Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Orjinal Stepne ile 400 km?

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Orjinal Stepne ile 400 km?

    Arkadaşlar merhaba,
    Öncelikle İnsigniaTeam ailesinin geçmiş bayramını kutlamak istiyorum.

    Bayram yolculuğunda aracım ile kaza yapmıştım. Sağ çamurluk, jant ,lastik ve bilimum alt takım hasar görmüştü. Kütahya'daki bir servise çektirmiştim aracı. Servis, aracın yürür kısmını bitirdiklerini ve aracın şuan stepne ile gider duruma geldiğini söyledi. Malesef aynı servis ile kaporta fiyatında anlaşamadım.

    Şimdi aracı oradan alıp kaporta işçiliği için İstanbul'a götürmem gerekli. Ancak orjinal stepne ile 400 km yolu 60-70 km hızla gidebilir miyim, bu soru aklımı karıştırıyor.
    Siz değerli İnsigniateam sakinlerinin stepne ile yolculuk tecrübesini merak ettim. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    Kolay gelsin.

  • #2
    Geçmiş olsun , 3 kez minik lastiği kullandım 1 kez önde 2 kez arkalarda . Lastik arkada iken değil 400 bence 4 binden fazla yaparsınız abartılı hızlara çıkmadan .. Önde takılı ise manevra kabiliyeti düşeeğcinden 800-100 arası çok rahat binlerce km yol yapabilrisiniz.

    Yorum


    • #3
      İnce stepnenin de böyle bir derdi var. Muğla'da onarılamaz lastik patlaması başıma gelmişti, çıkma bulup onunla İstanbul'a gelmiştim.


      Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

      Yorum


      • #4
        Arkadaşlar değerli fikirleriniz paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Serdar Bey'in dediği gibi yapmayı planlıyorum. Stepneyi arka tarafa taktırıp jant olmayan ön tarafa arka taraftan sağlam jant lastik taktıracağım. Malesef Kütahya bölgesinde tek jant bulamadım. Bu şekilde 70 km hızla İstanbul'a ulaşmayı hedefliyorum.

        Yorum

        İşleniyor...
        X