Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Full benzin istasyonu hakkında

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Full benzin istasyonu hakkında

    Arkadaşlar biliyorsunuz %7 lik bir indirim yapıyor.Birde kart verip %3 te ona bir yükleme yapmakta.Toplamda %10 varan bir indirim söz konusu.Buda yaklaşık 25-30 tl arası bir rakama denk geliyor.
    Şimdilik biz ticari araçlarda hem benzin hem dizel hemde gaz kullandık.Şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadık.Yaklaşık 1 ay kadar diyelim.
    Bende kendi aracımda denemeyi düşünüyorum.
    Bu arada kullanan varsa en azından fikirlerini alalım yok ise de ben kullandığımda fikirleri yazıp sizlerede yardımcı olurum.

  • #2
    Ynt: Full benzin istasyonu hakkında

    benn hiç kullanmadım, iyi yada kötü yorum yapamam, ama zararı yoksa oldukça avantajlı gözüküyor, ben yinede riske atmak istemediğim için bilgiğim markadan şaşmıyorum...

    Yorum


    • #3
      Ynt: Full benzin istasyonu hakkında

      Oradaki indirim ürünün kalitesizliği değil satış politikası olarak Full sadece kendi benzin istasyonlarında bu indirimi yapıyor istasyoncuya vereceği komisyonu halka yansıtıyor o yüzden de fiyat avantajı oluyor bu durumda bile kar yapıyorlar

      Diğer benzin firmaları istasyonlar kendilerinin değil şahısların o yüzden üçkağıtçılıklar oluyor o yüzden 2 yılda bir benzincinin ismi değişiyor.



      2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

      Yorum

      İşleniyor...
      X