Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Üst kapi citasi

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Üst kapi citasi

    Arkadaslar foruma yeni uye oldum.. aracimida yeni aldim. Aracim 2014 model 1.4 T makyajli kasa .. ancak aracin krom üst kapi citasi yok bunu nerden temin edebilirim malum sitede cok pahali uygun nasil bu isi halledebilirim. Ayrica aracin jantlarini 18 inc orjinal cosmo jant ile degistirdim. Bijon kapaklari yok.. bu bijonlar kac milimetre . 19 mm diyende var 21 mm diyende. Bu konu hakkinda bilginiz varmi ve nerden temin edebilirim... tesekkurler.

  • #2
    Öncelikle hoş geldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Kendinize ait bir tanışma konusu açarsanız adet yerini bulmuş olur

    Kapı üst krom çıtaları Cosmo olmayan donanımlarda yok. Bir ara birilerinin yaptığını duymuştum ama zaman geçti üstünden.

    Bana da bir keresinde tek bijon kapağı lazım olmuştu, yetkili servisten 3 liraya almıştım. 4-5 yıl olmuştur. Servise sorabilirsiniz fiyatını.


    Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

    Yorum


    • #3
      bijon kapağının farklı farklı ebatları ve renkleri var, janta göre değişiyor, üstündeki diğer kapaklardan birinden kontrol edebilirsiniz. içinde 4 haneli kod yazar, servisin yedek parçacısı koda göre yada şaseden doğru ürünü bulur.
      InsigniaTEAM

      Yorum


      • #4
        Orjinal krom çıta için kapı fitillerinin değişmesi lazım (saçma ama parça kodu fitille birlikte). Zamanında aydın surtaştaki arkadaşları darladım ama hem maliyeti yüksek (2014’de 1800 ₺ civarındaydı) hem de işçiliği çoktu. Temiz kromdan çıta alıp kendim uyguladım. 5 yılın sonunda aracımı sattığımda ton farkı solma olmadı.


        2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
        2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

        Yorum

        İşleniyor...
        X