Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ST bagaj kapisi 3 yöntemlede acilmiyor

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • ST bagaj kapisi 3 yöntemlede acilmiyor

    Selam arkadaşlar.

    almış olduğum. ST 2009 model aracimin ne anahtarlar ne koldan nede içindeki tustan malesef açmadım. Bir kaç özel ve en Son yetkili servis konrolünden sonra az çok sorun belli oldu. En azindan servis bagaj içindeki sağ tarafta bulunan (sigortalarin karşısındaki kutu) yerdeki modülün arızalı olduğunu söyledi. Sadece o mudur için 3500 tl talep ettiler işçilik hariç.


    açıkçası bagaj açısında nasıl açılırsa açılsın noktasına geldim. Onun onarılmasıda belki mümkündür ama yerinden çıkaramadım. Şu almış V. S dediler. Çıkarıp bir tamir ettirmeye niyetliydim ama sokemedim. 20837967 parça kodu adida sanırım arka kapı açma motor beyni yada modülü olarak geçiyor. Bu parça nasıl cikabilir fikri olan. Veya bagaj in açılabilmesi için 2 bir sistem filan yapılabiliyor mu?

    fikri olanlardan yorum bekliyorum.

  • #2
    Ayrıca belki sorun onda değilde motorda da olabilirmiş filan yani servis önce bu değişecek sonrasına bakacagiz tarzında konuşunca çıktım ordan

    Yorum


    • #3
      Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Sahibinden de çıkma bir arka komple bagaj kapağının satıldığı ilan mevcut , isterseniz adamı bir arayın. Belki satıcının elinde bahsettiğiniz parçadan vardır.

      Yorum


      • #4
        Teşekkür ederim ilanà bakayim

        Yorum


        • #5
          Arabayı aldığınızda sorun var mıydı?
          Önereceğim yada kendi başıma gelse uygulamak isteyeceğim bir yöntem değil ama OPC Sports Tourer'ın bagajı elektrikli değil, onun amortisörlerini alıp elle açıp kapamaya çevirebilirsiniz ama dediğim gibi ben olsam elektrikli kullanmanın yolunu arardım.
          InsigniaTEAM

          Yorum


          • #6
            Yetkili servise gidene kadar plaka park lambası , park asistan sorunum yoktu. Şimdi sağolsun o sorunlarımda olmuş oldu. Kurcalerken bunlara ortaya çıktı. Valla açısında nasıl açılırsa açılsın moduna girdim. Ama hiçbir yerden acilmiyor. Sadece manuel olarak elle açabiliyorum. İcerden elimi kilit arkasına götürüp mandali iterek...

            nasıl bir Moduleşe bu sanırım hepsinin merkezinde

            Yorum


            • #7
              https://www.ebay.com/itm/GM-OEM-Lift...-/371249147175 parça bu. Bagaj da sağ tarafta. demir bir bir saç gibi kaideyi vidayla ve tırnakla sabitlenmis. vidayi sokuyorum ama parçayı cukaramiyirum çıkara bilsem en azından bir elektronikcide kontrol etme yada kurutma şansım olacak ama çıkaramadım. Yolunu bilen varsa yazarsa sevinirim

              Yorum


              • #8
                Merhaba. Bir ara bende de sorun vardı aynı şekilde. Kapağı açtım fakat modülü yerinden çıkaramamıştım. Alt kısımlarında su da görmüştüm ufaktan. O sıralar akü oldukça zayıflamıştı benim. Akü değişir değişmez problem ortadan kalktı. Akünüz ne durumda sizin?

                Yorum


                • #9
                  Merhaba, akülü olcturnedim ama durumunun iyi olduğunu tahmin ediyorum. Ben o modulu cinden istedim bakalım ne zaman gelecek. Ama işin garip tarafı bugün arka düğmeden kendi kendine açıldı. Iki kere bastım ortaya kadarda kaldırdı. Sonrası kaldırmadi durdu öyle. Sonra defalarca denedim her seferinde yine kapıyı açtı. Ama yarıya kadar kendi kaldırdı sonrası da durdu. Ama az sonra gidip akuyude bir olctureyim bakalım. Bakarsiniz ondandır.

                  Yorum


                  • #10
                    Aki sağlam. Gariptir açılıyor kapı kendi kendine kalkıyor sonra direnç noktası var sağ kaldırma pistonunun orda takiliyir

                    Yorum

                    İşleniyor...
                    X