Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2013 R700 Hakkında Bilgi

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • 2013 R700 Hakkında Bilgi

    2013 Model Edition Elegance SIDI 170HP aracıma telefonumu bagladım, arandıgım zaman küçük ekranda arayan kişilerin bilgileri çıkıyor yanında resim işareti var ama arayan kişinin resmi gözükmüyor, nasıl yapılacagını bilen varmı acaba ?
    Opel İnsignia 1.6 Turbo Cosmo

  • #2
    Böyle bir şeye dikkat etmemiştim. Fırsatını bulunca bakar yazarım.


    Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

    Yorum


    • #3
      telefona kayitli olan resim otomatik olarak cikiyo, herhangi bir ayar yaptigimi hatirlamiyorum. bir ihtimal telefondan, android ios olayindan farkedebilir. iosda sorunsuz calisiyo
      OPC Line Sport

      Yorum


      • #4
        Merhaba güzel insanlar sayfada yeniyim 2014 1.6T cosmo araç yeni aldım R7100 model sistem var yanlış yere mi yazıyorum bilmiyorum ama bu modele geri görüş kamerası takılıyor mu aldığım sahibi 300 tl oluyor dedi ama mutimedaya servislerlerine sorsum 2500/3500 arası fiyat verdiler ne olacak şimdi yardım edecek arkadaşım varmı şimdiden tşk

        Yorum


        • #5
          Hoşgeldiniz; size maalesef kötü haberlerim var. O 8"'lik güzelim ekran görsellikten başka hiç bir işe yaramıyor.

          Sadece geri görüş kamerası olsun ancak ekonomik olsun diyorsanız tek seçenek aracın orijinalliğini bozarak, kamera + ekran'dan oluşan bir set taktırmak.

          Diğer bir seçenek; 2000 lira (+ montaj) maliyetle linkteki "interface"i taktırmak, böylece aracın orijinalliğini de bozmadan hem geri görüş kamerası hem de Mirrorlink özelliğine kavuşabilirsiniz:
          https://www.hepsiburada.com/adaptiv-...m-HB00000GNV6M

          3. seçenek ise yine 2000 lira civarı maliyetle linkteki "Android interface"i taktırmak. Böylece yine aracın orijinalliğiniz bozmadan 2. bir multimedya sistemine kavuşabilirsiniz:
          http://www.corvin.com.tr/1586-opel-i...terface-cihazi

          Burada 3. seçenek bariz öne çıksa da; kendine göre bazı sıkıntıları var : Eski nesir android cihaz, düşük ram ve zayıf işlemci; montaj sonrasında sürekli ve çözülemeyen sorun yaşanan bazı kullanıcıların varlığı. 2. linkteki ürün kaliteli bir ürün ancak onun da özellikleri çok kısıtlı ve fiyat/fayda oranı çok düşük.

          Yorum


          • #6
            Edişın ekranını cosmo ya çevirebilirmiz
            1.6 TURBO EDICION 19  JANT NAVİTECH NAVİ

            Yorum


            • #7
              Orjinal yazı sahibi: zanan View Post
              Edişın ekranını cosmo ya çevirebilirmiz
              Çevrilse bile aracı satıp Cosmo almakla aynı maliyete gelir; belki daha bile pahalı olur diye tahmin ediyorum. Ben 2013 model Cosmo aracımdaki (R700 sanırım) üniteyi 2014 ve sonrası modellerdeki Android Auto'lu modele çevirmeyi araştırmıştım; onun için bile sadece ünite değişimi yeterli olmuyor; bir kaç parça değişimi gerekiyor...

              Yorum


              • #8
                İnterfaceler de çok çok sağlıklı çalışmıyorlar sanırım. En iyisi android komple multimedia cihaz almak. Yine 8 inç. bildiğim kadarıylada aracım tüm özelliklerini kullandırtıyor size yine. Birde en azından elinizde yedek bir cihazınız oluyor. Bende de 2014 8 inç r900 var ama dediğiniz gibi neredeyse hiç bir işe yaramıyor malesef.

                Yorum


                • #9
                  Ama ses kalitesi çok düşüyor diğeri ile onun için düşünüyorum ama en iyisi android galiba
                  1.6 TURBO EDICION 19  JANT NAVİTECH NAVİ

                  Yorum


                  • #10
                    Android ünitelerde de ses kalitesi düşüyor.

                    Yorum

                    İşleniyor...
                    X