Duyuru

Collapse
No announcement yet.

USB Hakkında

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #16
    Usb olayını çözdüm gibi ama sadece ios da çözdüm telefondan herhangi bir şarkı açtıgımda sonra spotify dan açtıgımda sorunu çözdüm ama eşim İOS kullanıyor ben Android genelde ben kendi telefonumu bağlıcağımdan androiddeki problemi çözemedim.

    Birde yeni bi sorun var sanırım. Dış sıcaklığı bazen yol bilgisayarı çok saçma gösteriyor mesela sabah 25 derece sıcaklık vardı 8 gösterdi dün akşam 30 derece sıcaklık vardı -40 gösterdi ama sonra düzeldi sabah saçmaladı işte.

    Yorum


    • #17
      Arada nadir de olsa yapabilir. 1,5 senede birkez yaptı bende 2015 aracım.

      Yorum


      • #18
        Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
        hocam edition elegance larda 1,6t lerde sanki çoğunluk siyah panjurlu.

        dikkat ederseniz aşağıdaki linkte cosmo yazanlar krom panjur, editionlar siyah. bu yüzden dedim ama sanırım ilk üretimler bu şekilde.

        https://www.sahibinden.com/opel-insi...15&a5_max=2015

        sürücü ekranı hayalet ekran mı ? onu sorayım. ikinci çeyrekten sonrasında carplay var sanırım.
        2013-2014 krom panjur abi, 2015'de siyaha döndü
        InsigniaTEAM

        Yorum


        • #19
          Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
          Merhabalar, Kısaca bildiklerimi cevaplamaya çalışayım.

          1- Aracınızda projeksiyon yazıyorsa r700 ekranında carplay vardır. carplay varsa bütün müzikleri kablolu olarak oynatabilir albüm resimlerini bilgilerini görebilirsiniz. navigasyon kullanabilirsiniz. projeksiyon var ve kabloyla bağlamanıza rağmen apple carplay logosu menüde çıkmıyorsa, kablonuzun data aktarım özelliği yoktur, kaliteli bir kablo ile deneyin. iphone 5 ve üzerinde carplay var sanırım. carplay menüsünden aracı gördüğüne emin olun. 2015 son çeyrekte üretilen modelse android auto da vardır. ama tr de pek işe yaramıyor. carplay iyidir. birde spotify da ses yansıtma yeri seçme özelliği vardı. araçta carplay logosu belirince telefondan spotifya girin oradan bir müzik açın deneyin. neden telefondan diyorum çünkü spotify carplayde bir bug var ve onarılmadı 1 yıldır. carplay menüsünden açınca oturum açılamadı hatası veriyor.

          2- tüm bunlara rağmen olmuyorsa servis en garanti yol.

          3- kapıların otomatik kitlenmesi ayarlarda mevcut. aracı stop edip kapıları açıp anahtarla dışarı çıktıktan sonra kapılar kitleniyor. ama aynaların otomatik kapanması yok. anahtarla kapatacaksınız. bunun için modülde görmedim satılan. ama illaki yapılan yerler vardır. otomatik camların kapanmasını sağlayan obd modülü var ben kullanıyorum. aracım otomatik kapı kitlemesini açtım, camlar ve sunroof açık olsa bile araçtan inince, sunroof dahil tüm camları kapatıyor.

          4- geri vitese takınca sadece sağ ayna eğiliyor, önceki yıllarda solda eğiliyor muş. ama 2015 te sadece sağ.

          5- servise erken gitmekte zarar olmaz ben genelde dizel araç sahibi olduğum için 3 bin km erken gidiyorum. her ne kadar kampanya densede balataydı diskiydi motor ve klima temizliğiydi 1500 e yakın masraf çıkabiliyor buna hazırlık olun.
          Camları otomatik kapatan OBD modülünü nereden temin ettiniz? Herhangi bir olumsuz yönü var mı?

          Yorum


          • #20
            Orjinal yazı sahibi: Alkantra View Post

            Camları otomatik kapatan OBD modülünü nereden temin ettiniz? Herhangi bir olumsuz yönü var mı?
            https://tr.aliexpress.com/item/32839...27424c4dZtCpFA

            buradan aldım. Hayır olumsuz bir etkisi yok. kapılar kitlenirse sunroof dahil hemen kapatıyor hepsini, ayrıca modülde ek olarak gelen özellik, kapıları ya da bagajı açarsanız 4 lüleri yakıyor bir süre, ya da vitesi Geriye aldığınızda yani R, yine 4 lüleri yakıyor.
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

            Yorum


            • #21
              Ben N11'den 80tl'ye aldım. On numara çalışıyor.Zaten aliexpress olayı bitti,bide vergi veriyorsun. Bu vergi yüzünden 2 ay oldu vites kapağı söyledim hala gelmedi.

              Yorum

              İşleniyor...
              X