Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Navigasyon cd'si yardım

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Navigasyon cd'si yardım

    merhaba arkadaşlar öncelikle bayramınızı en icten dileklerimle kutluyorum. Daha önce bir başlık ile belirtmiştim yanlışlıkla aracımdaki türkiye haritasını sildim diye interneti aradım taradım yok torrent var onlarda hem olurmu olmazmı diye muallakta kalıyorum hani indirip cd ye cekip yuklerim diye dusunuyorum ama bulamadım bir türlü. Ben yalova da yaşıyorum burada opel bayisi yok cd yükleyebilmem icin. elinde dvd 800 icin harita cd si olan bir arkadas varsa benim ev adresimi versem özelden bana gönderebilirmi acaba? ben yükleyip aynı gun geri gönderirim. kargo ile yollarsa arkadas ben ücretini de veririm. yeterki su sorunu halledeyim. yardımcı olursanız bana cok sevinirim. daha önce bahsetmiştim il dısına çıkamıyorum işlerimden dolayı. umarım çözebiliriz bu sorunu simdiden cok tesekkur ederim. iyi bayramlar dilerim

  • #2
    Ynt: Navigasyon cd'si yardım

    İyi bayramlar;

    Orjianl Cd olmadan yükleme yapılamıyor cd lerde barkod protection var yani orjinal cd yi her hangi bir cd yazsanızda o cd den yükleme yapılamıyor ya yetkili bir servise gideceksiniz yada bir etkinliğe katılacaksınız orada size yükleme yaparız.



    2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

    Yorum


    • #3
      Ynt: Navigasyon cd'si yardım

      etkinliğe katılmayı dusunuyorum zaten, tabii etkinlik olana kadar bu aracı satıp yerine 180 hp almazsam. arac suan satılık durumda zaten ama navigasyonu yuklemek gerekiyor il dısına cıksaydım serviste yukletirdim işte ama cıkamıyorum malesef.

      Yorum

      İşleniyor...
      X