Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia susmayan alarm problemi

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • İnsignia susmayan alarm problemi

    Merhabalar arkadaşlar. Bugün sanayide bir abimizle karşılaştım, aracının alarmı birden ötmeye başlamış ve susturamamış, akü kutup başlarını söküp takınca düzelmiş. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar bir konu mu açmışlar ama bir çözüm veya sebebini bulamamışlar. Ben buldum ve sizlerle paylaşmak istedim. Bu arada aynı durum benim başıma da geldiği için biliyorum.

    Sorun kapı kolundaki düğmeye basar basmaz kapıyı açmaya çalıştığımız için kaynaklanıyor. Kilit dili tam oturmadan kapıyı açmaya çalışıyoruz ve araba hırsızlığı önleme sistemini devreye sokuyor. Kapıyı açarken kol üstündeki düğmeye bastıktan sonra yarım saniye 1 saniye bekleyip açarsanız bu sorunla karşılaşmazsınız. Sanayide serviste ustalara anahtar değiştirtmenize gerek yok. Çok basit bir olaya ustalar sanayide çok para istiyorlar. Umarım bu sorunu yaşayan dostlar bu konuyu görüp araçlarında hiç bir sorun olmadığını bilirler ve gereksiz paralar harcamamış olurlar. Sevgi ve saygılarımla.
    2013 İnsignia 1.6T 170HP Kar Beyazı

  • #2
    https://www.insigniateam.com/forum/t...C4%B1m-problem

    Daha önce açılan konunun linki. Sorun detaylı olarak anlatılmış.
    2013 İnsignia 1.6T 170HP Kar Beyazı

    Yorum


    • #3
      Bilgilendirme için teşekkürler


      Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

      Yorum

      İşleniyor...
      X