Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6cdti Ağır bakım?

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • 1.6cdti Ağır bakım?

    Herkese iyi forumlar, aracım 2016 1.6 cdti insignia. 95 bin km olduk. Bizim araçlar için ağır bakım km nedir? 100k 120k? Bildiğim kadarıyla standart değişimler harici frenler kontrol ediliyor, triger değişimi, v kayışı vs. Anadolu yakası özel servis önerisine de açığım. Araştırmalarım sonucu Kadıköy Gedikler baya eski ve köklü bir opel özel servisiymis. Bu firmada bakım yaptıran var mı? Saygılar

  • #2
    Anadolu yakasında yetkili servisler içinde gtc global hariç değer,öztek oldukça iyidir.Özel servis olarak gedikleri 20 yıldır tanırım evet iyidir fakat 2007 öncesi araçlara daha hakimler güncel araçlardan biraz uzaklar,Dahaiyi bir özel servis isterseniz gedizler opelden ayrılan usta başlarının kurduğu bir özel servis mevcut bu samandıra taraflarında ama 20-25 yıllık gedizler personeliydiler özellikle mekaniğe çok hakimler,bakım vs...ama elektronik işse o zaman yetkili servise yönlenin çünkü güncel yazılımlar vs yetersiz kalıyor.Gedikler için insignia ise aracınız bence gerek yok ben astra j yi kullandığım dönemde 2013 de ayrılmıştım ordan.Özelden yazarsanız bahsettiğim kişi detay telefonunu veririm size yardımcı olurlar insignia grand sport dahil bu konularda update adamlar.Fakat ben yine de tüm bakımlarımı yetkilide yapıyorum.

    Yorum


    • #3
      Opel'lerin ağır bakım periyodu 60bin ve katları / 4 yıl ve katları şeklinde.
      1.6 CDTI trigeri zincirli, kilometreye bağlı değil de sese göre değiştirebilirsiniz, yerinden dolayı motoru indirmeleri veya bir taraftan kaldırmaları gerekebiliyor.
      InsigniaTEAM

      Yorum

      İşleniyor...
      X