Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Amortisör ve Takozlar Hakkında

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Amortisör ve Takozlar Hakkında

    Herkese iyi forumlar,
    Yakın zamanda amortisör değiştirme niyetindeyim. Komple Ön + takozlar ve Arkaları Sachs marka ile değiştireceğim ancak Takozlar hakkında bilgi bulamadım.
    Orjinal ve Febi marka olarak 2 seçenek bulabildim. Febi markasını kullanan tecrübe eden birileri varsa cevaplarını bekliyorum.
    Febi Alman OEM üreticisi. Tıpkı Sachs gibi ancak amortisör takozu amortisör kadar konfora etki ediyor. Sert midir ? Bilgisi olan varsa sevinirim.

  • #2
    Merhaba,

    Opel ana bayileri ile bir sohbette bulunmuştuk. Çok şikayet alan konulardan biri, takoz konusuymuş. Amortisörü başka marka alabilirsiniz.

    Ancak Takozu GM den başka almayın. bir zaman sonra ses yapmaya başladığı belirtildi.

    Çünkü belli bir süre sonra Takoz ile ilgili şikayetler sonucu 2. bir ücret ödeyip GM Takoz almanız gerekecektir.

    OPEL bu konuda GM markasını ozellikle belirtiyor.

    Boş yere paranız gitmesin diye paylaşmak istedim.

    Saygılar.

    Yorum


    • #3
      Aslında febi ile Gm arasında 80 - 100 lira fark var muhtelif sitelerde. Bende her zaman orjinalden yanayım ancak malesef her GM parçası uygun fiyatlı olmuyor. Kauçuk parçalarda üretim kalitesi ve plastik kauçuk malzeme kalitesi çok önemli farkında olduğum için de bir sorup görüş almak istedim. Değerli yorumun için teşekür ederim kuvvetle muhtemel orjinal alacağım.

      Yorum


      • #4
        Bugun farkettiğim sağ amortisör takozun üstü dönerken sol taraf dönmüyor. Sizde durum nedir arkadaşlar? Sağ taraf hafif güç ile gıcır gıcır dönüyor. Ama direksiyonu çevirdiğim de ses kütürdü vs yok şuanda. Amortisör takozu ömrünü doldurmuş mudur sizce?
        Ekli Dosyalar

        Yorum

        İşleniyor...
        X