Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lastik değişimi

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Lastik değişimi

    Hayırlı akşamlar arkadaşlar . Benim pehlivana takılı olan 225 55 17 GoodYear 4 mevsim xl lastiklerimi geçen yıl aldım ( kar dada iş görüyor ve üzerinde kar sembolude var ) yalnız yağmurda ıslak zeminde frende yada virajda hafif kaçırıyor hissi var ve 90-100 KM de inanılmaz gürültülü. 4 mevsim ama yazı geçirecek gibi değil . daha çok kar lastiği karakterinde.. Bu yüzden lastik arayışına girdim , malum fiyatlar uçmuş. Lassa Driveways 225/55 r17 101w xl yaz latiğinde karar kıldım , Adet fiyatı 2200 fiyatı.. kullanan varmı bu lastiği , fikriniz nedir.

  • #2
    Ben de nokian weather proof 4 mevsim kullanıyorum. 4 mevsimlerin hepsi gürültülüdür. Bu normal bir durum zaten. Fiyatlar çok uçuk. Ben lastikler iyice bitene kadar kullanacam. Para var huzur var . Para yok lastik yok
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

    Yorum


    • #3
      Aynen Öyle vallahi paralar uçuşuyor havada , alıcı pahalı aldım diyor satıcı zarardayım diyor ..Ben anlamadım bu piyasayı. Lastikler güzel takıldı balans yapıldı . şimdilik fena değil .tabiki her işimizde olduğu gibi bundada sorunlar çıktı , zaetn bir iş sorunsuz bitse şaşırırım .. Balansı yapan eleman arabanın kamber arayı bozuk rot ayarıda yaptır dedi , rot ayarına soktuk arka lastiklerinde ayarı yapıldı bu sefer sol arka lastik içe doğru sağ arka lastik daha düz durdu , yani araba çarpılmış gibi sanki , birde direksiyon sağa yattı ..adam düzeltirken dediki arka lastiklerin rot ayar kolları bozuk değişmesi lazım değişip gelin öyle rot ayarı olur başak türlü tutmaz dedi , arka lastiklerden dolayı direksiyon yamuldu şansa bak. Pazartesi maceraya devam..

      Yorum


      • #4
        Hem hayırlı hem geçmiş olsun


        Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

        Yorum


        • #5
          Bugün önce Opel ustama gittim , durumu anlattım . Önce Sen bizim rotçuya niye gitmedin diye fırçaladı , kaldırdı baktı , bu arabaların arka rot kolu durduğu yerde bozulmaz dedi . Söylediği rotçuya gittim , arka lastik ön lastik mükkemmel bir rot yaptı .. Direksiyon bıçak gibi düz , araba ip gibi düz.. Kral rotçuymuş.. Neyseki arızalı bir parçamız yokmuş .. İlk rotçudan yediğim kazıkla kaldım.

          Yorum

          İşleniyor...
          X