Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aracımın intellink r700 video peşpeşe oynatmıyor

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • aracımın intellink r700 video peşpeşe oynatmıyor

    tekrar merhaba arkadaşlar 2014 model insignia cosmo aracımdaki intellink r700 videoları tek tek elle müdahalede oynatıyor.video oynatıyor liste çıkıyor ama parça bitince tekrar aynı parça çalıyor.bir türlü ayarlardan yapamadım.videoları görüyor ama parça ya da sanatçılar kısmı boş format farkından mı acaba eski aracım 2006 jetta idi ve sonradan taktırdığım navimex marka multimedya tüm formatlarsa peşpeşe sorunsuzca oynatıyordu.bu konuda ne yapabilirim.ille yeni aftermarket multimedya mı alayım yoksa interface mi taktırayım ki interface takılınca görüntü hd olur mu bilemiyorum arkadaşlar.

  • #2
    Ben video oynatabiliyor mu diye denediğimde farketmiştim diğer videoya atlamadığını. Hiç videolu yolculuk yapmadığım için sorun etmemiştim.


    Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

    Yorum


    • #3
      Orjinal yazı sahibi: Steve_Rogers06 View Post
      tekrar merhaba arkadaşlar 2014 model insignia cosmo aracımdaki intellink r700 videoları tek tek elle müdahalede oynatıyor.video oynatıyor liste çıkıyor ama parça bitince tekrar aynı parça çalıyor.bir türlü ayarlardan yapamadım..
      Cihazın yazılımı öyle , bu yüzden ayarlamak mümkün değil.

      Yorum


      • #4
        eğer müzik çalar listesi oluşturmak istiyorsanız bilgisayarda klasör şeklinde yapmanız tek başına yeterli değil parçaları ya winamp yada media player gibi bir programdan liste haline getirip parçaların klasör içindeki konumunu değiştirmeniz halinde liste çalışmıyor. Dolayısıyla önce parçalarınızı usb belleğe bir klasöre atın ve media player üzerinden listenizi oluşturup usb bellek içine kaydedin öyle deneyin.

        Yorum

        İşleniyor...
        X