Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia temel birkac sorun hk.

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Insignia temel birkac sorun hk.

    Arkadaslar merhaba;
    aracimi yeni aldim kullanma kilavuzunu 3 kere okumama ragmen anlamadigim bir kac problem yasiyorum.
    2016 model cosmo donanim.
    1) menu uzerinden oto katlanam aynalari aktif yapmama ragmen aractan cikinca kapilari kilitleyince aynalar kapanmiyor?

    2) yag sagligi bolumunu sifirlaya gelip ok tusuna basmama ragmen hic bir sifirlama yapamiyorum. (Kitapcikta aracin motorunun calismamasi gerektigi yaziyor, ama kontak acik nasil tutacagim bilmiyorum. Starta basinca direkt calisiyor zaten arac.)

    3) geri vitese alinca asagi inen sag ayna bolumunu aktif yaptigimda, ayna geri vitese takinca yukari dogru cikiyor. Gercekten akil alir gibi degil! Asagi inecegine yukari cikiyor.

    cevaplar icin cok tesekkurler

  • #2
    İyi günler sorularınızı cevaplamaya çalışıyım;

    1.Diğer farklı araçlarda olduğu gibi (özellikle koreliler)kapılar kapanınca aynalar kapanmaz,kumandanın kapama tuşuna 2sn basılı tutun kapanır (bununla birlikte açık olan cam&sunroofda kapanır)veya uğraşmam derseniz içerden kontrol tuşuyla kapatıp açabilirsiniz her iniş binişinizde.
    2.Aracı çalıştrmadan kontağa güç vermek için frene basmayın ve sadece start düğmesini aktif edin araç çalışmaz elektrik aksamlarına ekran,göstergeler vss güç verirsniz dilediğiniz yapın.Fakat birçok menü onaylanması için aracın çalışması gerekir.
    3.Eğer R ye aldığınızda ayna yukarı kalkıyorsa bu ayna motoruyla alakalı bir sorun bununla ilgili kısa süre önce bir başlık açıldı forumda araştırın görürsünüz,başına gelen arkadaşlarımız mevcut ve düzeltme şekli.

    Yorum


    • #3
      Horizonstar; degerli yorumlarin ve vakit ayirdigin icin tesekkur ederim.

      Yorum


      • #4
        Yağ sağlığı yani bakım zamanı göstergesini sıfırlayamamanıza anlam veremedim. Bir şekilde araç bunu engelliyor olabilir mi? Normalde o sayfadayken sağ ok düğmesine basınca sıfırlama seçeneği çıkar ve seçince sıfırlanır. Kendi arabamda deneyeyim desem şimdi durup dururken bakımı sıfırlamış olacağım


        Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

        Yorum


        • #5
          Orjinal yazı sahibi: Ccengooo View Post

          2) yag sagligi bolumunu sifirlaya gelip ok tusuna basmama ragmen hic bir sifirlama yapamiyorum. (Kitapcikta aracin motorunun calismamasi gerektigi yaziyor, ama kontak acik nasil tutacagim bilmiyorum. Starta basinca direkt calisiyor zaten arac.)
          Hocam frene basmadan start tuşuna basıun araç kontakt açacak ama çalışmayacak. Bu durumdayken deneyin. Olmazsa eğer tekrar basıp aracı kapatın ardından yine frene basmadan bu sefer start tuşunu basılı tutun bir süre sonra araç yarı kontakt yapacak birde o durumda deneyin.
          Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

          Yorum


          • #6
            Arkadaslar denedim ancak her iki durumda da yag sifirlayamadim, maalesef olmadi.

            Yorum


            • #7
              İşlemde hata yapmıyorsanız sıfırlaması lazım ki basit bir işlemdir.Benim aracım çalışır durumda hatta giderken bile sıfırladığım olmuştur.Enteresan bir durum.Yazılımla ilgili bir durum dicem ama o zaman bir çok sistemde sorun göstrmesi lazım diğer menülerinde onaylanamaması gibi.

              Yorum


              • #8
                Arkadaslar hic bi sekilde olmuyor maalesef...
                Ekli Dosyalar

                Yorum


                • #9
                  Akü kutup başlarını söküp 5dakika bekleyip takın. Sistem sıfırlanacaktır. Belki ondan sonra bu sorunlar en azından yağ sorunu çözülür diye düşünüyorum.

                  Yorum


                  • #10
                    Gonderdiginiz fotoda arac calisiyor. Frene basmadan start stop tusuna basili tutun menuler gelince tekrar deneyin sifirlamasi lazim.

                    Yorum

                    İşleniyor...
                    X