Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2014 r700 Multimedia Güncelleme

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • 2014 r700 Multimedia Güncelleme

    Arkadaşlar herkese selamlar


    Aracım 2014 cosmo MY14 hmı modül var üzerinde Sahibinden de 2014 model R700lü ekran yansıtma özelliği olan bir model gördüm.

    https://oss.bosch-cm.com/gm.html sitesinde bizim araçlarımız için yayınlanan HMI modül güncellemeleri var belki bu güncellemelerle geliyordur özellik. En azından saçma sapan hataları gideriyordur diye düşünüyorum.

    Benim aracım su an 12.6N096 versiyonunda anlayacağınız güncellemelerden nasibini alamamış, en son 12.6N185 versiyonu yayınlanmış MY14 HMI modülü için. Bunu nasıl güncelleyebileceğimiz ile ilgili bilgisi olan ve yardımcı olabilecek olan var mı, kodu flash belleğe kopyalayıp atmaya çalıştım ancak olmadı. Root yapıp atmaya çalıştım olmadı. OBD 2 bağlantısı elimde olmadığından deneyemedim.Servis böyle bir güncelleme yapmadığın söyledi. Yardımlarınız bekliyorum.

  • #2
    Sizin aracinizda hmi 2.0 var. Ekran yansitma hmi 2.5 olan araclarda var. hmi 2.5 araclar ise bir kisim 2015 model (ruhsattaki 10. satiri g olan araclar) ve sonrasinda olan insignia 1 lerde ve nav900 olan insignia b lerde var, 2019 ve sonrasinda ise hmi 3.0 mevcut.

    Guncelleme ile bunu yapamazsiniz. Aracinizda ekran yansitma uygulamak icin hmi 2.5 takilacak ve ilave olarak radyo kutunuz (silverbox) ve usb girisiniz sd kartsiz usb girisi ile degisecek ve hmi 2.5 i araca tanitilmasi gerekecek. (tahminen 7000 tl tutar)

    Sizin gordugunuz 2014 model aracta bunlar yapilmistir yada arayuz modulu takilmistir.

    Yorum


    • #3
      https://www.whiteautoandmedia.com/pr...ng-hmi-unlock/

      Bu siteyi bu videodan buldum. Videodaki genç aracındaki NG 2.0HMI modülü NG 2.5HMI modülüyle değiştirmek istiyor. Bunu yapmak için sipariş veriyor. Sipariş verdiği ürünler 1) NG 2.5 HMI modülü 2) Radio head unit 3) ön kolçağın içindeki sd kartlı usb giriş modülü yerine sd kartsız yeni bir usb giriş modülü.

      https://youtu.be/2tHLk2cV6v4

      Yazımın başındaki site bu modülleri satıyor ve şöyleki senin şasi numaranı istiyor sipariş verirken. Adamlar senin aracına kurulu ayarlı bi şekilde sana yolluyorlar sen sadece aracındaki parçaları söküyorsun yeni gelenleri takıyorsun çalışıyor (belki bikaç işlem daha vardır ingilizcesi sağlam olanlar daha iyi anlayacaklardır.) navigasyon projeksiyon carplay gibi özellikler artık ekranınızda.

      Gelelim asıl meseleye
      ​​​​​​Değer mi?
      $$ paran varsa değer )) orjinal parçalar yanlış anlamadıysam. Ben uğraşmayım dersen Türkiyede bu işi yapan firmalar var.

      İnşallah size yanlış bilgi vermemişimdir.
      Son olarak opelin model yılı 2013-2014-2015 olan,( 2015 haziran ayı sonrası üretimlerde herşey yüklü) ve D segmenti aracı olan insignia gibi bir modelinde ve bu dönemlerdeki en üst paket olan cosmo paketlerde bu özelliklerin olmaması gerçekten çok ayıp ve can sıkıcı ve bu parçaları yetkili servislerde bulamamak yetkili servislerde bu geliştirmeleri yaptıramamak tam bir hayal kırıklığı.
       

      Yorum

      İşleniyor...
      X