Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sonradan DVD-GPS sistemleri hakkında detaylı bilgi ve paylaşım

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #16
    Ynt: Sonradan DVD-GPS sistemleri hakkında detaylı bilgi ve paylaşım

    Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Özgün can kardeşim emeğine sağlık.Ben de cyclone takılıydı ve hiçbir gün doğrudürüst tv izleyemedim.Ben de firmaya rest çektim ve çıkarttırıyorum.Yerine fly veya necvox takılacak.Yanlız flyın tv modülü yokmuş doğru mu? bunu soracaktım bir de sen hangisini tavsiye edersin? Bu arad flyın ses kalitesinin geçekten çok iyi olduğu söyleniyor.saygılar sevgiler
    Aydın Surtaş Otomotiv'in bulunduğu mevkiide genel olarak izlenen kanalları çekiyor Necvox.Aracın bulunduğu yer ve antenlere yakınlığıda çok fark ediyor.. Kanal d, star, show, kanal 7, samanyolu, ntv spor, kanal 24 vb.

    Yorum


    • #17
      Ynt: Sonradan DVD-GPS sistemleri hakkında detaylı bilgi ve paylaşım

      Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Özgün can kardeşim emeğine sağlık.Ben de cyclone takılıydı ve hiçbir gün doğrudürüst tv izleyemedim.Ben de firmaya rest çektim ve çıkarttırıyorum.Yerine fly veya necvox takılacak.Yanlız flyın tv modülü yokmuş doğru mu? bunu soracaktım bir de sen hangisini tavsiye edersin? Bu arad flyın ses kalitesinin geçekten çok iyi olduğu söyleniyor.saygılar sevgiler
      Analog TV olduğu sürece, hangi sistemi taktırdığınız fark etmez, hepsi nerdeyse aynı kalitede olacaktır. Zaten Cyclone ile Necvox yazımda da belirttiğim gibi tamamen aynı ürün, yani hiç bir fark olmayacak. Fly'da ise Analog desteği vereceklerdi bir ara, ne oldu bilmiyorum ancak o da tamamen aynı kalitede olacaktır.

      Şehiriçinde araç hareket ederken analog TV izlemek çok zor, analog olduğu için hiçbir düzeltme mekanizması yok, ve her yerden yansıyıp gelen farklı zamanlamalı sinyalleri topluyor mecburen, hepsini gösteriyor, o yüzden de izleyemiyorsunuz. Eğer sizin araçta dururken de hiç izlenmeyecek gibiyse ya montajınızda bir hata vardır, ya da bulunduğunuz yerde sinyal seviyesi çok kötüdür.

      Bu sistemler aracın CD, USB, Radyo sesine hiç dokunmuyor, bunu açıklığa kavuşturalım çünkü firmalar kullanıcıları böyle de kandırıyorlar diğer cihazları kötülerken. Sadece cihazdan dinlediğiniz (kendi CD'si, DVD'si, USB girişi, Navigasyonu) zaman seste farklılıklar olabilir. Bu konuda Fly evet teorik olarak daha iyi, ancak bizzat deneme imkanım olmadığı için gerçekte de çok fark ediliyor mu ben bilmiyorum.

      '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
      '15 BMW 118i LCI

      Yorum


      • #18
        Ynt: Sonradan DVD-GPS sistemleri hakkında detaylı bilgi ve paylaşım

        Ben kendimce bu sistemleri incelerken TV olayına çok heves etmiştim. Ancak benim için olmazsa olmaz değildi . O günlerde sistemi Opel Insignia'da test edemediğimiz yada bu işi ticari olarak yapan firmalarda test edemediği için sadece fikir yürütüyorduk. Ancak Flyaudio'nun Türkiye Temsilcisi olan firmanın ortaklarından Hüseyin Bey ( Kendisi bu tür araç içi oto müzik ve DVD/Navi konularında hakikaten işini çok iyi bilen ve yapan 4x4 lük bir uzman. ) Çin'de Buick Regal ( yani insignia ) araçta sistemi görme ve test etme imkanı bulmuş. Ancak Çince olduğu için biraz yüzeysel olmuş. Fakat sistemin problemsiz olduğuna ikna olmuş.
        Bizde o dönemlerde arayış içerisinde iken Hüseyin Bey ile uzuunnn uzun telefonlarda sistem hakkında konuştuk. Ben araçla ilgili bilgilerimi aktardım, kendiside sistem hakkında bilgi sahibi olduğu için bilgileri harmanladılar ve Türkiye'de test etme amaçlı bir tane cihaz getirttiler ve Erhan arkadaşımızın aracında test ettiler. Erhan sistemi taktırdı ve geri söktürtmedi diye biliyorum
        Sonra çok az miktarda cihaz sipariş ettiler. İlk gelen cihaz , Samsunda bizzat Flyaudio'nun sahiplerinden Hüseyin Bey ve Flayaudio montajcısı Yusuf Bey ve Opel Samsun Elektrik ustasının konsorsiyumu ile benim aracıma takıldı. 1-2 kablo bağlantısı problemi ( Çinden gelen kablo demetinde hata olması sebebi ile) yaşandı ama 1-2 gün sonra kablo demetinde değişiklik yapılarak sorunlar giderildi ve gayet memnun bir şekilde kulanıyoruz.
        O dönemde TV neden yok diye sorguladığımda Hüseyin Bey'in ifadesi, "şu anki analog sistemlerden kaynaklanan teknik sorunlar yüzünden Flyaudionun bilerek analog TV girişi koymaktan vazgeçtiği ve ürünlerinde yeni nesil bir sistem olan dijital tv altyapısını kullanma kararını" verdiklerinden bahsetmişlerdi. Flyaudio'da Dijital TV girişi var. Türkiyede Dijital TV altyapısı yok. Sorun her zamanki gibi Türkiyenin bu işlerde geç kalmasında.

        Gelelim Flyaudio ile ilgili diğer bir hususa. Forumumuz sayfalarında bilgisine eriştiğim tüm üreticilerin ürünlerini bulduklarımın fotoğraflarını vs paylaştım. Bu cümle ile Cyclone veya Necvox markası kötüleniyor anlamına gelmesin. Ciddi anlamda her iki cihazıda incelemedim. Abant buluşmasında Bülent'in (Seyyah) arabasınadki Cyclone'u biraz inceleme fırsatım olmuştu. Donma ve ekranda yazıların karışması gibi bir sorun vardı. Ancak ben kendi aracıma sistem araştırırken, önce Global markaları araştırdım e-mail gönderdim . ( Pioneer , Kenwood, vs.vs ) Hepsinden de üretim planlamalarında bu tür cihazlar olmadığı şeklinde olumsuz cevaplar geldi. Bu incelemeler esnasında ilk defa ismini duyduğum Flyaudio markasını gördüm. Diğer Çinli üreticilerden farklılığı Global bir marka olarak dünyanın bir çok ülkesinde ciddi ciddi temsil ediliyordu. İş yaşamının içerisinde olan arkadaşlar söylemek istediğimi daha kolay kavrayacaklar. Çin'de imalat yapıp, elin Amerikasında, Japonyasında, Almanyasında, Rusyasında ve dünyanın bir çok ülkesinde kendi markası Flyaudio ile pazarda yeralmak ve rekabet etmek tabiri caizse boru değil dedim ve biraz daha araştırdım. Yabancı forumlarda kullanıcı yorumlarını vs. vs. okudum. Yavaş yavaş ısınmaya başladım. Çin'e mail attım. Türkiye'deki firmadan iki gün sonra aradılar. Uzuun uzun konuştuk, fikirlerimizi paylaştık vs.vs. Hatta o dönemde Fatih ve bir kaç arkadaş İstanbuldaki ofislerine gittiler. Türkiyedeki firmanında malına sahip çıkan bir yapıda olduğunu gözlemledik. Türkiye'deki firmada sınıfı geçti.
        Sonrasında deneme ve geniş kapsamlı testler için benim aracımın deneme amaçlı kullanılmasına onay verdim. Tek şartım vardı . Araç garantisi ile ilgili bir sıkıntı olmamasıydı. Aracım daha bir aylıktı. Samsun Opel servisinde takılması konusunda mutabık kaldık. Bu esnada Samsun Opel servisteki ustalarda sistemin montajını görüp öğreneceklerdi. Böylece garanti ile ilgili bir sıkıntıda olmayacaktı vs.vs.
        Hüseyin Bey ve montajcısı Yusuf Bey sırf bu montaj için İstanbuldan Samsuna geldiler. Montaj yapıldı, testler yapıldı aksaklıklar görüldü vs.vs Aksaklıklar 1-2 güne çözüldü o gün bu gündür maşaallah sorunsuz kullanıyorum. Ve çok doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Sonrasında kullandıkça başta USB arayüzü ile ilgili olmak üzere, düzeltilmesi gereken hususları , menüler, arayüz ile ilgili önerilerimi yazılı olarak Flyaudio firmasına gönderdim. Onlarla defalarca bu geri bildirimleri vs. vs. konuştuk. Bir çoğu Çine bildirildi ve bazıları özellikle USB arayüzü yeni nesil üretimlerde değişecek-ti. Media Player ekranı değişecekti. Sonrasında çok takip edemedim açıkçası.

        Ses kalitesi konusunda Fixx arkadaşımızın dediği çok doğru. Cyclone, Necvox ve Flyaudio'da sesi işleyip hoparlöre gönderen amplifikatör değişmiyor.
        Opel'in orjinali takılı kalıyor.
        Ancak Flyaudio'ya takıp, Flyaudio üzerinden dinlediğiniz USB bellek içindeki, MicroSD kart içerisindeki, Flyaudio sisteminde yeralan dahili DVD okuyucudaki ve IPOD'üzerinden gelen müzik kalitesi normal araç üzerindeki girişlere göre daha berrak ve çok çok çok kaliteli.

        Ben artık araç üzerindeki 6'lı CD Changer'dan mp3 dinlemiyorum.

        - olarak diyebileceğim, USB arayüz menüsündeki görüntü. Bende bir tane ikinci el 16 GB Ipod nano aldım, USB arayüzünden kurtuldum ))
        ikici - husus , Flyaudio DVD800 ve CD500 sistemler yerine çalışmıyor.
        üçüncü - husus Turn-Push desteği yok. ( Flyaudio - Çin bu konuyu öğrense orjinalinden daha iyi turn push yaparlar)
        Ayrıca motor sesi parazit vs vs olayı Flyaudio'da yok.
        Bu yazılara bende böyle bir katkıda bulunmak istedim. Yazı bittiğinde yine çenemin düştüğünü farkettim

        Flyaudio, bana göre halen işlevsellikve Navi güncelliği ve Navi harita güncellemelerine kolayca erişilmesi ayrıca ucuz olması ( 40 TL civarı na güncelleniyor) konularınıda hesaba kattığınızda çok çok çok daha iyi. Orjinalmi Flyaudio'mu dendiğinde ben yine Flyaudio derim. Orjinal Navi haritası probleminden dolayı sınıfta kalıyor.
        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

        Yorum


        • #19
          Ynt: Sonradan DVD-GPS sistemleri hakkında detaylı bilgi ve paylaşım

          Sayın Mehmet ve Sayın Fixx,

          Affınıza sığınarak bir kaç sorum olacak:

          * Her üç cihazda da harita güncellemesi nasıl yapılıyor? SD kart mı takılıyor, CD/DVD yüklenerek mi?

          * SD Kart/USB/IPOD girişleri arabanın neresine monte ediliyor?

          * Kapı kilitleme/açma, dörtlü flaşör, emniyet kemeri ikazlarına ait butonlar kapanıyor gibi geldi bana, montaj sonrası durumları nedir?

          * Yeni cihaz ile mevcuttaki tüm araç, klima vb. kontroller de yapılabiliyormu?

          * Direksiyondan yapılan telefon araması, radyo/CD/AUX vb. kontroller çalışıyor mu?

          * Montaj için arabanın nereleri sökülüyor, montaj sonrasında plastik esneme sesleri oluyor mu?

          Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

          Yorum


          • #20
            Ynt: Sonradan DVD-GPS sistemleri hakkında detaylı bilgi ve paylaşım

            Orjinal yazı sahibi: msaltin
            * Her üç cihazda da harita güncellemesi nasıl yapılıyor? SD kart mı takılıyor, CD/DVD yüklenerek mi?
            -- DVD800'de Cd/Dvd üzerinden yükleme yaparak, Diğerlerinde SD Kart ile yapılıyor.

            * SD Kart/USB/IPOD girişleri arabanın neresine monte ediliyor?
            --Torpido gözünün üst kısmına Necvox ve Cyclone'da bir kutu koyuyorlar.Üzerinde DVD girişi var.Flyaudio'da ise kablo çekiyorlar torpido güzüne

            * Kapı kilitleme/açma, dörtlü flaşör, emniyet kemeri ikazlarına ait butonlar kapanıyor gibi geldi bana, montaj sonrası durumları nedir?
            Kapanmıyor.Çerceveyi değiştiriyorlar.Ekranın bulunduğunu kısım genişliyor tek olay bu.

            * Yeni cihaz ile mevcuttaki tüm araç, klima vb. kontroller de yapılabiliyormu?
            --Aracın bütün özelliklerini orjinal ekranıymış gibi kullanabiliyorsunuz.Bir sıkıntı olmuyor.

            * Direksiyondan yapılan telefon araması, radyo/CD/AUX vb. kontroller çalışıyor mu?
            Zaten araç ile birebir uyumlu ürünler bunlar.Aracınızın üzerinde bulunan Radyo/Cd/Aux girişlerini kullanabiliyorsunuz.Bir sıkıntı olmuyor.

            * Montaj için arabanın nereleri sökülüyor, montaj sonrasında plastik esneme sesleri oluyor mu?
            Ekranı takarken sadece çerçeveyi çıkartıyorlar.Torpido gözüne dediğim kutuyu koymak içinde aracın orta kısmından geçen çıtayı söküyorlar.Ben Necvox taktırdım.Herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.
            Mehmet Bey ve Fixx demişsiniz ancak ben bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalıştım.Umarım yanlış bir bilgi vermemişimdir.Saygılar.

            Yorum


            • #21
              Ynt: Sonradan DVD-GPS sistemleri hakkında detaylı bilgi ve paylaşım

              Teşekkürler.

              Yorum


              • #22
                Ynt: Sonradan DVD-GPS sistemleri hakkında detaylı bilgi ve paylaşım

                Seyahatte olduğum için cevap yazamadım.
                Ceky sağolsun herşeyi yazmış.

                Aşağıdaki soruya cevabımdır

                Flyaudio'da çerçeve ve ekran tümleşik. Ayrıca kapı kilitleme tuşu + dörtlü flaşörde tümleşik ve bu düğmeler flyaudio sistemi ile beraber geliyor.
                Diğer ikaz lambası emniyet kemeri ikazı değil Airbag ikazı. Orjinalde olan Airbag ikaz lambası Flyaudio ile gelen çerçevede maalesef yok...
                Emniyet kemeri ikazı gibi bir şey var ama bir işe yaramıyor . Dikkat ederseniz o lambaların rengi mavi. Orjinalinde ise kırmızı.










                [quate]
                * Kapı kilitleme/açma, dörtlü flaşör, emniyet kemeri ikazlarına ait butonlar kapanıyor gibi geldi bana, montaj sonrası durumları nedir?
                Kapanmıyor.Çerceveyi değiştiriyorlar.Ekranın bulunduğunu kısım genişliyor tek olay bu.
                [quate]
                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

                Yorum


                • #23
                  Ynt: Sonradan DVD-GPS sistemleri hakkında detaylı bilgi ve paylaşım

                  Orjinal yazı sahibi: msaltin
                  Teşekkürler.
                  Orjinal yazı sahibi: mehmet
                  Seyahatte olduğum için cevap yazamadım.
                  Ceky sağolsun herşeyi yazmış.

                  Aşağıdaki soruya cevabımdır

                  Flyaudio'da çerçeve ve ekran tümleşik. Ayrıca kapı kilitleme tuşu + dörtlü flaşörde tümleşik ve bu düğmeler flyaudio sistemi ile beraber geliyor.
                  Diğer ikaz lambası emniyet kemeri ikazı değil Airbag ikazı. Orjinalde olan Airbag ikaz lambası Flyaudio ile gelen çerçevede maalesef yok...
                  Emniyet kemeri ikazı gibi bir şey var ama bir işe yaramıyor . Dikkat ederseniz o lambaların rengi mavi. Orjinalinde ise kırmızı.










                  [quate]
                  * Kapı kilitleme/açma, dörtlü flaşör, emniyet kemeri ikazlarına ait butonlar kapanıyor gibi geldi bana, montaj sonrası durumları nedir?
                  Kapanmıyor.Çerceveyi değiştiriyorlar.Ekranın bulunduğunu kısım genişliyor tek olay bu.
                  [quate]
                  Merhaba Mehmet bey,

                  Kısmet olursa haftaya yenibosna Flyaudio'da E8046NAVI-1 (SİYAH) turuncu ekran navigasyon cihazi taktirmayı düşünüyorum geri görüş kamerası hediye montaj dahil 2300 TL fiyat verdiler.Sizin resimlerde gördüğüm bir olay dikkatimi çekti Kapı kilitleme/açma, dörtlü flaşör, emniyet kemeri ikazlarına ait butonlar mavi renk sizdeki cihaz menüleri mavi ekran oldğundan mi o tuşlar mavi yanıyor yoksa geneli öylemi turuncu menü altına mavi tuş takımı hoş görünmez diye düşünüyorum.

                  İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance paket + Gri (Hakim)+Navi +17"jant 34 YC 4700
                  Audi A3 1,6 Attraction (Siyah)

                  Yorum


                  • #24
                    Ynt: Sonradan DVD-GPS sistemleri hakkında detaylı bilgi ve paylaşım

                    Şimdiden hayırlı olsun

                    Yenibosna Flyaudio merkezde montaj yaptıran Swordfish isimli arkadaşımız da sizin gideceğiniz yerde montaj yaptırmış.
                    Onun mesajından alıntı aşağıdadır. Sorunuza cevabı vermiş



                    -------------------------------------------------
                    swordfish isimli üyenin mesajının ilgili kısmı.

                    Yaklaşık 20 gündür fly audio kullanıyorum.aracım cd 400 modeliyle gelmişti. genel anlamda ben oldukça memnunum.
                    araca entegrasyonu cenmax yenibosnada yapıldı.bana yeni ürün olduğu söylendi.hatta cihaz üzerinde cd dvd vs. yazısı yok ve opel logosu yeni versiyon.
                    oradaki arkadaşlar cihazın tuş aydınlatma led kartınıda değiştirdiler. orjinalinde mavi renkli aydınlatma vardı kırmızı yaparak konsolla bir bütünlük sağlanmış oldu.






                    -------------------------------------------------
                    Orjinal mesaj : http://www.insigniateam.com/forum/in...57097#msg57097

                    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

                    Yorum


                    • #25
                      Ynt: Sonradan DVD-GPS sistemleri hakkında detaylı bilgi ve paylaşım

                      Orjinal yazı sahibi: mehmet
                      Şimdiden hayırlı olsun

                      Yenibosna Flyaudio merkezde montaj yaptıran Swordfish isimli arkadaşımız da sizin gideceğiniz yerde montaj yaptırmış.
                      Onun mesajından alıntı aşağıdadır. Sorunuza cevabı vermiş



                      -------------------------------------------------
                      swordfish isimli üyenin mesajının ilgili kısmı.

                      Yaklaşık 20 gündür fly audio kullanıyorum.aracım cd 400 modeliyle gelmişti. genel anlamda ben oldukça memnunum.
                      araca entegrasyonu cenmax yenibosnada yapıldı.bana yeni ürün olduğu söylendi.hatta cihaz üzerinde cd dvd vs. yazısı yok ve opel logosu yeni versiyon.
                      oradaki arkadaşlar cihazın tuş aydınlatma led kartınıda değiştirdiler. orjinalinde mavi renkli aydınlatma vardı kırmızı yaparak konsolla bir bütünlük sağlanmış oldu.






                      -------------------------------------------------
                      Orjinal mesaj : http://www.insigniateam.com/forum/in...57097#msg57097

                      Bu iyi haber işte çok teşekkür ederim
                      İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance paket + Gri (Hakim)+Navi +17"jant 34 YC 4700
                      Audi A3 1,6 Attraction (Siyah)

                      Yorum


                      • #26
                        Ynt: Sonradan DVD-GPS sistemleri hakkında detaylı bilgi ve paylaşım

                        Fixx öncelikle paylaşımın için çok teşekkürler çok güzel ve bize çok yardımcı olabilecek konulara değinmişsin. Ben forumda yeniyim aracımda cylone marka sistem kullanıyorum ve başlangıç logosunu dediğin şekilde yaptım çok daha iyi oldu. önceden eski mavi bir opel logosu vardı ve hiç güzel durmuyordu senin bu yaptıgın logoyu daha önce görmüştüm başka bir araçta ama izmir de kardeşler elektronik bunun montajını yapıyor ve onlar bulamamıştı bu logoyu senin dediklerini uyguladım ve başarıyla logoyu yükledim çok teşekkür ederim.

                        benim 1-2 problemim daha var cihazla iligli aracta kontagı actıgımda logodan sonra gelen ana ekranda ilk olarak yazılar çince cıkıyor 1-2sn ve sonra türkçe ye dönüyor. benim cihazım garantiden 1 kere değişti ilk cihazda boyle bir sorunum yoktu ama su anda bu sorunla karsı karsıyayım bunu nasıl çözebilirim.

                        birde ilk cihazda igo navigasyon yazılımı varken bunda teleatlas var bana igo daha basarılı ve kolay gibi geldi teleatlas biraz karısık ve güncel değil gibi bunu nasıl igo ile değiştirebilirim

                        yardımcı olabilirseniz sevinirim

                        şimdiden forumda bilgi paylaşan herkese teşekkürler.

                        Yorum


                        • #27
                          Ynt: Sonradan DVD-GPS sistemleri hakkında detaylı bilgi ve paylaşım

                          Hoş geldiniz Kendinizi Tanıtma bölümünde tanıtırmısınız.



                          2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

                          Yorum


                          • #28
                            Ynt: Sonradan DVD-GPS sistemleri hakkında detaylı bilgi ve paylaşım

                            Hazır konu hortlamışken bende daha dün yaşadağım olayı aktarayım..
                            Hoparlörden motor sesi geliyordu.Torpidodaki cihazı kullandğımda.Servis önce yazılım güncellenecek dedi.Yaptık olmadı.Parazit kesici istediler.Necvox'tan gelen parazit kesici için.3-4 parça gelmiş. 2 tane el yapımı bobin, 2 tanede siyah kutu.biri tüp şeklinde, diğeri kibrit kutusu gibi.Bobin ve tüp şeklinde olanla denedik, hiç ses gelmedi.Sadece tüp şeklinde olanı taktık, parazit kesildi ama necvox aux a takıldığı için torpidodan müzik, film vs şeylerde ses gelmiyordu.Aux kablosunu söküp takıyoruz geliyor.kontağa kapatıp açtığında yine gidiyordu.bi kaç denedik.kutup başını söküp taktık olmadığı için söktük.Eskisi gibi parazitlerle yaşıyoruz..

                            Bugün Esse Grup'u aradım.Sorunumu anlattım.Telefonumu aldılar.Döneceklerini söylediler bakalım hayırlısı..

                            Yorum


                            • #29
                              Ynt: Sonradan DVD-GPS sistemleri hakkında detaylı bilgi ve paylaşım

                              merhaba
                              bende cylone var ama keşke taktırmasaydım
                              2 tane sorum var
                              1- gece ekranın parlaklığını kısamıyorum gozumu alıyor, on konsol aydınlatmasını çok kısdığımda ekranda kararaıyor sadece bunu yapabiliyorum,
                              2- navigasyon ekranında gece modu nerden açılıyor, gunduz gibi aydınlık olunca gece navi yapamıyorum
                              3- tv den bahsedilmiş, bu cihazda tv mi var?
                              Tesekkurler

                              Yorum


                              • #30
                                Ynt: Sonradan DVD-GPS sistemleri hakkında detaylı bilgi ve paylaşım

                                Orjinal yazı sahibi: neutral_neutral
                                merhaba
                                bende cylone var ama keşke taktırmasaydım
                                2 tane sorum var
                                1- gece ekranın parlaklığını kısamıyorum gozumu alıyor, on konsol aydınlatmasını çok kısdığımda ekranda kararaıyor sadece bunu yapabiliyorum,
                                2- navigasyon ekranında gece modu nerden açılıyor, gunduz gibi aydınlık olunca gece navi yapamıyorum
                                3- tv den bahsedilmiş, bu cihazda tv mi var?
                                Tesekkurler
                                Burda cylone kullanan üyelerinde sorunları oldu daha detaylı yardım ve destek için opel odak cylone için Burak beye aracınızı bir götürün isterseniz orda bizlerden daha bilgili daha detaylı bilgi verecek arkadaşlar mevcut bütün sorularınıza olur yada olmaz var veya yok diye cevap vereceklerdir...

                                Yorum

                                İşleniyor...
                                X