Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracınızı akıllandırmaya hazırmısınız???

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Aracınızı akıllandırmaya hazırmısınız???

    Böyle birşey denk geldi.Yapay zeka deniyor.

    https://www.arabaniakillandir.com

  • #2
    Bildiğimiz android multimedya cihazına yüklenen bir "yapay zeka" yazılımı... İlk duyurduklarında takip etmiştim ama hayal kırıklığına uğradım. Uzun süredir de stoklarında ürün yok.

    Yorum


    • #3
      Kullanışlı bir ürüne benziyor, ufukkk kardeşim tam olarak hayal kırıklığına uğramanın sebebi nedir? ürünle alakalı mı yoksa stoklarda olmayışı mı?
      2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

      Yorum


      • #4
        Radyonun akıllısı

        Yorum


        • #5
          Carplay ve Siri ile bunların tamamını yapabiliyorsunuz. Android tabanlı kendi ürünlerini geliştirmişler. Her araca uyarlanması + puan.

          Ses zaten Sirinin sesi.
          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

          Yorum


          • #6
            Orjinal yazı sahibi: mehmet_5260 View Post
            Kullanışlı bir ürüne benziyor, ufukkk kardeşim tam olarak hayal kırıklığına uğramanın sebebi nedir? ürünle alakalı mı yoksa stoklarda olmayışı mı?
            Reklamlarında "her araca uyumlu" gibi bir ifade ile duyurdular. Ben de interface benzeri bir ürün umuyordum; beklentim bu yöndeydi. Bu şekilde direk multimedya olacaksa da daha kaliteli, "premium" bir ürün bekliyordum. Bildiğimiz Çin malı Android multimedyalara yazılım yükleyeceklerini düşünmemiştim.

            Ayrıca -günahlarını almak istemem ama- kullandıkları arayüz kendilerine ait değil; muhtemelen yazılımı da satın alıp Türkçeleştirmişler. Getirdiği bariz bir yenilik de yok görebildiğim kadarıyla...

            Yorum


            • #7
              Sesli yanıt sisteminde konuşan bayan alışık olmadığımız çok cilveli sözler kullanıyor. '' Seve seve '', '' Sen yeter ki iste '' ''neden olmasın '', ''Başka bir arzunuz varmı '' Gibi bööööyle cilveli cilveli yaklaşımı beni güldürdü... Bi kırıtarak yürümediği kaldı rolleyes
              Az birazcık kıskanç hanım terliği çıkardığı gibi kafasına kafasına geçirir valla..

              Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

              Yorum


              • #8
                Böyle yapacaklarına play store yazılımı yükleyip satsalar daha çok alan çıkar. Zaten android multimedia benimde dikkatimi çekti. Orjinalliği bozmaya ne gerek var. Benim araçta androidauto var ve google asistanı kullanabiliyorum,şayet dediğim gibi googleplay'e satış amaçlı yükleseler alabilirdim. Androidauto ile uyumlu olarak kullanımı daha güzel olabilirdi. Bunların sattığı cihazın yanında birde turcell hat veriliyor, 12 ay 5gb internet hediye daha sonrasında aylık siz ödeme yapıyorsunuz. Dedikleri bişey garip geldi,günlük size hava durumu,haber başlıkları ve navigasyon gibi bilgileri günde 2mb gibi bir veri transferi ile gerçekleştiriyor diyorlar. Bence satış stratejisi yani yalan.

                Yorum

                İşleniyor...
                X