuz müsade ediyorsa kaput koruma filmi çektirin ?? em çizkleri önler hemde yoldan gelen taş flan baya faydalı...

        Yorum


        • #19
          Ynt: Alarm tavsiyesi

          Geçmiş olsun abi taktır alarmı kamerayı falan yakala şerefsizleri sonrası sana kalmış.
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

          Yorum

          İşleniyor...
          X