Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Direksiyon kolonu kilidi

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Direksiyon kolonu kilidi

    Merhabalar,
    Geçen hafta hareket halindeyken kısa süreli durdum. Bu sırada aracı kilitledim. Kilidi tekrar açmak için kapıdaki düğmeye bastım, bastığım an alarm çalmaya başladı. Kilit açmaya basarak susturdum alarmı. Sonra aracı calıstırmaya çalıştığımda uzaktan kumanda algılanmadı dedi. Ortadaki bölmeye koydum anahtarı bu sefer de kontak acıldı ama araba marş basmadı. Ekranda direksiyon kolonu kilidi yazıyordu. Birkaç kez denedim bu şekilde hepsinde kontak açıldı ama araba çalışmadı. 5dk falan bekledim. Sonra denediğimde calıstı araba. Aynı anahtarı kullanmaya devam ettim bu süre boyunca sıkıntı çıkmadı. Neden olduğu hakkında bilgisi olan var mıdır?

  • #2
    Öncelikle hoş geldiniz

    İlk ihtimal kumandanın pilinin bitmesi. Değiştirince sorunun ortadan kalkması gerekir. Diğer ihtimal aracın kendisinin kumandayı algılamaması olabilir. Türlü sebepleri olabilir. Akünün kutup başını söküp 10-15 dk bekleyip yeniden takıp çalıştırınca gene sorun çıkmaması lazım. Bütün bunlardan sonra hala hata alıyorsanız elektronik donanımda bir sıkıntı vardır diye düşünüyorum. Sorun devam ederse bilgisayara bağlayıp hata kodu öğrenmeye çalışın derim. Geçmiş olsun.


    Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

    Yorum


    • #3
      Tamamdır teşekkürler

      Yorum

      İşleniyor...
      X