Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DVD800 Arızası

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • DVD800 Arızası

    2009 model Cosmo aracımda orijinal DVD800 var. Araç sabah ilk çalıştığında sıkıntı yok ancak yaklaşık 1 saat sonra multimedya ısındığında diye tahmin ediyorum göründü bozuluyor, renkler birbirine karışıyor ve ekranda yukarıdan aşağıya doğru çizgiler oluşuyor. Bunun sebebi be olabilir? Bu şekilde bir arıza ile daha önce karşılaşan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

  • #2
    Ürünü söküp bir elden geçirmek gerekebilir soketlerini çıkartıp yeniden takılması işe yarayabilir üniteyi çıkarmak için özel ikitane bıcağı var diye hatırlıyorum önden sağ ve sol taraflarından yatay olarak pıcaklar ileri doğru itiliyor ve kendinize çektiğinizde yuvasından çıkıyor aksi takdirde çıkarmak için çok uğraşırsınız

    bu tür bir sorun daha önce pek duyulmadı .



    2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

    Yorum


    • #3
      Teşekkür ederim

      Yorum


      • #4
        Ozgur Bey merhaba

        Konu ile ilgili bir cozum bulabildiniz mi? Benim aracimdada ayni slsru mevcut fakat benim ekran surekli olarak cizgili halde kaliyor , cevap yazabilirseniz sevinirim.Simdiden cok tesekkurler.

        Yorum


        • #5
          Merhaba Mehmet bey.

          Mardin ilinde olduğum için burada imkanlar maalesef kısıtlı. Burada bu işlerle ilgilenen bir ustaya gittim kendisi burada sorunun çözülemeyeceği gerekçesi ile ekranı söküp İstanbul a gönderdi. Maalesef orada da sorun çözülemedi. Daha sonra İstanbul ilinden sadece ekranın orjinalini getirtip taktırdım. Şuna sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum. Bu arada ekranın sadece cam olan bölümü değişiyor komplesi değil. Fiyatına gelecek olursak 1.000 tl. Eğer düşünürseniz İstanbul’daki firmanın numarasını buradaki ustadan alıp buradan paylaşırım.

          Yorum


          • #6
            Ozgur Bey merhaba

            ku

            Kusuruma bakmayin is yogunlugundan arabayi geri palana atmak zorunda kaldim .İstanbuldaki firmanin iletisim bilgilerini ogrenebilirseniz cok sevinirim.Şimdiden cok tesekkur ederim kazasız belasız sürüşler dilerim.

            Yorum

            İşleniyor...
            X