Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Motor gücü azaltıldı uyarısı…

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #16
    Hocam gayet açıklayıcı yazmışsın teşekkür ederim.

    Önümüzdeki hafta tekrardan götüreceğim aracı hem bitmek tükenmeyen yağ damlaması için hemde motor ışığı için tekrardan makinaya bağlayacaklar bakalım ne çıkacak.kutup başını söktüm ışık söndü ama aradan kısa süre geçmesine rağmen tekrardan yandı.

    Yorum


    • #17
      Merhabalar benzer sorunlar bende de gözlemlendi. Motor gücü azaltıldı hatası almaya devam ediyorum. Araçta cold startta geç çalışma mevcut, zaman zaman motor yağı az ekleyin gibi bir ibare çıkıyor. Kontrol ettiğimde motor yağı eksilmemiş oluyor. Vw araçlarda da buna benzer hatalar olduğunu ve yağ ikaz lambasını yaktığını söyleyen bir video görmüştüm. Sebebini Yüksek Basınç Pompası olarak açıklıyordu usta. Bende ki hata kodlarına bakarsak bu parça ile ilgili olduğunu görüyoruz. Yanlış hatırlamıyorsam p0089-p0228d . Yurtdışından EPPCC marka bir yüksek basınç pompası söyledim kargo bekliyorum. Bosch marka alırsanız 50bin fiyat verende var 25bin fiyat verende ? kara borsa parçası gibi duruyor ? . batuhancil’in bahsettiği gibi araç yüksek devirlerde çok isteksiz ve 200 ü geçmeye bile zorlanıyor. Düşük devirde gücü çok daha hissedilir. Parça şuan kargoda değiştirdikten sonra çözülürse herkese haber vereceğim. Herkese iyi forumlar ?

      Yorum


      • #18
        Selamü aleyküm dear insignians
        aynı sıkıntıyı bugün yaşadım, önce motor gücü azaltıldı yazdı ardından, yanmış olan motor kontrol ışığı sönmedi, kullanıyorum ama yolda kalır mıyım tedirginliğim var,
        nette baktığımda turbo valfi ya da gaz pedalindeki elektronik aksamdan olabileceği konusunda videolar var .
        aracım aracım 1.6 dizel , gs , ​​​​16.
        destek görüş ve tavsiyeleriniz değerinde alınır
        Eskişehir ya da Ankara da yardımcı olabilecek özel servis var mıdır bu konuyu çözecek.
        Şimdiden teşekkürler
        Varolun insignianlar, iyi insanlar

        Yorum


        • #19
          Geçmiş olsun.motor gücü azaltıldı uyarısını ilk aldığımda servise götürdüm oksijen sensörü nedeni ile uyarı verdiğini söylediler,değiştirdim motor ışığı ve arıza kayboldu ama belli bir süreden sonra tekrardan yandı.bir obd cihazı aldım bağladım arıza kodlarına baktığımda oksijen sensörünün ve selenoid valfi uyarısı verdiğini gördüm hafta içi tekrardan göstereceğim.

          Yorum


          • #20
            tekrar merhaba
            Badkid yanıt için teşekkür ederim, benim motor kontrol ikazı söndü, bilmediğim bi total istasyonundan mazot almıştım ondan mıdır bilmem, deponun sonuna doğru söndü, tekrar shell aldım, şimdilik sıkıntı yok

            Yorum


            • #21
              Arkadaşlar tekrar merhaba
              Motor gücü azaltıldı ve motor kontrol lambası tekrar yandı, internetten izlediğim bir kaç videoda gaz pedalındaki potansiyemetreden dolayı olduğu söyleniyor, gaz pedalı değişimi öneriyorlar, daha önce gaz pedalı değiştiren var mı?

              Yorum

              İşleniyor...
              X