Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bagaj kapağı açılmazsa

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • bagaj kapağı açılmazsa

    Selamlar. İzmirde yazlıkta marketten yeni dönmüştüm. Yanımdaki arkadaş ben daha motoru kapatmadan bagajı açıp torbaları almaya kalkıştı. Ama kapak açılmıyor diye gelmez mi yanıma. Dedim nasıl yani, gittim ben de denedim ama düğmesine basınca bir tık tık sesi geliyor ama kapak açılmıyor. Kumandadan da açılmıyor. Arabanın bütün kilitleri gayet normal kilitlenip açılıyor ama bagaj açılmıyor. Arkadaşa rezil olmanın da utancıyla arka koltukları indirip bagajı boşalttım. Bu arada kapak kilidine acaba bir şey mi sıkıştı diye fenerle bi araştırdım içerden ama nafile. Bu arada benim eski hyundai aracımda bagaj içinde çocuk falan kapalı kalırsa diye acil çıkış mandalı gibi kırmızı bir kol vardı içerden açılması için. Bizim araçlarda da var mı acaba diye aradım ama bulamadım. Neyse opel asistansı aradım. Bana verilen cevap, aracın mobil durumu bozulmadığı için servise kendim götürmem oldu. Benim durumum o kadar acil değildi ama düşünsenize dağ başındasınız ve bagajdan acil almanız gereken, arka koltuklardan da çıkamayacak büyüklükte eşyanız var. Ancak çıkarabilmek için en yakın servise gitmeniz gerek.
    Telefondaki ses bir çözüm üretemeyince benim aklıma hemen sihirli iksir kutup başı formülü geldi ama uygulamama gerek kalmadan sorun sabaha çözülmüştü. Bir daha da tekrarlamadı çok şükür ama benim aklımda soru işareti kaldı neden oldu diye. Hani kapağı ben açarken kilitlenmedi ya, arkadaşım yanlış ne yapmış olabilir? Sorulmaz da nasıl açmaya çalıştın diye.
    Neyse küçük bir sorun ama ne zaman nerede olduğuna göre de değişir tabii. İzinden döndüm, en kısa zamanda bir servise gösterip kayıt altına almakta fayda var. Başka kimsenin başına gelmez inşallah.
    2009 1.6T Cosmo, DVD800, 19"Jant, Sunroof, Infinity, Siyah Deri Döşeme, FlexRide, Panacotta Gri

  • #2
    Ynt: bagaj kapağı açılmazsa

    benim opel vectrada da olmuştu buna benzer bir sorun. herzaman olmasa da düğmeye basınca ses geliyordu ama açılmıyordu. aldığım galeriye söyledim. sanayide bagaj motorunu sök tak yapmışlar bir daha olmamıştı.

    Yorum


    • #3
      Ynt: bagaj kapağı açılmazsa

      Benimde başıma bir kez geldi. Sorunun neden kaynaklandığını anlamadım. Bir daha da olmadığı için üzerine gitmedim.
      OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE


      34 GK 1225

      Yorum


      • #4
        Ynt: bagaj kapağı açılmazsa

        bende oldu soktük taktık düzelmedi garantiden komple değiscek yarın fatih abi bi dokundu arabaya calısmaya basladı

        Yorum


        • #5
          Ynt: bagaj kapağı açılmazsa

          nasıl ya, bu kadar çok kişide tekrarladı mı? :S
          peugeot'da araba hareket edince bagajı kilitliyor, ışıklarda vs beklerken biri bagajı açmasın diye, belki öyle bir sistem vardır.
          araba stop etmediği içinde açılmaz. ama sonradan açılmaması da garip.
          InsigniaTEAM

          Yorum

          İşleniyor...
          X