Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Özel Servis

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Özel Servis

    Arkadaşlar merhaba...
    Bir konuda fikrinizi almak istedim. Aracımın garanti süresinin bitmesine 1 ay var. Şu an 19 000 kmde. Yalnız 2 yılı dolmak üzere olduğu için mecburen 30 000 bakımı yaptırmam gerekiyor. Ankarada yetkili servisleri aradım 2 ay önce 400 tl olan bakım ücreti 640 tl olmuş. 3 servis aynı fiyatı verdi neredeyse. Ben de sinirlendim özel servisleri aradım. Orjinal yedek parça ve işçilik için 1 yıl garanti vererek (bunu 2 farklı yer söyleyebildi tabi 200-250 arası bir fiyat verdiler. Garanti süresi dolmak üzere olan bir araç için 450 tl fazladan bakım ücreti vermek sizce mantıklı mı. Ankarada güvenilir olarak bildiğiniz bir özel servis tavsiye edebilir misiniz? Üstelik yağı da ben ne istersem onu koyacaklar sanırım.
    Fikrinizi almak istedim.
    Saygı ve sevgiyle...
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

  • #2
    Ynt: Özel Servis

    Mantıklı geliyor...

    Tek sorun kullanılan mazlemenin orjinalliği ve işçilik kalitesi..
    Zaten bu tür yerlede bakım esnasında aracın yanında bulunmak gerekiyor.
    Ben olsam yaptırabilirdim.

    Yorum


    • #3
      Ynt: Özel Servis

      malzemelerimi (yağ ve yedek parça) ben kendim alıyorum yedek parçacıdan hem orjinal hem de servis fiyatından biraz daha ucuz (misal aynayı çarpmıştım kapağı kırıldı servis 62 tl dedi, yedek parçacıdan 50 tlye aldım). Sadece özel servise işçilik+sarf malzeme ödüyorum.

      Yorum


      • #4
        Ynt: Özel Servis

        kesinlikle mantıklı değil yetkili servise gitmeniz ztn garantinde bitiyor hem araba 20 000kmde sadece yağ filtreler belki balata değişir servislik bi durum yok ama arıza yada ağır bakımlara yetkiliye götürün derim
        2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

        Yorum

        İşleniyor...
        X