Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2015 model cosmo intellink car play

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • 2015 model cosmo intellink car play

    Merhabalar
    2 gun once araniza katilmis bulunmaktayim. aracim vosmo donanim hatta direksiyon isitma koltuk isitma gibi donanimlar da almis ilk sahibi. Ancak aracta car play ozelligini aktif edemedim ekranda da gorunmuyor. Aracin model yili 2015 ama 2016 trafige cikisli muayene tarihi de 12. Ay 2019da doluyor gorunuyor. Aracla ilgili baska bilgi bulamadim. Guncelleme gibi biseyle car play aktive olur mu acaba ?
    ya da arac model yilini tam tarih olarak nasil ogrenebilirim. Onceki konularda okudugum kadariyla 2015in ilk yarisi ve ikinci yarisi ile ilgili farkli ozellikler mevcutmus sanirim.
    yardimci olabilecek birisleri olursa sevinirim.

  • #2
    En sağlamı servise uğramak. Yinede siz multimedia ayarlarında gezinin,carplay görürseniz vardır.

    Yorum


    • #3
      eğer araçta projeksiyon modülü fabrikasyon olarak bulunsaydı, mutlaka ekran menüsünde görürdünüz, carplay var ise android auto da ücreti karşılığı yüklenirdi. menünüzde projeksiyon diye bir seçenek var mı öncelikle ona bakınız yok ise maalesef yazılımla olacak bir iş değil. interface taktırmanız gerekiyor.
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

      Yorum

      İşleniyor...
      X