Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 2016 Sport Stil paket Navigasyon sorunu

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Insignia 2016 Sport Stil paket Navigasyon sorunu

    Merhabalar 2016 Aralıkta almış olduğum stil paket insignia kış paketli olan araç için navigasyon var araçta ama SD kart yok basınca navigasyona sd kart istiyor galiba bu aracın orjinal multimedyası hatta geri görüş vs var içinde ama navigasyon için orta kol dayama aparatını kaldırdıktan sonra sd kart yeri var hazır ama aracı aldım alalı hiç içinde yoktu sd kart nerden temin edebilirim yada SD kart alsam kaynak varmı indirebileceğim içine ? bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..

  • #2
    Öncelikle hoş geldiniz. Kendinize ait bir tanışma konusu açarsanız sizi ve aracınızı daha iyi tanıyabiliriz.

    Sorunuza gelirsek, bildiğim kadarıyla navigasyon paketli araçlarda DVD yuvası var ve haritalar DVD içinden yükleniyor. SD kart genel amaçlı kullanılıyor.


    Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

    Yorum


    • #3
      Araciniz 2016 modelse sd kart okuyucunun olmamasi gerekir. Cunku 2016 model ve sonralarinda cqrplay var ve carplay olan araclarda sd karti kaldirdilar. 2015 model ve oncelerinde sd kart okuyucu var. Ayrica insignialarda navigasyon sd kartsiz calisiyor. Sanirim sizin aracinizdaki orijinal ekipman degil.

      Yorum

      İşleniyor...
      X