Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benim de Bagaj Açma Düğmem Sizlere Ömür :)

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • FacomX
    replied
    Parça değişimi en kesim çözüm

    Leave a comment:


  • Uğur K
    replied
    Bu tür küçük şeyler olabiliyor. Geçmiş seneler de yoğun olarak yaşanıyordu bu problem. Garantiden veya dışarıdan değiştirenler olmuştu. Su almaması için fitillerinizi kontrol edebilirsiniz. Delik, çatlak olabilir. Bir kaç yıkamadan sonra kuru fitillerinize silikon sprey sıkarak yumuşak kalmasını sağlayabilirsiniz. Kapı ve bagaj fitilleri için öyle yapıyorum. Hem ses azalıyor, hem ömrü uzuyor.

    Leave a comment:


  • oguzhanc64
    adlı üyemiz Benim de Bagaj Açma Düğmem Sizlere Ömür :) konusunu başlattı

    Benim de Bagaj Açma Düğmem Sizlere Ömür :)

    Merhaba
    3 ay önce satın almış olduğum Insignia model aracım, bu hafta itibariyle ilk masrafını açmış bulunmaktadır
    Bagaj açma düğmem son iki üç yıkamamdan sonra tutukluk yapıyordu ama geçiyordu. Geçen hafta çarşamba günü düğme komple gitti Bugün akşamüstü bagaj döşemesini ve çıtayı söküp düğmeyi çıkardım.
    Evde ortalığı dağıtıp içine baktım ve hiç iç açıcı değildi. temizledim, geri topladım ama kurtaramadık Korozyon ve küfümsü madde düğmenin yarısını kaplamıştı.

    Düğme kurtarılabilirdi belki ama benim arka taraftaki küçük silikon parçadansa karambole düğmenin dış tarafını tabiri caizse kırarak ve içindeki devreyi kapatan lastik tamponu yırtarak çıkarmamın akabinde arkadaki silikonu farketmemin sonrasında düğmeyi iyice dağıttım ama ilk iki hareketim faul olduğu için düğme iptal oldu diye düşünüyorum Şeffaf silikon ve spreyli yapıştırıcı ile tek parça haline getirsem de başarısızlıkla sonuçlandı.

    Neticede
    http://www.onlineyedekparca.com/Opel...M,PR-7856.html

    adresinden düğmeyi kargo dahil 88 liraya aldım. Gelince takacağım ama sizin fikrinize ihtiyacım var.

    Bu bagaj düğmesi sorunundan muzdarip arkadaşlar ve hiç yaşamamak üzere önceden önlem alanlar bu yeni düğmenin tekrar su almaması için bana ne gibi önerileriniz vardır?

    Teşekkürler
İşleniyor...
X