Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Edition Elegance Cosmoya dönüşüm

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Edition Elegance Cosmoya dönüşüm

    Arkadaşlar herkese merhaba
    2015 model makyajlı kasa Edition Elegance insignia sahibiyim. Aslında Cosmo almak istiyordum ama temiz araç bulunca almış bulundum. Biliyorum çoğu kişi satıp cosmo almamı önerecek ama 2.elde temiz araba bulmak zor gerçekten aynı stresi yeniden yaşamak istemiyorum. Daha önce 2014 te benzer konu açılmış ama sonuç alınamamış o yüzden yeniden konu açtım.

    Şimdi Ankara da Proopel var hayalet ekran ve geri görüş kamerasını takıyorlar 6bin tl ye. Geriye benim için önemli tek şey kalıyor farlar. Birincisi arka stoplarda bagaj kapağı kısmına denk gelen kısımda Led yok cosmolarda var onu yaptırmak istiyorum. Bir de AFL far mevzusu var bu daha komplike bir şey sadece farla bitmiyor kamerası yazılımıda gerekiyor. Yine de imkansız değildir diye düşünüyorum. Farlar için önerebileceğiniz bildiğiniz bir yer var mıdır yapabilecek?

  • #2
    Bence temiz araç bulunca alarak iyi yapmışsınız güle güle kullanın.

    Herkes bu donanımlara gereğinden fazla takılıyor bence. Bazı donanımlar önemlidir, mesela geri görüş önemli bir konu almaya değer ama AFL far için o kadar kasmaya gerek yok. İyi bir Xenon alıp taktırırsanız büyük ölçüde yakın aydınlatma elde edersiniz.

    Yorum


    • #3
      Bagaj daki o stopları led e çevirmek çok zor bir iş değil. Stoplar plastik baskı kesip içlerine led döşeyip kapatıyorlar. Hayalet ekran mevzusu zevk meselesi yapılıyor ama fiyatına değer mi çok mu lazım sorgulamak lazım. Ekranı değiştirip geri görüş kamerasını ikibin tl maliyetle takıyorlar diye biliyorum. Afl far işi pahalı bir detay ama onun hakkında fikrim yok. Bir editon elegance kullanıcısı olarak mevcut donanımı kendime göre yeterli buluyorum. Dönüşümleri Yaptırırsanız şayet burada paylaşırsanız bizde fikir sahibi oluruz.

      Yorum


      • #4
        Mutlaka birçok donanımı sonradan ekleyebilirsiniz ama sorun şu orjinal gibi olmayacak iyi usta bulamama problemleri yaşayacaksınız ve maliyeti ağır olacak maalesef temiz bir cosmo bulmak şans işi ya bekleyeceksiniz sabırla yada bazı özelliklere arkadaşların söylediği gibi takilmiyacaksiniz



        2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

        Yorum

        İşleniyor...
        X