Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Air süspansiyon hakkında

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Air süspansiyon hakkında

    Merhabalar,bir insignia b aracım var ve yurtdışında(belçika)aracımın aynısına air süspansiyon yapılmış ve gerçekten görüntüsü hoşuma gitti.Ancak pek bu konuda bilgili olmadığım için buraya sormaya karar verdim.Air süspansiyon iyimidir?Artıları eksileri nelerdir?Türkiyede yapan güzel yerler varmı?bunların cevaplarını arıyorum.Duyduğum kadarıyla Airmadz iyi imiş ancak sizede bir sorayım dedim.Şimdiden cevap verenlere teşekkürler.

  • #2
    Showcar yapacaksanız, hız yapmayıp sakin sakin kullanacaksanız yaptırın ama normal bir gündelik araç gibi kullanacaksanız hiç oynayıp aracın güvenliğini, yürüyen aksamını bozmayın derim.
    Çamurluk arası 2 parmak hem görsel hem kullanım olarak idealdir, daha alçak görüntülü arabayı hem kullanışsız hem kötü görünümlü buluyorum.
    Bu yüzden bütçeye göre yay veya coiloverdan başkası yalan
    InsigniaTEAM

    Yorum


    • #3
      Merhabalar, İnsignia'dan önce Egea kullanıcısıydım Türkiye'de bu işin Vakkosu diye tabir ederlerya hani ???? aracımı Dynamic Air'da yaptırmıştım şöyleki ben sorunlu bir insanım aracımı yapacaksa bir firma kobay olmasını istemem daha öncede o araca eli değmiş ve biliyor olması benim için önemli bu hepimiz için öyledir aslında konuya dönmek gerekirse ben şuan düşünmüyorum. Başaran Coilover kullanıyorum aracımda ve eğer ki bu işlemi yaptırmak isterseniz Dynamic Air ile sizin için görüşebilirim. Eski aracımıda ekleyeceğim.
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 1 photos.

      Yorum


      • #4
        Sadece görünüm için güzel ama araç kullanımında iptidai şartlarda hiç bir test standarta uymayan bir şekilde aracınıza monte ediliyor Allah göstermesin bir şekilde hızli giderken havanın boşalmsiyka kazaya sebebiyet verir özellikle ön lastik te

        Allah muhafaza diyelim



        2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

        Yorum

        İşleniyor...
        X