Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hondaya Göçük Protestosu

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Hondaya Göçük Protestosu

    http://www.haberturk.com/honda-sahip...834227-ekonomi
    Sıfır aldıkları otomobillerinin hatalı çıktığını iddia edip protesto için Ankara’dan yola çıkan araç sahipleri, üretici firmanın fabrikası önünde eylem yaptı.

    12.02.2018 - 10:04 | Güncelleme: 12.02.2018 - 11:55İHA
    Ankara’da yaşayan yaklaşık 50 vatandaş, sıfır aldıkları Honda Civic FC5 model otomobillerin hatalı çıktığı iddiasıyla Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bulunan otomobil fabrikası önünde eylem yaptı. Araçlarının fabrika çıkışı hatalı olduğunu yazdıkları kağıtları camlara yapıştıran sürücüler, TEM Otoyolu’nda yaklaşık 400 kilometre yol aldı.



    "Araçlarımızın değiştirilmesini istiyoruz"

    İHA'nın haberine göre eylemcilerden Cengiz Acıerik, aracın C sütunlarında kendi kendine oluşan göçükler olduğunu ileri sürerek, "Maddi imkanlarımızı zorlayarak, gerek kredi çekerek, gerekse birikimlerimizi dönüştürerek, 100 binlerce lira vererek aldığımız araçlarda yapılacak hiçbir tamir ve onarım işlemini kabul etmiyoruz. İşin daha da komik olan kısmı da bu tamir işleminin garanti kapsamı dışında tutulmasıdır. Araçlarımızda göçük bulunan bizler, sorun olmadığını kabul ettiğiniz araçlar ile değiştirilmesini istiyoruz” dedi.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

  • #2
    İşte bu yüzden piyasaya yeni çıkan bir araca hemen zıplalamak lazım, almak için en az 6 ay beklemeli.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

    Yorum


    • #3
      Orjinal yazı sahibi: kingdragon View Post
      İşte bu yüzden piyasaya yeni çıkan bir araca hemen zıplalamak lazım, almak için en az 6 ay beklemeli.
      Değişen birşey yokki, bu göçük mevzusu çıkalı ne kadar oldu, herkes heryerde bağırıyor arabayı bilmeyen kalmadı ama yine de alıyorlar
      InsigniaTEAM

      Yorum


      • #4
        Orjinal yazı sahibi: cagri View Post

        Değişen birşey yokki, bu göçük mevzusu çıkalı ne kadar oldu, herkes heryerde bağırıyor arabayı bilmeyen kalmadı ama yine de alıyorlar
        Ben kendimiz için diyorum, bu göçük olayı ortaya çıktıktan bir kaç ay içinde duyuldu, bir ara ben de RS'e niyetlendim, göçük olayı yüzünden vazgeçtim. Her yeni çıkan arabada bir hatalı üretim/tasarım mevcut olabilir. Çıkar çıkmaz bu güzel diye atlamamak lazım.
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

        Yorum


        • #5
          Açıkcası yeni çıkan bir araç bence 6 ayda değil 1. yılını doldurduktan sonra ve 2. yılında gelen yeni serisi ile alınmalı en erken olarak oda diyorum. çünkü müşterilerin feedback lerine göre firmalar ufak tefek güncelleme yapmaktadır aslında. her çıkan seride. honda nın bu sorunu yanlış bilmiyor isem eğer sırf ükemiz genelinde değil amerikada bile olduğu söylenmektedir. birde ülkemizde hep sorunsuz japon araçları diye bir eskilerden gelme algı var ama artık japonlarında avrupa amerikan menşeli araçlardan farklı olmadığını insanların artık anlması gerek. ülkemizde bir araç eskiden çok iyi idi diye hala insanlar taparcasına toyota honda gibi japonlara toz kondurmama cabasında. ve eskiden kötü olan fransızlara hala kötü gözle bakma algısı var. ki bence frasız araçları şuanda almandan farkı yok düzeyde kaliteli araç üretiyorlar düşüncesindeyim bir insignia sahibi olarak. mağdur olan vatandaşlarımızın toplanıp bir grup kurup toplu bir dava açmaları halinde honda türkiyeye diz çöktürüp araçlarını yeniletebilirler. böyle yolda eylemle bir şey olmaz. üstüne bu kadar haberler yapılmasına rağmen hala honda yeni kasa almak için plazaya araba bakmaya gidip araç ile çıkanları görüncede bağzende müstehak diyorum alanlara. son olarak farklı olacak ama genede yazayım. yeni kasa değil bir önceki kasa insignia TÜRKİYE şartlarında alınabilirliği en iyi fiyat / performans aracıdır.

          Yorum


          • #6
            Yeni kasa civicte bu sorun bayadır var umarım honda bu konuda gerekeni yapar. Gerçekten bu kasada devrim yaptı diyebiliriz, özellikle içini eski kasaya göre harika tasarlamışlar. Biraz audi havası var gibi. Bir alt kasadaki sopa gibi konsolda duran otomatik vitesten kurtulmuş en çok ona sevindim. Bir ay kadar son kasa fabrika çıkış lpglisini kullanmıştım yakıt konusunda gerçekten harika.

            Yorum


            • #7
              Dizeli de geliyormuş yakında göçük möçük hikaye daha fazla satacak.Ne zaman muayene istasyonundan geçsem mutlaka 9-10 tane sıfır lpgli araba getiriyorlar muayeneye.
              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

              Ellere yar oldu
              2.0 CDTI
              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

              5.25 Xdrive ///M(azot) Power

              Yorum

              İşleniyor...
              X